Mijn favorieten van de laatste tijd

Mijn favoriete producten en andere groene dingen van de afgelopen tijd:

1. Boekweit

Als groot overnight-oats & havermout liefhebber wilde ik super graag dit ontbijtje maken. Ik kocht een zak boekweit en DAMN! THIS IS GOOD! Ik heb zin om meer te experimenteren met boekweit.

2. Appels

Hmmm… appels! Natuurlijk mis ik de aardbeien, frambozen en bosbessen maar ik ben ook super blij dat de appels er weer zijn. Havermout met stukjes appel, appel met kaneel en ahornsiroop uit de oven, bladerdeeghapjes met appel en rozijnen…. JUM.

3. Buitenleven

Sinds kort hebben we een abonnement op het tijdschrift: ‘Buitenleven’. Een vrolijk blad over natuur, eten en lifestyle. Ik word er blij van :) Klik hier voor een abo.

4. Seizoensgroenten


Voor het eerst weer op de Noordermarkt een tas vol herfstveggies gekocht. Vooral geroosterd uit de oven of in een soep zijn ze heerlijk.

5. The Dutch Weed Burger

Ik heb in Oktober mijn eerste ‘Dutch Weed Burger’ gegeten bij café Noorderlicht. The Dutch Weed Burger is een plantaardige burger op basis van zeewier en soja. Hmmm… hij was heerlijk! Ik kan niet wachten om hem weer te bestellen.

Heb je tips voor andere groene producten die ik zeker moet proberen? Laat het me weten!

Deel deze post op:

Geschreven door: Merel

6 gedachten over “Mijn favorieten van de laatste tijd

  1. Goede tip voor het ontbijt, ik heb nog nooit iets gemaakt met boekweit. ik ben nu zo nieuwsgierig geworden!! En de site/blog oh she glows is zo goed!! mijn moeder en ik maken veel van haar recepten.
    leuk artikel verder!! :-)

  2. Poe…ik denk dat jullie het allang kennen maar ik ben de laatste tijd helemaal gek op granaatappel! De pitjes vind ik heerlijk door de yoghurt of havermout, lekker zoet, gezond en verfrissend. En nu zijn ze goed te betalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *