FAQ

Wij krijgen elke dag veel vragen over veel verschillende onderwerpen. We hebben hieronder de meest gestelde vragen verzameld en beantwoord. Wel zo makkelijk!

BLOG

Met welke camera maken jullie foto’s?
Wij maken foto’s met de Canon EOS 700D. We gebruiken meestal de 1.8 50mm lens. Voor het vloggen gebruiken de Canon G7X.

Waarom staan er advertenties op jullie site?
Wij hebben advertenties op degroenemeisjes.nl staan omdat we op die manier wat geld kunnen verdienen. Op deze manier kunnen wij meer tijd steken in hetgeen dan we het leukste vinden om te doen: bloggen! Lees onze disclaimer voor meer informatie.

Ik ga/wil ook een blog beginnen. Kunnen jullie me daar bij helpen?
Dat zouden we graag willen maar helaas hebben we geen tijd om iedereen persoonlijk advies te geven. Zoek eens op google leuke artikelen die daarover gaan zoals bijvoorbeeld dit of dit artikel. Wij hebben zelf ook een reeks geschreven met tips voor bloggers. Bekijk die hier.

Ik heb een geweldig product/evenement/dienst en ik wil dat jullie daarover schrijven. Hoe pak ik dat aan?
Het beste kan je ons een mailtje sturen via meisjes@degroenemeisjes.nl. Wij kijken of we het leuk genoeg vinden om er iets over te schrijven. Wij verzamelen leuke nieuwe producten en evenementen in onze rubriek ‘Leuke Dingen‘.

Ik ben een student en ik wil graag een interview met jullie doen. Kan dat?
Aangezien wij nog heel goed weten hoe het was om te studeren willen we graag studenten helpen. Helaas kunnen wij niet op elk verzoek ingaan. Stuur ons gerust een mailtje via meisjes@degroenemeisjes en we kijken wat we voor je kunnen doen!

Kan ik een keer bij jullie komen eten? 
Bedankt voor je interesse maar helaas, dat kan niet. Wij hebben een blog en werken vanuit huis. Wij zijn geen restaurant of hotel. Bekijk onze groene hotspots voor leuke plekken om te eten.

Waarom komen jullie nooit naar mijn woonplaats voor hotspots?
Natuurlijk zouden we het fantastisch vinden om het hele land af te reizen op zoek naar groene hotspots. Helaas hebben we naast onze baan als blogger ook nog ander werk en hebben we niet altijd evenveel tijd. Je mag altijd je tips naar ons sturen en wie weet komen we ook snel naar jouw stad!

Is deze chocolade/koek/vleesvervanger/etc. veganistisch?
Wij weten helaas niet precies wat de ingrediëntenlijsten zijn van alle producten in de supermarkt. Staat er tussen de ingrediënten: ei(wit), melkpoeder, wei, gelatine, roomboter, karmijn, één van deze e-nummers of een ander dierlijk product? Dan is het niet vegan. Al onze recepten zijn wel veganistisch. Dan zit je dus altijd goed.