TIP VAN DE GROENE MEISJES: FOLLOW YOUR BLISS (WINACTIE!)

logo

Afgelopen weekend gingen de Groene Meisjes voor de rubriek ‘Tweedehands liefde in huis’ op bezoek bij Natalia in Amsterdam Westerpark. De foto’s van dit gezellige tweedehands-huisje komen begin maart online, maar we wilden jullie het volgende niet onthouden… Natalia heeft namelijk een fantastische en goedlopende webshop met zelfontworpen sieraden; Follow Your Bliss. De sieraden zijn stuk voor stuk juweeltjes en worden allemaal op maat gemaakt. Heel bijzonder! Vooral de armbandjes vinden wij geweldig. Het idee van combinaties maken en een achterliggende gedachte, (sommige armbandjes hebben een bepaalde betekenis,) spreekt ons erg aan. De prachtige kleuren maken dat je deze sieraden gewoon moét hebben.

null armbandjes

Behalve mooie armbandjes, zijn er ook prachtige ringen, kettingen en oorbellen te vinden in de webshop van Follow Your Bliss.

oorbellen

Bron: www.followyourbliss.nl

Alvast een voorproefje van het artikel dat in begin maart online zal komen; Natalia’s atelier. (dames, als je hier gevoelig voor bent, niet te lang naar het onderstaande plaatje kijken!)

atelier

We vroegen Natalia hoe ze bij de naam  en het logo van haar webshop kwam. Haar antwoord;

Het logo van de lotus verwijst naar het persoonlijke karakter van de bloem. De lotusbloem groeit vanuit de modder – het donker – altijd naar de zon – het licht – toe. Deze lotus staat als metafoor voor het leven. Laat je leiden door de inspirerende kant en je zult als persoon blijven groeien. De quote van Follow your Bliss door Joseph Campbell: ‘Follow your Bliss and the universe will open doors where there were only walls’, verwijst naar de oneindige mogelijkheden die zich aandienen wanneer je trouw bent aan je eigen ‘Bliss’.

Wow. Natalia heeft haar ‘Bliss’ gevonden, dat is duidelijk. De vraag is; wat is jouw Bliss? Schrijf jouw antwoord op deze vraag bij de comments en maak kans op een mooie prijs. Degene die gekozen wordt als de mooiste reactie mag namelijk zo’n prachtig armbandje op followyourbliss.nl uitzoeken! Wij kunnen niet wachten om over  jullie ‘Bliss’ te lezen…

Deel deze post op:

Geschreven door: Merel

21 gedachten over “TIP VAN DE GROENE MEISJES: FOLLOW YOUR BLISS (WINACTIE!)

 1. Mijn blissmoment.. Het ontdekken van een geweldig restaurant/lunchroom in een straatje waar je zeker weet dat niemand het nog weet!
  Op vakantie weet je dat zeker als er 0% nederlanders zijn .. hihi Echt het waauwwww unieke gevoel!!

 2. Mijn blissmoment….dat iedere vlucht waarop ik werkzaam ben weer anders is…het is nooit hetzelfde en de sleur is er niet. Voor mij een heerlijk gevoel zodra passagiers door mijn aanwezigheid met een tevreden gevoel van boord gaan.
  Super and oh so awsome!!!!

 3. Bliss (gelukzaligheid) is voor mij het moment dat alle stukjes op hun plek vallen. Dat kan gebeuren tijdens een repetitie voor een voorstelling als muziek, spel en beweging samenkomen en het plaatje KLOPT! De hele theatertroupe speelt als één persoon die scene die je het verhaal in trekt en die maakt dat je op het puntje van je stoel zit of, als je op de vloer staat, het gevoel geeft dat je een milimeter boven de speelvloer zweeft!

  …Maar ook als je dat laatste snufje zout of druppeltje azijn aan een gerecht toevoegt en het zingt op je tong en precies past bij het glas wijn dat je hebt ingeschonken en waarvan de geuren opeens door je hoofd razen. Waardoor je staat te dansen in de keuken.

  …En ook als je na een lange dag klimmen en wandelen je schoenen uittrekt en lekker fout met je warme wollen sokken in je sandalen op een krakkemikkig campingstoeltje voor je tent neerploft om de zon onder te zien gaan.

  …Of als je in de platenzaak binnen vijftien seconden zegt: dat album dat jullie nu draaien, wat is dat? Ik wil het graag mee naar huis nemen! Dan met de plaat onder je arm naar huis. En het vervolgens drie weken lang grijs draaien.

  Op dat moment voel ik vanuit mijn tenen een waanzinnig warm gevoel van extase door mijn hele lichaam trekken. Ik krijg kippenvel en ga er automatisch door (glim)lachen. Het voelt alsof je de wereld aankunt en je wilt het het liefste van de daken schreeuwen. DAT is gelukzaligheid!

  Wat een mooie actie en wat een goede aanzet om nou eens echt stil te staan bij wat je beweegt en wat ervoor zorgt dat je ‘blisst’ :)

  Groetjes, Nine

  Ps. (En stiekem ook: wat een vreselijk mooi atelier! Wanneer is het maart?! Ik wil de rest van de foto’s zien ;))

 4. Mijn ultimate bliss is: op een zonnige doordeweekse lenteochtend met mijn laptop de deur uit gaan, op het terras gaan zitten van mijn favoriete koffietentje, een latte bestellen en aan het werk gaan. Genietend van de zon en de mensen die voorbijkomen, terwijl ik bezig ben met gave opdrachten voor mijn klanten. ZPP’er zijn rocks :).

 5. Mijn bliss: van die kleine momentjes die een dag net iets leuker maken. Zoals een lief berichtje van een vriend, een onverwachts complimentje, een geweldig koopje vinden, een plotselinge lachbui of een spontaan gesprek met een bijzonder persoon.
  Zoiets :)

 6. De dagen dat ik nergens aan moet denken, zelf alles kan bepalen en in alle rust. Het beste voorbeeld hiervan is de vakantie die ik met mijn beste vriendin een aantal jaar geleden heb beleefd, met de trein via Berlijn (meest geweldige stad) en Zweden door naar Noorwegen.
  Oooh Noorwegen, daar zou ik nog wel eens terug naar gaan. Prachtige natuur, onaangetast, uren wandelen over “olifantenpaden” en niemand anders tegen komen. En als je iemand tegen komt is het altijd even vrolijk “Hayhay” :D

  Ja, dat is denk ik mijn Bliss.
  Verder wil ik even opmerken dat ik jullie site sinds deze week pas ken maar het echt een frisse verschijning vind tussen andere blogs. Groen, maar totaal niet opdringerig en brengen het op een leuke manier.

 7. Speechen voor een zaal van 300 personen, in het Nederlands en het Frans, zenuwachtig zijn, en nadien een daverend applaus krijgen. #zalig
  Een examen afleggen, doodmoe zijn, thuiskomen, douchen, je van top tot teen verzorgen, sjieke kleren aandoen en afspreken met je vriendje dat je al dagen niet meer gezien hebt voor een oldschool date #zalig
  Op een plaats komen, zoals de Amalfitaanse kust en denken ‘er bestaat geen prachtigere plek op aarde’ #zalig
  Een cupcake in je mond stoppen, die in je mond voelen ‘smelten’ en weten dat je nooit een lekkerdere cupcake zal eten (Alice in cupcakeland => Rotterdam) #zalig
  Wakker worden, naast je voelen en merken dat je naast de persoon ligt die je het allerliefste ziet #zalig
  Een vriend(in) die je een smsje stuurt net op het moment dat je het nodig en net op het moment dat jij ook aan hen dacht #zalig
  Mensen die van je houden en die jijzelf ook graag ziet #superzalig

 8. Vanuit mijn werk door weer en wind (helemaal nu) op mijn fietsje naar huis fietsen… wetende dat de liefde van mijn leven daar (iedere dag weer, al bijna 13 jaar) op mij zit te wachten!

  Met zo’n gevoel doen regen, wind, hagel of sneeuw in je gezicht je helemaal niets…

 9. Op en top bliss: uit eten gaan en eindelijk iets vegetarisch op een kaart vinden waar géén geitenkaas in zit (waarom.ALTIJD.die.geitenkaas?). Vervolgens dat heerlijk nuttigen met lieve vrienden om me heen en heerlijk drinken en afsluiten met iets met chocola. Wat dan ook.

  Echt, daar kan ik zo van genieten.

 10. Mijn Bliss, iedere dag als ik weer wakker wordt en het lieve blije gezicht van mijn dochter Sacha zie, wat is het leven mooi als je 5 bent en onbekommerd door het leven gaat, wat mij ook weer met beide benen op de grond zet, en volop meegeniet van haar blijheid en levendigheid. Het leven is Bliss ♥♥♥

 11. // grote koppen thee in een cafeetje
  // een zonsondergang na een fijne dag
  // mooie muziek en lekker koken
  // fietsen in de zon op een ijskoude dag
  // ontbijten op een camping in het buitenland, met nog niks voor die dag in het vooruitzicht
  // zomaar een klein kadootje krijgen
  // alleen in een vreemde stad ronddwalen

 12. Mijn Bliss…
  de fijne momenten in het leven.

  Er zijn in het leven natuurlijk negatieve, maar ook positieve dingen. Ik probeer de positieve dingen natuurlijk het meest in mezelf op te nemen! :)
  De fijne momenten kunnen variëren van heel groot, zoals behalen van je diploma, een gezellige dag weg met vriendinnen en fijne momenten met elkaar op een dag.
  Natuurlijk zijn er ook kleine momenten waar we eigenlijk niet echt meer bij stilstaan.. voor de meeste zijn die vanzelfsprekend. Voor mij niet…Hier probeer ik over na te denken, zodat elke dag weer als fijn en positief ervaren wordt.
  – wakker worden in bed en eens uitgeslapen zijn
  – uit je bed komen en zin hebben in de dag
  – douchen. relax-momentje.
  – je ouders een dikke kus geven en bedenken hoe blij je met ze bent.
  – complimentjes geven en krijgen
  – plezier hebben in het leven.
  – positieve instelling hebben.

  Het lijken allemaal vanzelfsprekende dingen, maar helaas is dit voor vele nog niet het geval. Bovenstaande gebeurtenissen zijn momenten waarvan ik intens probeer te genieten en koesteren.
  Het leven gaat zo snel, het gaat niet om dure spullen of dure auto’s….
  maar om een fijn en positief bestaan. :)

 13. Als beginnend docente in het middelbaar onderwijs is het soms heel erg lastig om door je leerlingen gewaardeerd te worden. Je bent al snel niet hip, cool of tof genoeg voor die 14 jarige pubers. En ook al bereid je je les nog zo goed voor…één rotopmerking van een leerling kan je hele zelfverzekerdheid in duigen laten vallen.
  Mijn Blissmoment beleef ik wanneer ik van de klas een lief compliment krijg en ik na een harde dag werken met een voldaan en trots gevoel de lokaaldeur achter me kan sluiten :-)

 14. Mijn Bliss momenten krijg ik van de knuffels met de katten, een bosje ranonkels in de vroege lente, kijken naar de sterren aan de hemel, met blote voeten door de zee lopen, lachen om niets, heel hard muziek luisteren met mijn koptelefoon op, wandelen door Parijs maar ook door ’s Hertogenbosch, een zacht gekookt eitje op zondagochtend, een gekoeld glas witte wijn op een warme avond, de konijntjes die door onze tuin hippen, wakker worden middenin de nacht – een half uur lezen en daarna heerlijk verder slapen, lieve babyvoetjes, een bord vol Griekse salade, kaarsjes die branden ……. het zijn de kleine dingen die het doen.

 15. Ik heb elke ochtend een Bliss moment…als ik de deurvan onze jongste opendoe en hem daar met een bigsmile in z’n ledikantje zie liggen, trappelend met z’n voetjes! Onvoorwaardelijke liefde!!!!

 16. Wat een gave sieraden maakt zij, super! Ben ook benieuwd naar het andere stukje over haar huis wat in maart uit komt (ook een leuke rubriek :) )

  Mijn bliss moment(en)

  – Een foto maken -met wat voor camera dan ook, goedkoop of duur- en het moment dat je de foto afgedrukt ziet of op je computer. Het eindresultaat van mooie momenten die je hebt meegemaakt. Foto’s leggen de mooiste momenten vast en kunnen ook een mooi gevoel overbrengen vind ik altijd.

  – Het uitzicht op 12,5 kilometer verveeld nooit. Als we wat open stoelen hebben ga ik graag altijd even zitten om naar de zon en het wolkendek te staren. Ultiem blissmoment! En zeker met zonsopkomst en -ondergang!

  – Een nieuwe stad ontdekken. Of juist dat ene winkeltje of dat ene restaurant. Maarja, daar weten jullie natuurlijk meer dan genoeg van gezien jullie blog ;)

  En mijn ultieme blissmoment: de tijd die ik kan doorbrengen met de mensen waarvan ik houd zijn voor mij ultiem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>