SAMENWERKEN

In oktober 2011 startte ik met mijn blog ‘De Groene Meisjes.’ Wat begon als een blog over vegan eten en duurzamer leven, groeide uit tot een platform voor een bewuste lifestyle. Door de jaren heen ben ik mij gaan specialiseren in verschillende onderwerpen en heb ik een trouw en zeer betrokken netwerk van ruim 200.000 mensen opgebouwd. Mijn kracht ligt bij inspireren en enthousiasmeren en ik neem mensen graag mee in positieve veranderingen.

Wat kan ik voor je betekenen?

Bij deze onderwerpen ligt mijn expertise: duurzaamheid, bewust leven, mentale gezondheid, onderwijs, literatuur en cultuur, kinder- en jeugdliteratuur, body positivity, LHBTQ+ representatie, koken en voeding.

Deze dingen vind ik leuk om te doen: spreken op evenementen, teksten schrijven in opdracht, podcasts maken, gastlessen en workshops geven, gesprekken modereren, brainstormsessies bijwonen, events hosten, advies geven, producten promoten, recepten ontwikkelen en activiteiten met kinderen en jongeren begeleiden. Misschien heb jij wel een ander voorstel, of een ander idee. Leuk! Ik ben benieuwd! :) Schroom vooral niet om contact met mij op te nemen.

Groot of klein bedrijf? Samenwerken kan (bijna) altijd!

Samenwerkingen met grotere partijen (gevestigde namen, grote bedrijven) lopen via mijn management. Voor het opvragen van de mogelijkheden en de tarieven verwijs ik je graag naar Yasmine Abdelkaui. Het  mailadres waarop je haar kunt bereiken is: yasmine.abdelkaui@hellosparkle.nl. Yasmine behandelt de aanvragen doorgaans binnen één of twee werkdagen.

Natuurlijk vind ik het ook heel erg leuk om kleinere ondernemingen, zoals duurzame start-ups en jonge mensen met grootse plannen een podium te bieden via mijn blog en social kanalen. Om (startende) ondernemers verder opweg te helpen bied ik ook adviesgesprekken aan. Klik hier voor meer informatie. De tarieven voor samenwerkingen kun je bij mij opvragen via degroenemeisjes@gmail.com.

Dan nog iets over mijn bereik: mijn blog trekt per maand 200.000 unieke bezoekers en op Instagram word ik gevolgd door 25.700 mensen. Op Twitter vermaak ik 11.000 mensen met mijn tweets en zo’n 63.000 mensen weten de weg naar mijn Facebookpagina te vinden.

Download hier mijn mediakit

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Groet,

Merel Wildschut

KvK nummer: 66374766