Winactie: €50 shoptegoed voor Vintagestore.nl

vintagestore

Gisteren schreef ik een blogpost over lentekriebels. De lente komt eraan en dat betekent dat ik zin krijg in frisse kleuren, zomerse smaken, langere dagen en meer groen in huis. Ook sprak ik over cosmetica en verzorgingsproducten, maar we hebben het niet gehad over kleding! Dat is eigenlijk wel vreemd, want kleding verandert juist zo lekker mee, tijdens de wisseling van de seizoenen. Ik hoop het vandaag goed te maken met een heel leuke lente-winactie, in samenwerking met Vintagestore.nl! Ik ga je mijn favoriete items uit deze toffe webshop laten zien. We mogen 2 x €50 shoptegoed verloten onder onze lezers, dus lees vooral verder als je kans wilt maken op deze te gekke prijs.

Lees verder Winactie: €50 shoptegoed voor Vintagestore.nl

New outfits!

De Groene Meisjes zijn weer eens naar de kringloop geweest en kwamen thuis met een aantal fijne ‘catches.’ Een deel daarvan showen we jullie vandaag in deze outfitpost. De rest komt later in een andere blogpost voorbij!

jamielaarzen

Jamie draagt hier: een oversized trui (€5,50) van Rataplan (kringloop) in Alkmaar, de bamboe legging komt van Miss Green en kost €39,95, ketting komt van H&M en kostte €5,95, het Groene Meisjes tasje hebben we zelf gemaakt, de rode vintage laarzen (waar Jamie al jaren van droomde, maar nooit tegenkwam in haar maat en voor een schappelijke prijs) komen van The Vintage Store (kringloopwinkel) in Heemstede en kostten €19,95.

Lees verder New outfits!

Tutorial: vintage haarband knopen

Jamie krijgt regelmatig de vraag van lezers hoe zij toch die leuke ‘doekjes’ in haar haren knoopt. Dit zijn vintage sjaaltjes die Jamie bij de kringloop scoort. Soms voor een euro, soms onder een euro… duurder dan twee euro moet het in ieder geval niet worden. Deze haarbanden maken je vintage look helemaal af, dus hopelijk kan jij met deze tutorial ook aan de slag! We laten je twee mogelijkheden zijn. Eén met een vierkant sjaaltje, één met een lang en dun sjaaltje.

haarbandknopen

 

Lees verder Tutorial: vintage haarband knopen

Kringloopvondsten: Opnieuw&Co Mortsel

opnieuwenco

Het was een tijdje geleden, maar we zijn weer eens naar Opnieuw&Co in Mortsel (dorpje naast Antwerpen) geweest. En hoewel we minder goed geslaagd zijn dan we gewend zijn, hebben we toch een paar erg leuke dingen gescoord. We LOOOOOVE kringloopwinkels. Vooral in België. Benieuwd naar wat we gekocht hebben? Lees dan verder!

Lees verder Kringloopvondsten: Opnieuw&Co Mortsel