ZAKELIJK

Welkom!

‘De Groene Meisjes’ bestaat sinds oktober 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste Nederlandstalige blog over een groene lifestyle. Waar we in 2011 begonnen met alleen recepten en kringlooptips, schrijven we inmiddels over een breed scala aan onderwerpen. De categorieën waarin wij onderwerpen behandelen zijn: groen eten, groen reizen, groen leven en groen denken. 

We merken dat er steeds meer mensen geïnteresseerd raken in duurzaamheid en graag groene keuzes willen maken. Dit resulteert op ons blog in 190.000 unieke bezoekers en 675.000 unieke paginaweergaven per maand. Dit zijn getallen waar wij heel dankbaar voor (en natuurlijk ook een beetje trots op) zijn!

De Groene Meisjes richten zich op een jonge generatie van mensen (veelal vrouwen) die bewust in het leven willen staan, maar niet willen inleveren op stijl en leefplezier. De interactie met onze doelgroep is hoog. We hebben een betrokken lezersgroep die ons blog iedere dag lezen.

Naast de vele lezers die op het blog afkomen, zijn De Groene Meisjes ook zeer actief in de social media. Onze meest actuele gegevens:

Volgers Facebook: 40.500
Volgers Twitter: 10.300
Volgers Instagram: 16.300
Volgers YouTube: 5100

Bekijk ook hier onze mediakit.

Er zijn een aantal mogelijkheden om uw product via De Groene Meisjes te promoten. Dit kan zijn in de vorm van een advertentie op de site (dit gaat via ons mediabureau AdFactor,) het organiseren van een winactie of een artikel in opdracht. Natuurlijk staan wij ook open voor eventuele andere opties en ideeën die u wellicht heeft.

Contact 

Voor meer informatie over de tarieven, voorwaarden en de beschikbaarheid nodigen we u uit om contact met ons op te nemen via meisjes@degroenemeisjes.nl. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Met vriendelijke groet,
De Groene Meisjes 

Merel & Jamie

KvK nummer: 58578986, VOF De Groene Meisjes.