OVER ONS

Over dit blog

Het blog ‘De Groene Meisjes’ wordt gevormd door twee jonge, enthousiaste meisjes (Jamie en Merel) die geloven dat een groener leven vooral leuk moet zijn. Merel en Jamie willen graag een platform voor groene inspiratie zijn. Dat betekent dat de Groene Meisjes de lezers meenemen in een zoektocht naar manieren om het leven steeds een stukje bewuster – en dus leuker – te maken.

“Wij zijn geen donkergroene meisjes. We zouden onszelf eerder mintgroen noemen. We eten veganistisch en doen ons best om zoveel mogelijk biologische producten te gebruiken. Ook kopen we onze kleding het liefst tweedehands en richten we ons huis in met spullen uit de kringloop. Maar donkergroen? Nee hoor, dat zijn we niet. We willen toegankelijk zijn voor mensen die misschien nog helemaal niet groen zijn. Deze mensen willen we graag inspireren! Op ons blog zal je geen negatieve verhalen of filmpjes over slachthuizen tegenkomen. De Groene Meisjes zijn luchtig en hopen op deze manier te laten zien hoe het anders kan. Niet wat er allemaal niet mag.”

Ben je geïnteresseerd in zaken als gezonde (vegan) recepten,  kringloopinterieurs, vintage kleding, reviews van kookboeken, biologische&fairtrade producten en dierproefvrije cosmetica? Dan ben je bij De Groene Meisjes aan het goede adres!

 

Wie zijn wij? 

Jamie, 22 jaar, woont in Amsterdam. Studeert en heeft een bijbaan. Sport graag en is veel met gezonde voeding bezig. Vintage kleding is al jarenlang een passie.
Merel, 27 jaar, woont in Amsterdam. Werkt in het onderwijs als docent en coach en benut daarnaast ieder uurtje van haar vrije tijd om te schrijven. Heeft een passie voor koken, fotografie en kringlopen.

VOF De Groene Meisjes, KvK nummer: 58578986