3 x vegan ontbijt

3xvegan ontbijt

Dat wij van ontbijten houden, dat weet je inmiddels misschien al wel. We houden zelfs zóveel van ontbijten dat we vorig jaar een e-book bomvol met ontbijtrecepten hebben uitgebracht. We vinden het leuk om nieuwe recepten uit te proberen en natuurlijk delen we deze graag met jullie. Vandaag hebben we een video voor je, met maar liefst drie ontbijtrecepten! Een tijdje geleden maakten we een video met verschillende vegan lunch ideeën en daar kregen we erg leuke reacties op. Vandaar dat we besloten dat het nu tijd was voor een ontbijtvideo!

Welke recepten zie je in deze video? Een shake met onder andere chocolade, rijst-kokosnoot drink en pindakaas. Een ovenverse granola met amandelen en abrikoos én een overnight oats met citroen en blauwe bessen. Klinkt goed toch? Klik die video maar gauw aan dan! ;)

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/X2OsNkzYUsg” align=”center” maxwidth=”1000″]
Kun je de video niet zien? Klik dan hier.

En? Zin gekregen om een ontbijt te gaan maken? We horen het graag van je als één van de recepten gaat maken!

– Deze video is gemaakt in samenwerking met Provamel –

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

27 gedachten over “3 x vegan ontbijt

 1. Oh ik krijg er trek van!
  Ik ga snel maar eens mijn overnight oats uit de koelkast pakken.
  Liefs Lonneke

 2. Wat een mooie video! Leuk ook dat er niet in gesproken wordt, maar alles met tekst is ingevuld. Gaaf gedaan! De recepten lijken me heerlijk :)

 3. Ik vind dat jullie echt zulke mooie videos maken, echt een genot om naar te kijken! De recepten zien er ook heerlijk uit, ik ga het snel een keer proberen

  1. Wat lief dat je dat zegt! Is allemaal te danken aan Jamie’s edit-skills :)

 4. Weer een leuk filmpje! Ik ben trouwens zó dol op dat liedje van de ‘eindgeneriek’ haha! Heerlijke herkenbaar, en ik word er altijd vrolijk van.

  1. Wat leuk om te horen :) dat muziekje hebben we laten componeren, speciaal voor onze video’s. Leuk dat het je opvalt!

  2. Jaaaa ik vind het muziekje ook echt superleuk! Zo vrolijk:) De video vind ik echt tof, heel mooi gedaan:) Ik eet eigenlijk al elke dag havermout, warm of koud maar die shake is nieuw! Ga hem snel proberen.

   1. Wat leuk om te horen dat het jullie toch opvalt, dat liedje :) We horen er niet zo vaak iemand over, maar kennelijk horen mensen het dus toch wel, hihi!

 5. Wat een leuk glaasje/potje van het tweede recept! Is deze van Dille en Kamille? En hebben jullie nog tips waar je voordelig gezonde en biologische producten kunt bestellen? Ik kom zelf niet echt verder dan de EkoPlaza en schrik me, ondanks dat ik het helemaal niet erg wat meer uit te geven voor gezonde producten, toch iedere keer weer een hoedje van het totaalbedrag :)

  1. Het glaasje is van Mason Jars. Oa te bestellen via MasonMadness.com, dat is onze favoriete webshop voor mason jars. (niet gesponsord ;))
   Voordelig biologisch online bestellen… nee sorry, een andere suggestie dan Ekoplaza heb ik niet echt voor je. Ik zou zeggen: probeer het op de markt! De biologische markt is eigenlijk altijd het goedkoopst. Maarja, die bezorgen natuurlijk niet thuis..

  1. Dankjewel! Alle credits gaan naar Jamie voor de video :)

 6. Oh jeetje. Even serieus he. Ik heb al zo lang geen blogs meer gelezen door mijn reis dat ik nog niet eens jullie nieuwe layout bekeken heb. Dat kan echt niet. Ziet er allemaal wel super strak uit. Enne die shake lust ik best ;) was gezellig gister! x

  1. haha, dan ben je echt een tijdje weg geweest! ;) dankjewel!

 7. Hmmm! Ziet er heerlijk uit! Die overnight oats i.c.m. citroen lijkt me erg lekker :) en erg handig als je weinig tijd hebt. Klopt het dat jullie een klein oventje gebruiken die je bijv. op het aanrecht kunt laten staan? Onze oven is namelijk kapot gegaan deze week.. En we willen dan gewoon zo’n kleintje aanschaffen zodat we wel wat kunnen bakken :) Welke gebruiken jullie hiervoor?
  En inderdaad, het liedje. Erg leuk en ik herken meteen de Groene Meisjes eraan!

  1. Klopt, we hebben zo’n klein en goedkoop oventje :) We hebben deze gewoon van Marktplaats gehaald, hij is heel oud en van Tristar, geloof ik.

 8. Yay filmpjes zijn allemaal zo leuk!
  Het ziet er allemaal heeerlijk uit. Ik ben alleen niet zo’n fan van over-night oats,
  zelfs in de zomer eet ik havermout liever warm :’)

 9. Leuke video weer ik kan echt genieten van jullie filmpjes. Ik heb meteen zin in mijn ontbijtje voor morgen nu alleen nog kiezen:)

 10. […] indoken om er zelf ook eentje te maken. Dat vonden we natuurlijk erg leuk om te zien. En heb je de video met drie ontbijtrecepten al gezien? En als je ons vraagt welk recept uit deze video met drie suggesties onze favoriet is, […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *