ZAKELIJK

Welkom!

‘De Groene Meisjes’ bestaat sinds oktober 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste Nederlandstalige blog over een groene lifestyle. Waar we in 2011 begonnen met alleen recepten en kringlooptips, schrijven we inmiddels over een breed scala aan onderwerpen. De categorieën waarin wij onderwerpen behandelen zijn: groen eten, groen reizen, groen leven en groen denken. 

We merken dat er steeds meer mensen geïnteresseerd raken in duurzaamheid en graag groene keuzes willen maken. Dit resulteert op ons blog in 200.000 unieke bezoekers en 700.000 unieke paginaweergaven per maand. Dit zijn getallen waar wij heel dankbaar voor (en natuurlijk ook een beetje trots op) zijn!

De Groene Meisjes richten zich op een jonge generatie van mensen (veelal vrouwen) die bewust in het leven willen staan, maar niet willen inleveren op stijl en leefplezier. De interactie met onze doelgroep is hoog. We hebben een betrokken lezersgroep die ons blog iedere dag lezen.

Naast de vele lezers die op het blog afkomen, zijn De Groene Meisjes ook zeer actief in de social media. Onze meest actuele gegevens:

Volgers Facebook: 67.000
Volgers Twitter: 11.300
Volgers Instagram: 24.800
Volgers YouTube: 5100

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met De Groene Meisjes? Dat kan op allerlei manieren! Voor meer informatie over de tarieven, voorwaarden en de beschikbaarheid nodigen we u uit om contact via degroenemeisjes@gmail.com.

Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met agente Valentine de Jong van Hello Sparkle. Voor boekingen, PR-aanvragen of andere opdrachten kunt u contact opnemen via valentine.de.jong@hellosparkle.nl of 070-33 88 882.

Ik kijk uit naar een leuke samenwerking!

Met vriendelijke groet,
Merel Wildschut

KvK nummer: 66374766