Geschreven door: Merel

7 gedachten over “365 Smoothies challenge

  1. jah ik kom zeker af en toe kijken en….van mijn kerst-uitzoekkado-van de zaak, nam ik een echte smoothie-maker.Ik deed tot nu toe alles met de staafmixer, maar die kan geen hardbevroren onderdelen aan, helaas…. Dus ik ben eigenlijk ook al begonnen ermee, wat ik zelf er handig vind zijn de bevroeren fruit in doosjes van de ah, niet duur en het geeft zo’n lekkere smaak aan je smoothies.

  2. Super leuk! Zag er al een hoop voorbij komen op instagram! :D Yummy, ben benieuwd naar alle combinaties straks, zal lastig worden op een gegeven moment om met wat nieuws te komen. Wat zie je er trouwens leuk uit in de video:) xxx Tara

  3. […] was sowieso al van plan om vaker een groene smoothie weg te tikken, maar dankzij de fantastische Groene Meisjes en hun 365 smoothies challenge heb ik de laatste tijd helemaal zin om gezonde drankjes te […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *