Vegan Eetdagboek + opening Lush Amsterdam Centraal

vlogeneetdagboek2

Goedemorgen! Afgelopen maandag besloot ik (M) een eetdagboek te filmen en vlak voordat ik daarmee begon, realiseerde ik: hey, ik kan er eigenlijk ook wel een vlog van maken, want ik ga naar de opening van de nieuwste Lush winkel! Dus dat deed ik en het resultaat staat voor jullie klaar. Veel kijkplezier!
(doe je een duimpje omhoog als je vaker een vegan eetdagboek van ons voorbij wilt zien? thanks!)

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/HYICocJ9Lcg” align=”center” autoplay=”no” maxwidth=”1000″]

Klik hier als je de video niet kunt zien.

De Lush winkel op Amsterdam Centraal station is iedere dag geopend van 07:00 tot 22:00 uur. Het recept voor de linzensoep die ik ’s avonds at vind je hier. 

Wij maken iedere week (minimaal) een video. Wil je nooit meer een video missen? Abonneer je dan op ons kanaal! Dankjewel voor het kijken en tot snel!

Deel deze post op:

Geschreven door: Merel

25 gedachten over “Vegan Eetdagboek + opening Lush Amsterdam Centraal

 1. Wat een vrolijke video weer, leuk! Ik heb hetzelfde hoor, ik word op de een of andere manier ook altijd blij aan het begin van een nieuwe maand. Best gek inderdaad, nu ik er zo bij nadenk! Jaaa, Lush! Zo fijn dat het station nu helemaal lekker ruikt! Hahaha oh mijn god, dat moment waarop je deed alsof je een Lush product ging eten :’). Hi-la-risch! Fijne producten kreeg je mee naar huis. Parfum van Lush heb ik nog nooit geprobeerd, maar nu ben ik toch wel nieuwsgierig! De soep die je maakte lijkt me heel goed!

 2. Leuke video, vegan eetdagboekem zijn altijd zo inspirerend, die mogen echt wel vaker! Oh en een Lush winkel oo Amsterdam Centraal? Ik geloof dat mn portemonnee zojuist een stukje leger is geworden..haha

  Lieeefs!

 3. Ik keek er een beetje tegenop om je video te kijken, want ik kon niet komen naar de opening van Lush en dat vond ik ZO JAMMER. Een beetje te vroeg voor deze Groningse en Tom was ook nog jarig en om ‘m nou in z’n uppie wakker te laten worden, kan natuurlijk niet hè?

  Ik vind het echt heerlijk hoe je al kleppend door die winkel banjert, zonder enige schaamte. Zo voelde het toch een beetje alsof ik ook mee was, hihi. Maybe next time!

  1. Ah wat jammer! Was gezellig geweest je daar te zien, maar hey, om kwart voor 9 in a’dam zijn vanuit groningen….? ik snap je!

 4. Ik vind dit soort filmpjes heel leuk en handig! Dus als jullie ze ook leuk vinden om te maken, zou ik er zeker mee doorgaan :) ik heb al jullie filmpjes al bekeken, en laatst de youtubekanalen van Essena Oneill en Bonny Rebecca ontdekt en die heb ik ook meteen helemaal bekeken, haha. Dus ik vroeg me af of jullie nog tips hebben voor andere vegan youtubers? Of blogs? Ik eet sinds een paar weken vegan, na het zien van 101 reasons to be a vegan eigenlijk, dus ik ben nog een groentje en kan wel wat inspiratie gebruiken haha!

 5. Superleuke video weer! Ik ben wel voor meer eetdagboeken ^^ En geweldig om te zien hoe je de nieuwe Lush-winkel de hemel in prijst, haha! Alleen denk ik dat ik nu voortaan wel zonder geld en pinpas naar Amsterdam CS moet, anders gaat dat helemaal fout :P

  Keep them videos coming! :-)

 6. Wat een leuke video weer :) De Lush winkel ziet er inderdaad erg mooi uit! Hopen dat het station nog lang zo lekker blijft ruiken ;p Waar heb je dat kokoswater trouwens gehaald (aan het einde van het filmpje)?

 7. Ik vind jullie filmpjes zó leuk altijd! Terwijl de meeste heel irritant en monotoon te lang praten over 1 product, houden jullie het beknopt en gevarieerd waardoor ik blijf kijken. Ook je enthosiastme is zo aanstekelijk. Dus vooral blijven vloggen, ik zeg yeah!

 8. Ik word helemaal vrolijk van je filmpje, echt leuk!! Ik heb sinds kort (lees: gisteren) you tube ontdekt, ook hartelijk dank daarom voor de tips in bovenstaande reactie. Ik ga lekker kijken!

 9. Grappig gedaan van Lush, de havermout in een haarmaskerpotje en de cupcakes die eruit zien als zeep (normaal is het andersom). Hoe waren de kaasjes?

 10. Wat een leuk filmpje! :) En het werkt nog ook: zin om het grass-douchespul uit te proberen, haha! Je kat is lief, hou die erin, ajb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *