Hotspot: Fairminds Pop-Up Store

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hou jij van fairtrade spulletjes? Zorg dan dat je voor het einde van het jaar nog een bezoekje aan Utrecht plant. Tot die tijd is namelijk de Fairminds Pop-Up Shop nog geopend!

Toen wij afgelopen weekend in Utrecht waren voor de Verzamelaarsjaarbeurs, het Kaufhaus en Le Bazarre, brachten we meteen een bezoekje aan de Fairminds Pop-Up Store aan het Oud Kerkhof. Wat een leuke winkel is dit zeg! Het is gewoon jammer dat hij er maar tot het einde van het jaar zit. Maarja, dat is hoe pop-up stores werken. Wat kan je verwachten van de Fairminds winkel?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Héél veel Tony’s. En meer hoeven we eigenlijk niet te weten. Maar oké, voor de vorm zullen we laten zien wat er nog meer verkocht wordt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Theetjes, Doppers…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

heel veel kaarsen…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fairminds Mailkits, die je kan gebruiken bij het snailmailen

en nog veel meer. Zoals mooie tassen van O My Bag, leuke opschrijfboekjes ( met papier gemaakt van olifantenpoep – no kidding) en setjes om je eigen kruiden mee te kweken. Alles fairtrade, uiteraard. Wij denken dat dit de perfecte plek is om je uit te leven op Sinterklaas- en kerstcadeautjes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit hoekje vond ik er zo leuk uitzien! Volgens mij herken ik hier de typemachine van Marlous van The Last Days of Spring – een bekende blogger uit Utrecht. Marlous werkt bij de Fairminds pop-up store en geeft snailmailworkshops. Er worden trouwens nog veel meer workshops en inspiratie-avonden gehouden in de winkel. Voor een overzicht verwijzen we je graag door naar de Fairminds website.

Koopjesjagers opgelet: vanaf 15 december start er een grote uitverkoop. Je snapt dat de winkel leeg moet, voor het einde van het jaar. Nogmaals: sla je slag als je nog op zoek bent naar cadeautjes voor de komende feestdagen!

Adres Fairminds Pop-Up Shop
Oud Kerkhof 33 Utrecht

Openingstijden
Di, Wo en Vr 11:00 – 18:00
Do 11:00 – 21:00
Za 10:00 – 17:00
Zo 12:00 – 17:00

Deel deze post op:

Geschreven door: Merel

8 gedachten over “Hotspot: Fairminds Pop-Up Store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *