OVER ONS

Over dit blog

DW8A4591

Het blog ‘De Groene Meisjes’ wordt gerund door Merel (30) die gelooft dat een groener leven vooral leuk moet zijn. De Groene Meisjes is een platform voor groene inspiratie, waarop allerlei onderwerpen worden behandeld – van (vegan) eten tot wonen en van eerlijke mode tot minimalisme.

Deze onderwerpen behandelt Merel op haar eigen manier. Merel zou zichzelf absoluut geen donkergroen meisje willen noemen – eerder een mintgroen meisje. Zo koopt ze haar kleding het liefst tweedehands, eet ze veganistisch en reist ze graag met de trein. Toch moeten de onderwerpen op De Groene Meisjes ook toegankelijk blijven voor een breder publiek en dat betekent dat ook mensen die nog niet zo intensief met groener leven bezig zijn, zich hier thuis moeten voelen. De Groene Meisjes gaat over alternatieve manieren van leven en kijken naar wat er anders kan – niet kijken naar wat er allemaal niet mag of kan.

Ben je geïnteresseerd in zaken als (gezonde) vegan recepten,  groen reizen, kringloopinterieurs, vintage kleding, reviews van kookt oeken, biologische&fairtrade producten en dierproefvrije cosmetica? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres. Welkom!