(Advertorial VELUX) Droomhuis

Natuurlijk, ik ben ontzettend blij met mijn huisje in Amsterdam. Het is een klein maar fijn en een gezellig meisjeshuis. Ik heb er leuke spulletjes staan, ik ben trots op de collectie geborduurde dierenschilderijen aan mijn muur met vintage behang en ik kook graag in mijn oranje retro-keuken. Toch heb ik, waarschijnlijk net als ieder ander, zo mijn dromen. Zo zou ik, later als ik groot ben, graag een mooi licht en ruim huis willen hebben. Het hoeft niet groot te zijn, maar wel ruim. En licht. Het liefst gewoon wit, met gekleurde accenten. De Scandinavische stijl spreekt mij erg aan, omdat het zo mooi ‘puur’ is. Vaak wordt er gebruik gemaakt van veel wit en lichte kleuren en de meubels zijn vrij strak. Ook krijg ik van veel Scandinavische huizen het gevoel dat de natuur naar binnen wordt gehaald en dat lijkt me echt heerlijk. Mijn ideale huis staat dan ook middenin een stad, maar geeft me toch het gevoel van ruimte en het idee dat ik in de natuur ben. Het beste van twee werelden!

Dit zijn wat foto’s die mij inspireren:

Bron afbeeldingen: Pinterest.

Wat moet het heerlijk zijn om zoveel licht in je huis te hebben. Ik zou er denk ik heel veel energie van krijgen! Als ik later in de gelukkige positie ben om in een ruimer huis te wonen, dan is het eerste wat ik doe: zoveel mogelijk ramen creรซren. Je wilt, zeker als groen meisje, je huis natuurlijk zo milieuvriendelijk en energiebesparend mogelijk indelen. Dat kan bijvoorbeeld met de Solar dakramen van VELUXยฎ. Dit zijn elektrisch bedienbare dakramen die op zonne-energie werken. Je kan meer informatie vinden over de vele verschillende VELUX-producten in de VELUX Webshop.

Verder denk ik aan: een vloer in een lichte kleur (liefst pastel!) geschilderd, veel houten meubels, een mooi vloerkleed in natuurtinten, wat feller gekleurde accessoires en altijd een vers boeket veldbloemen in een mooie kristallen vaas. Dit alles zoek ik dan natuurlijk bij de kringloop en knap ik zelf op. Goed, ik droom nog eventjes verder…

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel