Storytel: een leuk kerstcadeautje voor jezelf

storytel

– Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Storytel

Hoe is het met jullie kerstplannen gesteld? Ik heb die van mij allemaal aardig onder controle, aangezien het er niet zoveel zijn. Gewoon een beetje rustig aan doen en lekker eten – verder hoeft er voor mij niet zoveel. Ik merk dat ik deze week, de week voor kerst dus, al probeer me een beetje te onttrekken aan de hele kerstmanie. Ik hoor zoveel mensen over duizenden kerstborrels en alle inkopen die nog moeten worden gedaan en ik vraag me dan eerlijk gezegd toch af: waar doen we dit allemaal voor? Ik blijf lekker binnen, met een podcast, een serie en een luisterboek op Storytel. En precies voor dat laatste heb ik vandaag een leuke aanbieding voor jullie :)

Harry Potter op Storytel

storytel

Als je mijn blog regelmatig leest, dan heb je kunnen opmerken dat ik in oktober in Schotland was. In het pittoreske Carrbridge, in the middle of nowhere om precies te zijn, maar later ook in Edinburgh. En in Edinburgh is letterlijk álles Harry Potter. Echt, HP voor, HP na. Als je niet van Harry Potter houdt, dan hoor je er daar echt niet bij. Het ding was: ik hield niet per se niet van Harry Potter, ik had er gewoon nog nooit iets van gelezen. Ik weet dat er mensen zijn die zich afvragen hoe ik mijn jeugd ooit ben doorgekomen, zonder deze boeken en films. Wat je niet kent, dat mis je niet, is denk ik toch wel waar in deze kwestie. Maar goed, in Edinburgh kon ik er niet meer omheen en onder aanmoediging van vrienden kocht ik mijn eerste Harry Potter boek. En daarmee was deze Potterbaby geboren.

Ik las het boek (daar begon ik natuurlijk in Schotland al meteen mee, want dat werkte lekker sfeerverhogend) en vond het fantastisch. Het tweede boek las ik in het Nederlands, onderweg naar en op Vlieland. Ook dat boek vond ik heel erg goed. En toen hield het op. Toen waren er opeens toch weer een heleboel andere boeken die gelezen ‘moesten’ worden. Dus ik ben blijven haken bij boek 2 en boek 3 wacht nu al weken op me. Kan eigenlijk niet hè? Maar ik denk dat ik een oplossing heb gevonden. Alle Harry Potter boeken, zowel in het Nederlands als in het Engels, staan namelijk op Storytel! (dat is die super handige app voor op je telefoon, met al die audioboeken erin, waarover ik al veel vaker heb geschreven op mijn blog) En dus kan ik boek 3 tot en met 8 lekker gaan luisteren. Ik heb begrepen dat de Engelstalige boeken door Stephen Fry zijn ingesproken en dat belooft behoorlijk geniaal te worden. Ik heb er zin in!

Cocoonmodus AAN

storytel

storytel

Beppie en Poppie zijn zeer content met me de laatste tijd. Immers, hoe meer tijd ik liggend op een bank, luisterend naar podcasts of boeken doorbreng, hoe meer aandacht en knuffels er voor hen zijn. Dat is ook wel een beetje de kerstgedachte, toch? Maar de kerstgedachte is ook dat je iets leuks wil delen met anderen, dus dat ga ik nu doen.

30 dagen boeken luisteren voor €0,99

IMG_3456

Uiteraard staan er nog véél meer boeken op Storytel, naast alle Harry Potters. Ik geloof dat er inmiddels letterlijk tienduizenden titels in de app te vinden zijn, dus je kunt wel even vooruit. Denk jij: ik wil mijn kerst (en de weken erna) ook zo chill doorbrengen? Dan heeft Storytel nu een wel erg aantrekkelijke aanbieding voor je. Wanneer je je tussen 17 en 31 december aanmeldt via deze link (klik!), dan mag je 30 dagen lang boeken luisteren voor maar €0,99. Je kunt een héleboel boeken luisteren in 30 dagen, dus dat is echt een heel goede deal. Zie het als een kerstcadeautje voor jezelf!

Goed om te weten: na 30 dagen luisteren voor €0,99, wordt je abonnement omgezet in een abonnement van €9,99 per maand. Je kunt dit stopzetten wanneer jij dat wilt. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik dit wel eens heb gedaan, omdat ik even geen ruimte had voor luisterboeken in mijn drukke schema, en het opzeggen was echt met een muisklik geregeld. Geen enkel probleem dus!

Ik wens je heel veel luisterplezier toe! En laat het me ook vooral weten in de comments als je een tof boek gevonden hebt op Storytel dat je met anderen (en met mij) zou willen delen, want luistertips zijn altijd welkom! 

Deel deze post op:

Geschreven door: Merel

12 gedachten over “Storytel: een leuk kerstcadeautje voor jezelf

  1. Harry Potter zijn geniale boeken om te luisteren. Ik heb de Amerikaanse versie geluisterd en die zijn ingesproken door Jim Dale. Die man is briljant!!! (Ja daar zijn 3 uitroeptekens voor nodig). Zijn vertolking van Harry Potter zijn echt de allerbeste audioboeken die ik ooit gehoord heb (ik luister al jaren oa via Audible, misschien toch ook storytel eens proberen).

    Na Jim Dale’s Harry Potter staat trouwens the end of the affair door Colin Fifth bij mij op number 2. Ik weet niet of die op storytel staat, maar ook zeker een aanrader. Minder indrukwekkend als performance in my opinion, maar die man heeft wel echt een heerlijke stem om naar te luisteren.

  2. Dat klinkt heel.goed! Ik.zit nu met zwangerschapsverlof thuis en ben nog tot weinig in staat en Netflix is op, haha. Voor boeken lezen geen puf, dit klinkt ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>