SAMENWERKEN

In oktober 2011 startte ik met mijn blog ‘De Groene Meisjes.’ Wat begon als een blog over vegan eten en duurzamer leven, groeide uit tot een platform voor een bewuste lifestyle. Door de jaren heen ben ik mij gaan specialiseren in verschillende onderwerpen en heb ik een trouw en zeer betrokken netwerk van ruim 200.000 mensen opgebouwd. Mijn kracht ligt bij inspireren en enthousiasmeren en ik neem mensen graag mee in positieve veranderingen.

Wat kan ik voor je betekenen?

Bij deze onderwerpen ligt mijn expertise: duurzaamheid, bewust leven, mentale gezondheid, onderwijs, literatuur en cultuur, kinder- en jeugdliteratuur, body positivity, LHBTQ+ representatie, koken en voeding.

Deze dingen vind ik leuk om te doen: spreken op evenementen, teksten schrijven in opdracht, podcasts maken, gastlessen en workshops geven, gesprekken modereren, brainstormsessies bijwonen, events hosten, advies geven, producten promoten, recepten ontwikkelen en activiteiten met kinderen en jongeren begeleiden. Misschien heb jij wel een ander voorstel, of een ander idee. Leuk! Ik ben benieuwd! :) Schroom vooral niet om contact met mij op te nemen.

Groot of klein bedrijf? Samenwerken kan (bijna) altijd!

Samenwerkingen kunnen in allerlei vormen en maten Γ©n via verschillende kanalen. Schroom niet om contact op te nemen per mail (degroenemeisjes@gmail.com) om te informeren naar mijn tarieven. Als het product of de dienst die je aanbiedt naar mijn gevoel matcht met mijn boodschap en mijn doelgroep, dan vinden we vast samen een leuke vorm!

Dan nog iets over mijn bereik: mijn blog trekt per maand 50.000 unieke bezoekers en op Instagram word ik gevolgd door 25.400 mensen. Op Twitter vermaak ik 11.000 mensen met mijn tweets en zo’n 63.000 mensen weten de weg naar mijn Facebookpagina te vinden.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Groet,

Merel Wildschut

KvK nummer: 66374766 Β