Hotspots in Andalusië

We hebben weer een paar nieuwe Hotspots toegevoegd aan de Groene meisjes Hotspot kaart. Dit keer Andalusie aan de kant van de Costa de la Luz.

Hotspot 1; Bamboo Tarifa
Paseo de la alameda 2, Tarifa Spanje

Tarifa is een heerlijk surfersdorpje. Met een hippieachtig gevoel hebben wij geluncht bij Bamboo. Zij staan er om bekend dat ze zelf alles maken, zoals verse sapjes en taartjes. Ik heb hier een heerlijke vega homemade burger gegeten. Je moet we even geduld hebben want alles gaat hier lekker laid-back maar het was het wachten meer dan waard! 

Hotspot 2; Bean and Gone cafe Gibraltar
20 Engineers Lane, Gibraltar

Gibraltar wat een verassende ontdekking! Dit is een Brits overzee-gebied. Goed om te weten als je dit plaatsje wilt bezoeken: neem je paspoort mee! Je kunt hier met de pond en de euro betalen. Wij gingen lunchen bij het ‘Bean and Gone’ cafe. Alles wat ze daar serveren is organic en zelfgemaakt. Ook worden er vegan taartjes geserveerd. Ik at hier de raw courgette pasta. En deze was echt heerlijk!

Hotspot 3; Get Joost smoothie bar
240 Main Street, Gibraltar

Na een hele dag van lopen in Gibraltar waren wij toe aan een goede smoothie. Je hebt hier heel veel keuze. Combineren met sojamelk is ook mogelijk! Ik koos voor de Berry Skinny juice.

Hotspot 4; Veganitessen Sevilla
Calle pastor Y landero 0 s/n Sevilla

Sevilla is een prachtige stad en heeft een verborgen juweeltje: ‘Veganitessen!’ Je moet even zoeken maar Veganitessen, maar het zit in de Mercado del Arenal. Het is een heel klein tentje, maar extra bijzonder in dit land dat erg gericht is op vlees-en visconsumptie. Ik heb hier een heerlijke vegan aardbeiencupcake gegeten. Maar zoals je op de foto ziet, hebben ze hier heel veel verschillende taartjes!

Ik hoop dat jullie iets aan mijn tips hebben! Wie van jullie is er ook wel eens op ‘vegatour’ geweest in Andalusie?

5 comments to Hotspots in Andalusië

Leave a Reply