Persoonlijke update: Ga ik een huis kopen?

huis kopen

Wat ik het afgelopen jaar heb geleerd? Dat er in korte tijd een heleboel kan veranderen in je leven. Dat gebeurde bij mij namelijk – maar allemaal changes for the better. Die veranderingen hebben invloed op allerlei fronten in je leven en dat geldt ook voor mijn woonsituatie. Ik vertel je er in deze persoonlijke blogpost meer over.

Lees verder Persoonlijke update: Ga ik een huis kopen?

Waarom ik de Miracle Morning routine niet meer volg

miracle morning

Een paar weken geleden werd ik benaderd door een journalist van een groot en bekend magazine. Of ik mee wilde werken aan een special over de ‘Miracle Morning’ routine. Misschien heb je een jaar of anderhalf geleden wel meegekregen dat ik hier vaak iets over schreef en misschien heb je ook gezien dat het gelijknamige boek inmiddels in het Nederlands is vertaald en hierdoor nog meer bekendheid heeft gekregen. Het zou tof zijn¬†geweest, mijn verhaal en foto in dat magazine, maar toch zei ik nee. Waarom? Omdat ik de Miracle Morning routine al heel lang niet meer volg. En met een reden.

Lees verder Waarom ik de Miracle Morning routine niet meer volg

Zelfliefde

zelfliefde

Op de foto hierboven zie je twee boeken die ik afgelopen weekend kocht. Het zijn twee boeken over het beoefenen van zelfliefde – en het ‘temmen’ van je innerlijke criticus – en ik kocht de boeken niet voor niets. Momenteel heb ik het namelijk best wel moeilijk met het voelen of beoefenen van een beetje zelfliefde. Er zijn periodes waarin me dat redelijk afgaat, maar de afgelopen tijd vind ik het (weer) erg lastig.

Lees verder Zelfliefde

Makkelijker ontspannen

ontspannen

Er zullen vast een hoop mensen zijn die het volgende heel vreemd gaan vinden, maar ik ga het toch maar zeggen: een van de dingen die ik het allermoeilijkste vind, is ontspannen. Ik ben er nooit heel goed in geweest. Van nature ben ik iemand die altijd iets te doen wil hebben en die het lastig vindt om uit te rusten. Als niemand me tegenhoudt vlieg ik van hot naar her, plan ik vijftien afspraken in een week en sta ik iedere dag om 6 uur op om zoveel mogelijk uit de dag te halen. Een tijdje werkte dat wel voor mij. Ik voelde me ontzettend productief en had veel energie. Maar op een gegeven moment hield dat een beetje op. Dat is niet zo gek denk ik, als je er eigenlijk niet aan toekomt om nieuwe energie op te doen, door eens goed uit te rusten.

Lees verder Makkelijker ontspannen

Mijn reis naar Oregon, USA #1

Oregon

Als jullie dit lezen is het dinsdag en dat betekent dat ik op dag 5 van mijn week in Oregon ben. Ik vlieg op donderdag weer terug naar huis, dus ik heb nog een volle dinsdag en een woensdag om alle awesome dingen die deze regio rijk is te ontdekken. Dinsdag en woensdag zal ik voornamelijk in Portland (City) doorbrengen en ik verwacht dat het daar z√≥ Instagramwaardig is dat ik daar een aparte post aan wil wijden. En omdat het anders ook veel te veel foto’s (met bijbehorende verhalen worden,) dacht ik: ik verdeel mijn reisverslag in twee delen. Vandaag vertel ik jullie alles over Timberline, Oregon City, McMinnville en de kust van Oregon.

Lees verder Mijn reis naar Oregon, USA #1