ZAKELIJK

Welkom!

‘De Groene Meisjes’ bestaat sinds oktober 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste Nederlandstalige blog over een groen(er) leven.
Waar we begonnen met alleen recepten en kringlooptips, schrijven we inmiddels over een breed scala aan onderwerpen. Denkt u hierbij aan ecofashion, fairtrade producten, biologisch koken en dierproefvrije cosmetica. 

Met het groeien van ons aanbod in onderwerpen, groeit ook onze doelgroep.

Dit resulteert in zo’n 73,000 unieke bezoekers per maand en dit komt neer op 270,000 unieke paginaweergaven per maand. De Groene Meisjes richten zich op een jonge generatie van mensen (veelal vrouwen) die bewust in het leven willen staan, maar niet willen inleveren op stijl en leefplezier. Door de interactie die wij (veel) met onze lezers hebben, weten wij dat De Groene Meisjes mensen daadwerkelijk inspireert om groener te gaan leven. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het volgende comment van een lezeres:

“Jullie zijn zo creatief met voedsel. Ik moet eerlijk toegeven, ik ben zelf geen vegan of vegetariër (hooguit iemand die zo vaak mogelijk biologisch probeert te eten), maar toch kom ik vooral de laatste tijd erg vaak terug op deze blog. Waarom? Simpelweg omdat de teksten lekker weg te lezen zijn, de foto’s een super kwaliteit hebben en er altijd inspiratie en motivatie op te doen is !”  

Naast de vele lezers die op het blog afkomen, zijn De Groene Meisjes ook zeer actief in de social media. Onze meest actuele gegevens:

Volgers Facebook: 12.000+
Volgers Twitter: 5100+
Volgers Instagram: 4500+

Er zijn een aantal mogelijkheden om uw product via De Groene Meisjes te promoten. Dit kan zijn in de vorm van een advertentie op de site, een winactie of een review. Natuurlijk staan wij ook open voor eventuele andere opties en ideeën die u wellicht heeft.

Een aantal voorbeelden van bedrijven waarmee de Groene Meisjes een succesvolle samenwerking hebben gehad: Alpro Soya, BeterBio, Restaurant Mana Mana, O My Bag, The Amsterdam Bag Company, Attic Empire, Bewustgoed, Peppersmith, de Beautydrogist, Big Green Smile, Versapers, Vintagestore, Karakter Uitgevers, Dophert Catering&Goods en Zalando. 

Contact 
Voor meer informatie over de tarieven, voorwaarden en de beschikbaarheid nodigen we u uit om contact met ons op te nemen via meisjes@degroenemeisjes.nl. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Met vriendelijke groet,
De Groene Meisjes 

Merel & Jamie

KvK nummer: 58578986, VOF De Groene Meisjes.