All Naturals, een pastarecept en een winactie

allnaturalswinactie

Nieuwe webshops met vegan producten ontdekken vinden wij altijd leuk. Vooral als het om kookspulletjes en vegan food gaat. Count us in! Vandaag delen we onze laatste ontdekking met je. Letterlijk delen, want we mogen twee prachtige kookpakketten ter waarde van €90 verloten onder onze lezers. Yay! We laten je vandaag zien wat voor mooie producten er zoal in het assortiment van All Naturals te vinden zijn en we delen een lekker receptje met je. Lees gauw verder!

Wat voor producten biedt All Naturals zoal aan? Het assortiment is zeer divers. Het gaat van beautyproducten (zoals etherische huidolie tot natuurlijke deodorant) tot lifestyleproducten (denk: geurkaarsen en olijfhouten accessoires voor in huis.) Maar waar onze interesse vooral naar uit gaat, is de afdeling ‘food.’ Goede pasta’s, biologische wijnen, olijfolie, kokosolie, allerlei soorten meel… stuk voor stuk producten die wij graag gebruiken in de keuken.

Onder het kopje Over Ons is te lezen: “Alle producten op All Naturals zijn speciaal geselecteerd. Als ze niet voldoen aan de criteria all natural, gezond, milieuvriendelijk en puur, dan zal je ze niet terugvinden in onze webshop. Als wij het niet willen gebruiken, zullen we het ook niet aanbieden.” Dat spreekt ons erg aan. De producten die All Naturals verkoopt zijn vegan, biologisch, suikervrij, tarwevrij en eco-friendly. Onze interesse was al gewekt, maar nu we dit weten…we zijn erg enthousiast!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We mochten een aantal producten voor jullie uitproberen, zodat we ook daadwerkelijk weten waarover we het hebben. Dit zijn de producten die we getest hebben zijn: kokosolie, olijfhouten spatels, een olijfhouten snijplank, olijfolie, keltisch zeezout, kokossuiker, (glutenvrij) Teff-meel en super high fiber pasta. Stuk voor stuk interessante producten en wat zijn de snijplank en de spatels van olijfhout prachtig! Dit is een instant upgrade voor je keuken, zelfs voor die van ons.

Met het Teff-meel bakten we een bananenbrood volgens dit recept, waarbij we het havermeel vervingen door Teff-meel. Dit ging erg goed en leverde een lekker stevig bananenbrood op. We hadden nog nooit eerder met Teff gewerkt, dus dit was een leuk experiment! Uiteraard hebben we het brood gezoet met kokossuiker, zoals we dat altijd doen. En ook de kokosolie kwam hier goed van pas. Maar zeg nou eerlijk: kokosolie komt altijd goed van pas. En met deze liter-weckpot kunnen we weer even vooruit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Met de olijfolie, het keltisch zeezout en de super high fiber pasta (gemaakt van rogge granen) maakten we een heerlijk pittige pasta. Eenvoudig om te maken, maar zó lekker. Het doet ons denken aan de pasta die we in Milaan hebben gegeten, en dat zegt wat. Immers, het is best lastig om écht goed Italiaans te koken. Het recept:

Wat heb je nodig voor 2 porties pasta? 

Voor 2 personen super high fiber rogge-pasta
1 bol knoflook
het sap van 1 grote citroen en een klein beetje citroenrasp (voor de garnering van het gerecht)
4 eetlepels extra virgin olijfolie
een snuf keltisch zeezout
chilivlokken naar smaak

Wat moet je doen?

1. Knoflook roosteren: verwarm je oven voor op 200 graden. Snijd de bovenkant van de knoflookbol eraf, haal de witte schil eraf en besprenkel met olijfolie. Verpak de bol in aluminiumfolie en zet het pakketje voor 30 tot 40 minuten in de oven.
2. Als de knoflook geroosterd is, snijd je de knoflooktenen in stukjes. Verwarm dit samen met 4 eetlepels olijfolie in de pan.
3. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4. Na 5 minuten de knoflook en de olie op te hebben verwarmd, voeg je het sap van de citroen toe. Verwarm het citroensap mee.
5. Voeg na 2 minuten een snuf zout en wat chilivlokken toe.
6. Als de pasta klaar is, meng je de pasta met de saus in de pan. Garneer met citroenrasp en een paar cherrytomaatjes.

 

 

Nog even over de olijfolie: normaal gesproken gebruiken we dit eigenlijk niet. We bakken en koken eigenlijk altijd met kokosolie en dat bevalt ons erg goed. Maar deze olijfolie is bekroond tijdens de ‘international New York Olive Oil Competition,’ dus dat móet wel goed zitten. En inderdaad, het is een heerlijke, volle olijfolie die zich goed leent voor ‘simpele’ pastagerechten. Bij wijze van uitzondering zullen we dus af en toe even switchen van kokosolie naar olijfolie.

Winactie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

All Naturals is zo goed om maar liefst twee prachtige pakketten weg te geven. Je maakt kans op de producten die wij hebben getest. Voor duidelijkheid volgen hier de linkjes naar alle producten:

De totale prijs van het pakket bedraagt €90.

Wat moet je doen om kans te maken op één van de twee pakketten?

  1. Laat een reactie achter onder deze blogpost, waarin je vertelt wat jij zou gaan koken of bakken, als je dit mooie pakket zou winnen.
  2. Voor meer kans: like All Naturals op Facebook. Check ook het winbericht op de Groene Meisjes Facebookpagina!

De winnaar ontvangt van ons een persoonlijk berichtje. Het is dus van belang dat je een reactie achterlaat onder een geldig mailadres, zodat we je kunnen bereiken. Heel veel succes!

– Deze blogpost is geschreven in samenwerking met All Naturals. –

Deel deze post op:

Geschreven door: Merel

236 gedachten over “All Naturals, een pastarecept en een winactie

  1. Een heerlijke pasta met groente van het seizoen uit de oven. Echt heerlijk!!

  2. Ohh supergaaf!
    Ik zou zeker het bananen brood maken.
    En die pasta ziet er ook.echt heerlijk uit.
    Leuke win actie!

  3. Oooh la la, a box vol of goodies! Wat hebben jullie een geweldige producten getest meiden, ik ben er hartstikke benieuwd naar! Met name de olijfhouten snijplank vind ik een lust voor het oog, keuken wordt zo veel leuker met zo’n prachtige plank in de keuken! Ik heb nu nog mijn plastic plankje, maar wil deze heel graag vervangen door een meer duurzame, houten plank. Keltisch zeezout staat ook nog op mijn verlanglijstje, Teff-meel ben ik erg benieuwd naar, en de rogge spaghetti klinkt ook heel lekker. Teff-meel zou ik ook bananenbrood mee willen bakken, en de rogge spaghetti wil ik dolgraag proberen met gebakken aubergine & oesterzwammen met balsamicoazijn en walnoten, yummm! Misschien nog wat edelgistvlokken erover en ik heb weer een heel fijn maaltje! En kokosolie en kokossuiker, what can I say, altijd welkom! Beide zúlke fijn producten, ik kan ook niet meer zonder! Ik hoop ontzettend dat ik win!

  4. Als ik dit mooie pakket zou winnen, zou ik pasta maken met blauwe kaas (in room), mango en walnoten. Met een lekkere frisse salade erbij van sla en komkommer, aangemaakt met olie, citroensap, mayonaise en een beetje kerriepoeder. Lekker, makkelijk en snel!

  5. Wat een schitterende producten! Ik zou een pastagerecht maken met olijfolie, tomaten, aubergine en balsamicoazijn. Het kleine scheutje azijn maakt het zo lekker! Misschien nog wat gebakken champignons erbij en voor het serveren wat walnoten erover strooien.
    Als toetje zou ik een vegan appeltaart maken met de kokosolie, kokossuiker en het meel. Geen traditionele maar eentje die zoveel lekkerder is. Met amandelmeel en kokossuiker en verse appels boven op de plaat koek. Deze zou ik niet serveren op een bord ofzo maar op die schitterende plank!
    Ik hoop echt dat ik kans maak!!

  6. Ik zou mijn thuis zeer gesmaakte variant op dit recept maken, met verse kleine pepertjes ipv vlokken. Maar dan wel met jouw geroosterde knoflook (nog nooit zo gebruikt) en de citroen. Klinkt alvast overheerlijk! De kokossuiker gebruik ik dan in mijn healthy appeltaart en muffins.

  7. Wat een fijne producten! Die olijfhouten plank en spatels is echt supermooi. De kokosolie is altijd goed om op voorraad te hebben en ik ben nog niet bekend met teff-meel en kokospalmsuiker dus ik zou deze supergraag willen uitproberen. Ik hoop dat ik een kans maak.

  8. Ik mag vanwege darmklachten een heleboel dingen (tijdelijk) niet eten, ook geen gluten en lactose en daarom zou dit pakket voor mij perfect zijn. Ik heb pas voor het eerst geëxperimenteerd met palmsuiker en dat beviel heel goed. Omdat ik heel erg van bakken houd, zou ik een cake of een taart proberen te maken met teffmeel en palmsuiker :)

  9. Kruidennoten! Ik heb een recept voor kruiden noten gevonden met teff en rijst siroop wat fantastisch is want nu kan ik dat gezellig bakken met mijn kindjes op t kinderdagverblijf, doordat het geen suiker bevat en speciaal met 1 meisje die zeer allergisch is voor gluten! Zo is het een feest voor ieder kind :)

  10. Mooie snijplank!! Daar wil ik jullie bananenbroodrecpt op snijden (0;

  11. Wat een lekker recept en wat een heeeerlijk pakket. Mijn vriend is bijna jarig en zou het pakket ( en dan vooral de olijfhouten spatels en snijplank!!!) graag cadeau geven. Hij is dol op koken maar hij is al helemaal dol op roeren als ik achter het fornuis sta ;)

  12. wowie, wat een geweldige producten!! Laat ik nu net op een suiker- en tarwevrij dieet staan vanwege candida… en dit zou ik allemaal mogen gebruiken! Ik heb een simpel, maar lekker gerecht voor spaghetti aglio y olio, maar nu ik jullie versie zie, zou ik die zéker gaan proberen. Bananenbrood ligt hier bijna standaard in de vriezer, maar aangezien ik momenteel ook moet opletten met fruit, zal ik met het teffmeel iets anders moeten verzinnen. Maar dat lijkt me geen probleem :-) doe mij maar zo’n pakketje ja, daar zou ik héél blij van worden!!

  13. Ooohhh wat een geweldig mooi pakket! Ik zou graag wat meer gaan experimenteren met Italiaanse recepten. Italiaans stond voor mij bijna gelijk aan kaas, maar ik merk nu ik veganistisch eet dat zonder kaas ook heel lekker kan zijn!

  14. Ohhh, weer zo’n heerlijk pakket! Het water loopt me, ondanks de vroege ochtend, al helemaal in mond van dit pasta gerecht. Ik sta dan ook te popelen om deze hierboven te proberen! Mmmm

  15. JUMMIE! Ik zou een oven pasta gerecht maken met spaghetti, ja ik ben zo raar om dit te doen.

    Dat bananenbrood klinkt ook wel lekker in de oren! Toetje dan maar. I’m in!

  16. het ziet er prachtig uit! Ik zou in ieder geval, een bananen-vijgenbroodmmaken en dan presenteren op die prachtige plank!

  17. Ik zou de spulletjes bewaren voor mijn nieuwe huis waar ik in december inga en dan iedereen die heeft geholpen verhuizen, trakteren op voedzame pasta

  18. Hallo,

    Ik heb net ontdekt dat ik diabetes heb en moet dus mijn leefstijl gaan omgooien. Niet makkelijk, maar het moet. Ik ben dan ook steeds meer om mij heen aan het kijken wat er allemaal is om gezond te eten. Ik ontdek allemaal nieuwe producten en nu zie ik dit bij jullie. Ik ken al veel maar die rogge pasta kende ik nog niet. Het lijkt mij heerlijk. Mijn kinderen en ik zijn dol op pasta. Ik maak de laatste tijd ook altijd mijn saus zelf. Mijn oudste zoon heeft helaas obesitas en als ik zie wat er ook allemaal in die pakjes saus zit. Nee bedankt. Ik probeer nu alleen vers te koken. En het smaakt heerlijk. Natuurlijk wordt de saus van verse tomaten gemaakt. En daar komen dan natuurlijk de kruiden bij. Heerlijke komijn er door. Vers branden en dan nog even door de vijzel jammie. Natuurlijk komen er meer kruiden door, maar om jullie nu al mijn keukengeheimen te vertellen ;-) Maar ik doe dus heeeeeeel graag mee

  19. Wauw, wat een leuk pakket!

    Voorgerecht: groene salade met de afgekoelde pasta en vaganpesto.
    Hoofdgerecht: pompoenpuree met stoofpotje van tofu, zoete aardappel, spruitjes, kruidnagel, laurier en een beetje zout.
    Nagerecht: teff-kokoskoekjes met amandelen en sinasappel

    Smakelijk eten!

  20. Prachtige producten, ik ga gauw eens i die webshop kijken. Dat nodigt uit om eindelijk weer eens pasta voor mijn lief te maken, maar dan op z’n ‘ groene meisjes’, met dit pure knoflook-citroen-olijfolie recept. Sinds hij geen tarwe meer kan eten kwam er ook geen pasta meer het huis in. De teff zou ik gebruiken om ethiopische pannenkoeken te maken, bijv met een knoflook-spinaziesaus erbij. Jummy!

  21. Jullie blog is een bron van prachtige inspiratie en deze actie is weer zo een mooi voorbeeld! Met mijn passie voor bakken komt de teff meel en kokos suiker goed tepas hiervan zou ik een heerlijke carrotcake maken en de pasta met heerlijke geroosterde seizoensgroente. De prachtige houte snijplank en spatels zullen een mooie aanwinst voor mijn keuken zijn.

  22. Ik zou het recept wat jullie hier boven hebben vermeld maken, heerlijk pasta!

  23. Ik zou alles namaken wat jullie geprobeerd hebben met deze produkten! Zodat ze bij mij thuis weer een stukje gezonder leren te eten! Heerlijk gaat steeds beter!

  24. Joyce Berendsen-van Assen schreef:

    Geweldige actie! Ik zal sowieso die lekkere pasta gaan maken en daar naast wil ik proberen met de tegendelen te bakken, ik wil heel graag een gezonde variant op appeltaart maken.

  25. Ik zou een heerlijke pasta met groentes van het seizoen maken,met vis mmmmm

  26. Ik heb nog geen idee, maar als ik dit prachtige pakket in mijn keuken zie liggen, komt er vast een heel boel inspiratie naar boven ( en anders wel bij mijn man, die heel erg van koken houdt.

  27. Ik zou mijn vriendje positief verrassen met n vegetarische spinaziepasta met walnoten en blauwader kaas. Als toetje n heeerlijke pindakaas chocoladetaart!

  28. wat een geweldige actie, wat een verwenerij! Ik doe heel graag mee en denk dat ik er pasta ala kokosiana mee zou maken ;) geweldig!!!

  29. Dit is echt een super gaaf pakket! Hier thuis zijn de rollen omgedraaif en kookt mijn vriend altijd omdat ik er niks om geef. En om hem te bedanken dat hij zo lekker kookt altijd wil ik dit pakket wel voor hem winnen, zodat hij nog lekkerder kan gaan koken :-D

  30. Oeeh ik wil de super high fiber pasta heel graag uitproberen! Een aubergine-tomatensausje lijkt me heel lekker hierbij. De kokosspullen wil ik graag testen op mijn oma’s plaatselijk beroemde taartrecept. En als we dan toch bezig zijn kan ik dan ineens dat bananenbrood ook eens proberen. Ben benieuwd!

  31. Hoi groene meisjes,
    Ik zou graag dit pakket willen winnen voor mijn
    Lieve moeder!!! Zo kan ik haar nog beter laten zien hoe ik de laatste tijd
    Voor mij en mijn gezin zorg! (Vegan life)

    Als zuid -Amerikaan is het de normaalste zaak om elke dag vlees
    Vis te eten.. En vergeet de rijst met zwarte bonen niet! Dus toen ik zei dat ik
    Vegan wilde worden, kreeg ik meteen te horen.. Dat is toch niet lekker/je krijgt dan noet genoeg binnen….ect..ect..

    Wat ik ermee zou maken om mijn moeder te laten inzien dat je toch goed kunt eten.
    Als ontbijt; met de teffmeel lekker pannenkoeken met banaan gezoet met kokossuiker
    Lunch ; geroosterde groenten met Keltische zout en die heerlijke olijfolie
    Avond eten; heerlijke pasta met spinazie, cherry tomaatjes en pijnboompitten, wat olijfolie en Keltische zout erover.. En smullen maar!!!
    Nu fingercrossed dat ik dit mooie pakket kan winnen voor mijn mama❤️

  32. Weer zo’n leuke win actie! Als ik win, dan wil ik jullie bananenbrood maken

  33. Ik zou bij de spaghetti een lekkere rode saus maken met gezeefde tomaten en veel groenten, omdat niet alleen ik dat lekker vind maar ook de kids :-) En met het teffmeel zou ik pannenkoekjes maken! Doe ik nu vaak met boekweitmeel en dat vinden de kids al heerlijk, maar zou dit ook graag eens proberen!

  34. Oh wat een super leuke en lekkere win actie weer.
    Ik zou natuurlijk de recepten van jullie maken het heerlijke bananenbrood en de overheerlijke pasta.
    Nu maar hopen dat ik win en eens een kijkje gaan nemen op de site.

  35. Wauw, wat een mooi pakket. Ik zou er eerst een tijdje naar kijken en fantaseren wat ik ermee zou maken. En dan uiteindelijk kiezen voor een lekkere pasta met bananenbrood toe! En een lekker kaasje met wat brood voor op het olijvenplankje voor erbij of toe. En mocht ik zo lang kunnen wachten met opeten totdat het weer mooi weer is dan zou ik het lekker buiten opeten op een kleedje in het park

  36. Prchtoge producten!!
    Ik zou een heerlijke pasta met tomaat, aubergine en tonijn gaan maken!!

  37. Ik doe mee! Wat een prachtig pakket, vooral de snijplank en spatels… Wauw! Het is dat ze niet in mijn studentenbudget passen, anders had ik ze allang gekocht :(
    Ik zou een spaghetti con funghi di bosco maken, dit at ik vaak in Italië toen ik daar werkte, verrukkelijk! Ik hou echt van pasta, er zijn zoveel lekkere veganistische pastavariaties!
    En een Teffbrood bakken.. Ik moet nog steeds een keer brood gaan bakken, zou een mooie reden zijn om dat is te gaan doen!
    Fijne dag vandaag!
    Liefs van Esther

  38. Oeh lala dat klinkt goed ! Ik zou met het meel, olie en suiker lekkere pancakes maken ^^ en met de spaghetti en lekkere herfstpasta met champignons, lekker sausje, en over de rest moet ik nog even nadenken ;)

  39. Ooh wauw! Wat een prachtig keukengereedschap!
    Ik zou een mooi pastagerechtje maken,
    met spinazie, knoflook, pesto, pijnboompitten,
    een scheutje haverroom en wat edelgist!

  40. Ik zou dit pakket heeeel graag willen winnen, en dan flink an de slag gaan met verschillende soorten quiche-bodems (basilicum, rozemarijn, tijm)! Dol op quiche, maar speltbodems toch liever niet.. En lekkere wrapjes maken ^^ Maak ik mijn vriend ook erg blij mee meteen ;)

  41. Ik zou natuurlijk de spaghetti klaarmaken met knoflook, peterselie en vergin olie. Een stuk zalm uit de oven en gegrilde groenten, zoals gourgette, aubergine en paprika, overstrooid met keltisch zout. Van de meel en kokossuiker heerlijke appelmuffins toe met een bolletje kaneel/roomijs.

  42. Wow wat een leuke actie weer!
    Ja wat zou ik er van maken, pasta is bij ons wel favoriet dus dat gaat hem zeker worden :-)
    Mmmm heerlijk…..

  43. De roggespaghetti zou ik eten met een vers geperst knoflookteentje of twee, gehalveerde zoete cherrytomaatjes, fijngesneden basilicumblaadjes en daarover wat extra verging olijfolie en keltisch zeezout. Met het Teffmeel, kokossuiker en kokosolie zou ik kruidnootjes willen bakken in deze tijd van het jaar.
    Bovendien ben ik dol op olijfboomhout, prachtig hout met een warme uitstraling!
    Ik hoop zo dat ik win :-) Prachtig pakket en leuk dat jullie dat mogen weggeven! #fingers_crossed

  44. Koken en interieur zijn mijn twee passies en laat dit pakket nou de mooiste producten voor zowel mijn huis als mijn keukenkastje bevatten! Ik zou met deze producten een heerlijke Italiaanse tafel maken voor mijn vriendinnen en mij. Een glutenvrije pizza vol groenten (FODMaP-arm voor mijzelf) en een heerlijke pasta met pompen, rucola en geitenkaas! Hmmm nu al zin in!

  45. Wat een super leuke winactie! Ik ben dol op deze ingredienten

    1. Wat een super leuke winactie! Ik ben dol op deze ingredienten. Op dit moment lig ik snotverkouden met koorts in bed. Mijn lichaam heeft het na een aantal dagen nu toch echt opgegeven. Een aantal extra vitamientjes kan ik nu dus wel gebruiken! En gezond eten natuurlijk. Als ik zou winnen zou ik daarom jullie PASTA MET WALNOTEN, MAAR DAN ZONDER WALNOTEN maken! Een van jullie eerste receptjes. Na het eten een lekker kopje thee met een gezonde bosbessenmuffin waarbij de speltmeel vervangen wordt voor teffmeel!

  46. Wat een super leuke winactie! Ik ben dol op deze ingredienten

  47. Wat een gave prijs.
    Wat ik met het pakket zou maken!?
    Ik zou heerlijke wortel cupcakes maken, met het teff meel en de kokos suiker.
    Natuurlijk gebruik ik daarbij de spatelts, wat het moet een luchtig geheel zijn.

    Op de snijplank snij ik met liefde diverse soorten champignons tot mooie schijfjes om een portie en een zalige spaghetti met romige champignon saus te maken.

    Recepten genoeg om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten!

  48. Ik zou salted caramel teff muffins gaan maken met het Teff meel,kokossuiker, kokosolie en het zeezout. Iets lekker zoets, maar dan wel gemaakt met gezonde producten. Hier kan ik een mooie blogpost over schrijven

  49. Goedemorgen dames!

    Die snijplank gaat bij ons meerdere functies krijgen:
    – om elke dag te gebruiken tijdens het koken en bakken
    – om lekkere hapjes op te zetten en op tafel neer te zetten bij borrelen met vrienden
    – en om als decoratie in de keuken te zetten wanneer die een aantal uurtjes niet wordt gebruikt.

    Van de rest ga ik denk ik jullie heerlijk recept maken! Ik ben nog in de begin fase van ‘echt’ gezond eten. Eerder dacht ik gezond te eten…
    Dus de recepten worden hier met dank ontvangen en uitgeprobeerd!

    Blij met jullie blog en site!
    Thanx meiden!

  50. Oh wat zou ik maken.. wat een mooi pakket om mee te beginnen! leuke winkel.

    Ik zou eerst van het Teff meel brood maken. Daarna zou ik van een deel van het brood bruchetta maken! Zo lekker met tomaatjes en knoflook en olijfolie.
    Als voorgerechtje, of gewoon als tussendoortje in het weekend.

    En een keer de pasta aglio a olio van ikbenirisniet.nl, ben daar nog niet aan toe gekomen maar lijkt me zo lekker.

    en de rest vindt uiteraard wel zijn toevoeging in een lekker recept.

  51. Ohh wauw die plank! Mijn huidige snijplank begint te schimmelen, yuk, dus ik loop helemaal warm voor dit pakket. En dat recept ga ik vanavond maar eens proberen.

  52. Wauw! Super! Ik zou zeker weten pasta maken, love it!
    M’n favoriet is toch wel pasta met homemade pesto, pijnboompitten en rucola!

  53. Met de pasta zou ik een heerlijk pesto gerecht maken met cherry tomaatjes enz.. Heerlijk!! En met die meel zou ik als bakfan aan de slag gaan in de keuken! Eens zien hoe dat smaakt als ik dat vervang voor zelfrijzend bakmeel! Lekker experimenteren en proberen dus! Zo kom je er pas achter wat je het lekkerst vindt! :)

  54. Wauw.. Wat een gave actie! Het bananenbrood is mijn favoriet. En met de pasta zou ik combineren met zalm en brocolli of spinazie.. Mmm

  55. Mijn man houdt van koken uit de Italiaanse keuken. Uit dit pakket mag hij zijn heerlijke knoflookpasta maken. Als je eenmaal begint kun je niet meer stoppen, en de pan gaat altijd leeg!

  56. Wat een mooi pakket! Ik zou het pastarecept hierboven zeker maken! En daarnaast wil ik graag eens een teffbrood bakken, lijkt me erg lekker..

  57. Dat ziet er weer super uit!! Ik zou een heerlijke pasta maken met geroosterde groentes uit de oven.. En een overheerlijke kokoscake als toetje:-)

  58. Zeker iets met het teffmeel, kokossuiker en kokosolie.
    Wat weet ik nog niet. Ik heb nog nooit met teffmeel gewerkt dus ben erg benieuwd!

  59. Het lijkt bijna altijd feest met de groene meisjes, I like it!
    Ik typ dit trouwens vanuit Napels, Italië. Ben een paar daagjes weg met m’n moeder. Het eten is hier lekker, maar ik heb nu zo’n behoefte aan iets luchtigs, iets vegans, iets van de groene meisjes! Het is nogal moeilijk om vegan te eten in een stad als Napels.
    Ze zeggen: “Eerst Napels zien, en dan sterven”, maar ik vind “Eerst een winactie van de groene meisjes winnen, dan sterven” accurater. Het lijkt me namelijk ontzettend leuk om dit pakket te winnen!
    Nog gefeliciteerd met jullie drie jaar bestaan en succes met het uitzoeken van een winnaar!
    Shelien

  60. Wauw wat gaaf! Zou dit mooie pakket enorm graag uitproberen.

    Ik zou een Thaise curry maken met zoete aardappel, kouseband, ui en aubergine, zoals ik hem heb leren koken in Thailand. Puur natuurlijk,met verse ingredienten van een locale markt (in mijn geval toko), zodat ik weer even terug ben in Thailand. Met kokosolie en kokossuiker, de prachtige snijplank en spatels komt dat wel goed. Misschien maak ik zelfs nog een Mango-Sticky rice als toetje.

  61. Prachtig pakket! Het meel, de kokosolie en de suiker zou ik gebruiken om lekkere brownies mee te maken! De pasta vraagt gewoon om spinazie, tomaatjes en zelfgemaakte pesto!
    En die prachtige snijplank en spatels zou ik elke dag gebruiken…

  62. De snijplank zou een ereplaats krijgen in mijn keuken, wat mooi!
    Aan de kokosolie, kokossuiker en Teff-meel wil ik speculaaskruiden en amandelen toevoegen om brokken speculaas te maken. Lekker met dit herfstweer.

  63. Wat een supertoffe winactie! Ik zou dolgraag dd olijhouten spulletjes winnen, maar ik weet dat vriendlief liever gewoon een bord pasta eet. Dus dat zou het eerste zijn dat ik zou maken met dit mooie pakket♡ Ik heb nog nooit kokossuiker im huis gehad, dus ben ook heel nieuwsgierig naar de zoete baksels die ik daarmee zou kunnen maken!
    Duimen maaaaar :)

  64. Super leuk pakketje! Ideaal om een dinerke voor de boyfriend te organiseren (:. Thumbs up!! x

  65. Wat een leuke winactie is deze! Na meer dan 10 jaar vegetarisch te leven, hebben we sinds een paar maanden het veganisme leren ontdekken en ik leer elke dag nieuwe producten en smaken kennen! Het Keltisch zeezout zou ik dus maar al te graag verwerken! Ik ben sowieso verslaafd aan pasta, dus een makkelijke favoriet pasta aglio olio zal zeker gemaakt worden en die plank krijgt een ereplaatsje op het aanrecht! Ongetwijfeld zal het lukken om dan wel elke dag een vers broodje te maken!

  66. Ooh wat een fijne producten! Ik zou dolgraag het teffmeel en kokossuiker voor een heerlijke vegan pompoentaart willen proberen (en dan komt de kokosolie ook weer goed van pas!). De pasta, olijfolie en Keltisch zeezout lijken me heeel geschikt voor mijn lekkere simpele pasta met vegan pesto, tomaatjes en cashewnoten. En die olijfhouten producten ♥

  67. Er staan zoveel lekkere tips voor recepten hier boven en op jullie site! Dat ik de keuze voor een recept zou laten afhangen van het moment. Maar reken maar dat ik jullie op de hoogte hou! En wat super, ik ben al heel blij met de tip over de site All Naturals. Thanks!
    Leonora

  68. Wauw wauw en nog eens wauw! Die spaghetti ziet er heerlijk uit, ik zou hem lekker met groene pesto maken want dat heb ik nog nooit gedaan. Ik blijf altijd bij mijn vertrouwde tomatensaus. I know, shame on me! Kokossuiker zo fijn en gezond om lekkere baksels mee te maken. En dan heb ik het nog niet eens gehad over die snijplank (wauw) en die spatels (wow). En de rest van de producten! My god wat een pakket! Ik kan er wel een boek over schrijven haha.Ik ben superenthousiast!

  69. Oh als ik dit zou winnen zou ik als eerste….. die bloedmooie spatels een ereplaats geven, mooi in het zicht boven het aanrecht, een blikvanger als je ons huis binnenkomt! Dan zou ik heerlijke citroenyoghurtcake maken met o.a. de kokosolie, kokosbloesemsuiker en teffmeel. En ’s avonds natuurlijk een lekkere spaghetti met veel geroosterde tomaatjes en zelfgemaakte basilicumpesto…. Dan heb ik alle ingredienten op 1 dag gebruikt :-)

  70. Wat maken? Zoveel lekkere dingen mee te maken. Heerlijk..
    Teff meel is het enige wat ik nog niet gebruik.
    Ben nu sinds maand aan het zoeken naar vervangers van tarwe. Dus hier kan ik heerlijk mee starten en gaan uitproberen. Leuke site ook. Nou nu maar afwachten.

  71. Hallo Groene meisjes,

    Ik zou voor mijn nieuwe Liefde een zalige maaltijd bereiden. Tip: Met olijfolie kun je trouwens ook heel goed olijfhout onderhouden.

    dank voor jullie inspiraties

    met vriendelijke groet
    Daniël

  72. Wat zou ik niet maken, kan je beter vragen. Er borrelen meteen allerlei ideeën in mij op! Ik denk aan heerlijke pasta met avacado en tomaat, of pasta met doperwtjes, oeh en citroencake! Wat zou ik dit pakket graag winnen! Ik wil die keuken in!

  73. Wat ontzettend leuk!! En er staan al zoveel leuke reacties boven mij!
    Ik denk dat ik bij de pasta iets met pesto en champignons zou doen, omdat m’n vriend en ik daar zo gek op zijn. Of ik kies iets uit de leuke ideeën in de andere reacties!
    En die snijplank! Super mooi!!
    Echt een hele leuke actie:)

  74. Die snijplank is zo mooi!! Pasta met een goede olijfolie heeft eigenlijk niets meer nodig! beetje Keltisch zeezout, peper, pijnboompitjes en basilicum that’s it. Goede olijfolie maakt de spaghetti!!!! Teff-meel is nieuw voor mij, maar ik zou het combineren met amandelmeel en daar een heerlijke pompoencake van maken, uiteraard met de kokospalmsuiker en de kokosolie. Water loopt al in mijn mond ;-)

  75. Ik zou heel erg graag winnen! Pasta heb ik altijd in huis en ik vind altijd nieuwe creaties met groenten van de seizoen.. Lekker!

  76. Hallo Groene Meisjes,

    Wat een hoop reacties al! Oef bijna kansloos dit maar ik ga het toch proberen! Sinds enkele weken ben ik erg enthousiast over jullie. Ik probeerde namelijk de rode linzensoep naar jullie gerecht en hiervan werd ik heel erg blij! Niet alleen ik maar ook mijn man (die niet zo een foodie) is was enthousiast! Ik mag de soep zelfs op zijn verjaardag maken! Jullie snappen dag het pasta recept wat jullie hierboven beschrijven nu wederom mijn aandacht trekt.. En wat is er nu fijner dan koken met mooie materialen en mooie producten? Ik ding dus graag mee naar een van de twee pakketten! Jullie dames wens ik nog veel succes met jullie werk, ik blijf jullie zeker op de voet volgen (en tip anderen graag over jullie!)
    Groetjes Lieke

  77. Wat een leuke win actie! Ik zou natuurlijk, net als de rest graag willen winnen!
    Weckpotten zijn natuurlijk ontzettend handig, maar ik vind ze ook zo leuk staan! In mijn keukentje heb ik een plankje met weckpotten staan, erg knus. Met de pasta weet ik ook zeker wel raad: De Italiaanse keuken is mijn favoriet. Helaas zijn sommige goede, EERLIJKE, producten nog best wel prijzig, dus zoiets winnen zal altijd geweldig zijn :D

  78. Wat een heerlijk packet! Ik zou als eerste meteen de recepten uit de blogpost gaan proberen! Ben op zoek naar nieuwe inspiratie!

  79. Wat een leuk pakket!
    Teffmeel gebruik ik al, sommigen kunnen de apartre smaak nietwaarderen, maar ik vind het erg lekker.
    De snijplank die in het pakket zit vind ik werkelijk helemaal geweldig, super mooi!
    Ik doe dus graag mee en ik ga hard zitten duimen. :-)

    Ik zou lekkere koekjes gaan bakken met het meel, de suiker en de kokosolie.
    Van de speltpasta maak ik m’n favoriete pasta gerecht, met bacon, champignons en tomatenpuree, dat heb ik al lang niet meer gegeten want ik eet eigenlijk nooit meer pasta…

  80. Mama Mia, wat een mooi pakket!
    Ik zeg spaghetti met een zoete tomatensaus! Met daarbij een zelf gebakken knoflookbrood :)
    Even aansnijden op die prachtige plank…daar sla je de plank toch niet mee mis!!

  81. Wat een leuk en ontzettend lekker uitziend pakket!
    Als ik dit pakket zou winnen zou ik mijn vriendinnen uitnodigen en een lekkere verse pasta voor ze maken met de spaghetti en met veel verse groenten: tomaat, aubergine en courgette. Als toetje zou ik kruidnoten maken van het teffmeel en dit serveren bij een bolletje vegan ijs.
    Hopelijk maken jullie dit vriendinnen-eet-drink-klets-avondje mogelijk!! :-)

  82. Met de pasta waarschijnlijk bietjespasta met sojaroom, ui, champignon en spinazie :-)
    Teffmeel is nog helemaal nieuw voor me, dus dat wordt even op odin of smaakmakend kijken, of in de kookboeken duiken. Ik ben erg benieuwd! De houten spulletjes zijn prachtig <3

  83. Wat een leuk pakket!! En ooh, olijfhouten planken zijn zo mooi <3 Ik zou bij de olijfolie en zout een heerlijke focaccia maken en die dan erin dopen. Met de pasta gewoon een simpele pasta met gegrilde groenten (wat lekkere champignons erbij) , altijd goed. En als toetje een brownie met pecannoten van teffmeel en de kokossuiker. NOMNOM

  84. Hoi Merel en Jamie,

    Als ik zou winnen zou ik samen met mijn dochter vele recepten gaan maken maar om te beginnen denk ik toch wel het bananenbrood. Maar de spaghetti zou heel snel volgen.

    Groetjes,

    Anja en Sharon

  85. Omdat dochterlief bijna 1 jaar wordt kan ik de kokosolie en kokosbloesemsuiker heel goed gebruiken voor een mooie en vooral lekker (gezonde) verjaardagstaart. Ik zat zelf te denken aan een heerlijke raw cheesecake met bosbessen en een suikervrije appeltaart. Ook zal de snijplank mooi in mij keuken staan. En met de pasta weet ik ook wel raad. Heb net aardperen uit mijn tuin gehaald dus daar kan ik vast wel iets lekkers mee maken! Pasta met een aardperen, walnoten, knoflook, cherrytomaatje. Met een simpele salade van veldsla die ik mooi in een schaal kan serveren met de mooie spatels als opscheplepels. Klink al goed! Zou het graag willen proberen!

  86. Natuurlijk een spaghetti met van het meel een ragoutachtige saus, met paddestoelen :) wat een prachtige plank zeg, wauw!!

  87. Ik zouuuu een lekkere pasta met aubergine maken, het zeezout over zoete aardappel frites gooien en de kokossuiker gebruiken bij koekjes! Niet allemaal tegelijk natuurlijk haha!!

  88. het is herfst, dus de pasta mag weer warm gegeten worden. Ik hou van lekker veel groenten en een rode saus (natuurlijk alles vegan)Xx

  89. Jjaaa, mooie spullen!
    Daar houden we van in de keuken maar ook in ons lijf!
    Wat ik zou maken is een heerlijk pompoen”brood” vol met verschillende noten, zaden & kokosrasp.
    De pasta maak ik met verse tomaten, gourget, pompoen & oesterzwammen.
    Ik krijg al helemaal trek!
    Succes allemaal, en meiden jullie zijn geweldig.

  90. Oh wat mooi, die snijplank alleen al gaat op mijn wishlist :)
    Ik zou met dit pakket een lekkere salade maken met de spaghetti en een avocado-spinazie saus met pijnboompitjes en zwarte olijfringetjes. Dit was het eerste vegan recept dat ik ooit probeerde en zelfs mijn overtuigd vlees(vr)eter-vriendje vond het zo lekker dat het vaker op tafel komt en we nu veel vaker vega en vegan experimenteren in de keuken, dus het pakket zou ons veel uren kookplezier bieden!

  91. Dat ziet er goed uit! Ik zou graag de pasta uitproberen en dan het bananenbrood als toetje maken, jamjam!

  92. Moet het per se een recept voor koken of bakken zijn?;) het eerste wat ik namelijk zou doen is een mengsel van de kokosolie het zout, en een geurige olie maken, een beetje laten uitharden op een koele plek en je hebt een perfecte deodorant, en precies, All Natural!

    De pasta daarentegen zou ik lekker oppeuzelen met mijn inmiddels favoriete recept van jullie namelijk de kikkererwten Hummus. Wat cherrytomaatjes en rucola erbij die ik kan opscheppen mét die twee prachtige houten spatels(die ook wel als sla-opscheplepels toepasbaar zijn in mijn ogen) maar zónder schuldgevoel, aangezien ik op de site van All Natural na kon lezen wat een eerlijk en goed verhaal achter al die spullen zit. Ik hoop straks ook zulk uniek hout in mijn studentenkeukentje te hebben!

  93. Bananenbrood bakken….ja dat moet ik nog steeds een keer uitproberen. Ik kan niet goed tegen gluten en candida is ook geen vriend van mij dus het teffmeel lijkt mij ideaal. Ik sta zelf weinig in de keuken …als ik dit zou winnen heb ik een extra reden en motivatie hiervoor!

  94. Wauw, wat een geweldig gaaf pakket ;) ik zou mijn beruchte paprika/chorizo/kaas soep maken. Ooit heb ik het recept bij toeval zelf bedacht. Benodigdheden, chorizo, punt paprika, kokosolie, spagetti, ui, tomaat en “creme freche ofwel zelfgemaakte bechamelsaus van teff-meel ;) nu eten wij suiker, gluten en e-nummer vrij dus dit pakket zou perfect in ons straatje passen. Kan ik eindelijk die hele foute plastic snijplank inruilen voor een prachtige olijfhouten plank :)))

  95. Een paar jaar geleden maakte ik deel uit van een wedstrijd dames roeiploeg. Omdat we heel hard moesten trainen (9 keer per week) kregen we van onze coach ook eetadviezen. Twee gouden regels zijn me in het bijzonder bijgebleven: 1. pasta kun je nooit genoeg eten (want: koolhydraten = goed roei – krachtvoer). 2. Kaas is ongezond en luistert ook wel naar de naam ‘het hele gif’ (daar gingen onze tostidagen…). Tegenwoordig roeien we allemaal niet meer, maar onze ‘ploegband’ is met de jaren des te sterker geworden. Dit uit zich onder andere in het wekelijkse ‘ploegeten’ waar we met z’n achten samenkomen. Hoewel we er als ploeg toendertijd nogal lacherig over deden, zijn de eetregels van onze coach wel blijven hangen. We houden nog steeds van (veel) eten, en kaas is inmiddels verbannen van ploegeten omdat een van ons veganistisch is geworden. Hoewel de meeste van ons verstokte carnivoren waren en het V-woord vooral tot rollende ogen leidde, kan ik velen van ons steeds vaker betrappen op – jawel – het genieten van veganistisch eten – of het niet hebben gemist van dierlijke producten. Leuk om zo’n veranderingsproces in gang te zien! Voor mij persoonlijk geldt dat ik intussen ‘’flexinist’’ ben geworden, en gerust dagen zonder dierlijke producten kan. Het veganistisch koken vormde in eerste instantie een grote uitdaging, echter, jullie heerlijke recepten vormen een onuitputtelijke bron voor nog heel veel succesvolle vegan ploegetentjes. Wil ik nog wel vermelden dat we als ploeg 1 ‘eetregel’ aan die van onze oude coach hebben toegevoegd: 3. Geniet van het eten van heel veel lekkere dingen, met elkaar (taart! koekjes! chocola!). Ook daar zijn gelukkig vele, vele vegan opties voor te vinden. Ik zou het All Naturals pakket heel graag winnen om volgende week een diner te bereiden voor mijn ploeg volgens de 3 eetregels: krachtvoer (vezelrijke koolhydraten), vegan (geen kaas), en afsluitend jullie goddelijke brownies – kan vast met teff ipv bloem – waar m’n ploeg – schande – nog niet mee heeft kennisgemaakt. En wat zal dat mooi gepresenteerd worden met de olijfhouten accesoires! Omdat ik sinds een paar verre reizen bekend sta om mijn liefde voor gepeperd eten, lijkt bovenstaand pastagerecht me ideaal. Dan zullen bij ploegeten niet alleen de tranen van het lachen, maar ook de tranen van het (heerlijke) hete eten over ieders wangen rollen.

  96. Wow Groene Meisjes! Wat een superactie weer! Ook deze keer zou ik heel graag een van de gelukkigen willen zijn. Van de olijfolie en de pasta maak ik een heerlijke pesto pasta. En als na, of bij de borrel, van de kokosolie, kokossuiker en het teffmeel een lekkere compact pompoenbrood. Uiteraard geserveerd op die prachtige plank!! Al dit lekkers wil ik graag delen met mijn dinneke die wel iets opbeurends en harverwarmends kan gebruiken!

  97. Haaai!

    Wat een verwennerij al die winacties, krijg zowaar zin in pasta deze ochtend ;)

    Als ik dit pakket zou winnen zou ik een pasta-salade maken, dit was namelijk ‘vroeger’ altijd een van mijn favoriete gerechten; maar heb ik nooit meer gegeten sinds we glutenvrij eten! Hmm met olijfolie en geroosterde pompoen én geroosterde hazelnoten uit eigen tuin :)

    Daarnaast ben ik erg benieuwd naar de kokosbloesemsuiker, deze heb ik nog nooit geprobeerd; maar ik heb toevallig deze week geconcludeerd dat ik die in mijn baksels toch wel wil gaan proberen (ipv helemaal zoetstofvrij). Ben ook nieuwsgierig naar het Teff meel, ik gebruik zelf altijd boekweitmeel. Het bananenbrood klinkt als een erg goed receptje om het teff meel aan te besteden!!

    Het water loopt mij iig in de mond ;)

    Liefs, Suzanne

    Ps. ik heb ook de facebook geliked :)

  98. Wat een ontzettend gave winactie is dit!
    Deze producten zou ik graag willen hebben in mijn bezit
    Jullie zijn benieuwd naar wat ik zou gaan koken of bakken,
    Als ik dit mooie pakket thuis zou kunnen uitpakken.

    Er komen de meest uiteenlopende recepten in me op,
    Van glutenvrije pannenkoeken, tot spaghetti met eigengemaakte pastasaus erbovenop.
    Maar nu ik al een jaar lang glutenvrij eet,
    Is er één product waarvan ik de smaak nooit vergeet.
    Het allerliefste zou ik weer eens vers, warm brood willen proeven,
    Dan zou ik echt even in de zevende hemel vertoeven.

    En hiep hiep hoera! Even googelen levert positieve resultaten,
    Ik kan een brood bakken van teffmeel en de gluten achterwege laten!
    Men neme het teffmeel, een lepeltje kokosbloesemsuiker en een snufje Keltisch zeezout,
    En we mengen dit met de mooie spatels van olijfhout!

    Ook de heerlijke olijfolie kan ik dan goed gebruiken,
    Ik moet dan alleen nog even naar de bakker voor verse gist, maar daarna zal mijn huis heerlijk naar brood ruiken.
    Dit warme brood leg ik dan op de olijfhouten snijplank –het oog wil immers ook wat-,
    En dan dip ik het brood in de olijfolie met wat zout, zo overheerlijk is dat!
    Ik krijg er nu al honger van,
    En hoop echt (ook al heb ik geen Facebook) dat ik de gelukkige winnaar wezen kan!

  99. Ik zou (het klinkt vreemd) een zeezout chocoladecake bakken! Ik hoor telkens hele goede dingen voorbij komen over de combinatie van zeezout en chocola, en dit is de kans om er iets mee te maken met mooie ingrediënten! Heerlijk!

  100. op een plank van olijvenhout en met de geschonken ingrediënten, kan je niet minder dan Bella Italia op je bord toveren en een lekkere Italiaanse focaccia of pizza bakken.. Liefst lekker afgekruid met zeezout en rozemarijn of oregano!! mmmmmmmmmmmmmmm… het water komt me al in de mond!!

  101. Heerlijk al die winacties! :)
    Hopelijk win ik het een keer. (ik gun het iedereen hoor :P )

    Maar waarom ik het zou willen winnen?
    Het lijkt me eens heerlijk om eens boodschappen te gaan doen, zonder schuldgevoelens (lees, oh wat duur, zo jammer van ’t geld, blablabla)

  102. Ik zou heerlijke bananenmuffins maken, ik vind het erg leuk om dan per muffin te variëren met de vulling. Bijvoorbeeld een versie met aalbessen, een bosbessen versie en een frambozen versie. En ja de mogelijkheden met spaghetti zijn eindeloos. Ik vind zelf een eenvoudige pasta het lekkerste, bijvoorbeeld met kastanjechampignons en een eigengemaakte pesto (niet vegan, maar wel heel lekker).

  103. Wauw meiden wat gaaf dit jullie dit mochten testen.
    Wij hebben hier nog steeds plastic snijplanken en spatels, en dat is tegen ons principe in, bpa en alles behalve milieu vriendelijk.
    Deze zijn echt super prachtig, wat zou ik die graag winnen :) Zou echt een aanwinst zijn.

    En wat een lekkere dingen zitten erbij.
    Ik zou een heerlijke pasta maken met Tomaat, Avocado,Pesto, pijnboompitjes en edelgistvlokken.
    En dit maat je zo :
    Tomaat en ui in stukjes snijden, olijfolie in de pan warm laten worden, tomaat en ui erbij.
    Beetje knoflook erbij, lekker laten bakken.
    Ondertussen de pasta laten koken.
    Beetje water bij het tomaat uit knoflook prutje :)
    Avocado in stukje snijden en samen wat wat Vegan pesto door het saus heen :)
    Wat pijnboompitjes roosteren in een pan en erbij.
    Pasta afgieten en bij de saus in de pan, even omscheppen en warm laten worden samen.
    En later op het bord over de pasta wat Edelgistvlokken en smullen maar :)

    Daarbij een lekker brood gemaakt van het teffmeel met wat van de heerlijke olijfolie en Keltisch zeezout.
    Die we op de olijfhouten snijplank leggen.

    Ik ga heel hard duimen, heb er nu al zin in.

  104. Wat een mooi pakket! Ik zou raw brownies met zee zout maken en de spaghetti zoals hier in het recept, dat is min favoriet!

    Heb geen facebook, maar volg jullie wel op instagram :)

  105. Wauw wat gaaf al die win acties!
    Zou natuurlijk helemaal gaaf zijn als ik win:) ( desondanks wens ik dat iedereen toe ;p)

    Maar waarom ik zo graag wil winnen is dat het me heerlijk lijkt om eens de ingrediënten te krijgen zonder mijn vaak voorkomende schuldgevoelens. (lees: oh wat jammer dat het zo duur is, hmm, zou ik het wel of niet kopen, voor dit geld kan ik…. etc)

  106. Wat een geweldige prijs! Ik zou met de spullen graag een heerlijke gezonde maaltijd voor mijn zoontje van 21 maanden willen maken. Hij zit in de fase dat hij moeilijk eet, terwijl ik juist wil dat hij genoeg voedingsstoffen binnen krijgt. Dat is soms een behoorlijke strijd, maar misschien dat deze producten kunnen helpen.

  107. Wauw! Ik zou voor mijn huisgenootjes het bananenbrood maken, om ze ervan te overtuigen dat dat echt wel lekker is! En voor mezelf, omdat de tentamens dan voorbij zijn jullie pastagerecht :)

  108. Ik zou een verjaardagstaart voor mijzelf bakken, want ik ben volgende week jarig :)

  109. Wauw, prachtige winactie weer! Vooral die olijfhouten snijplank, wat een prachtig object! Ik kijk vooral uit naar die goede olijfolie, lekker voor door de salade en het teff-meel, iets waar ik nog nooit van heb gehoord maar graag mee wil experimenteren!

  110. Hoi groene meisjes!

    Yess, wat een gave actie. Wat leuk dat jullie het eerst zelf mochten uitproberen, met zulke lekkere receptjes erbij is het natuurlijk nog leuker om te winnen.

    Ik had stiekem nog nooit van Teff gehoord dus ik heb het even opgezocht, het wordt ook wel Abessijns liefdegras genoemd, klinkt erg romantisch ;) Ik hou zelf heel erg van bakken dus ik zou graag mijn favoriete bakmengsels uitproberen met dit meel –> Clafoutis, ontbijtmuffins & net zoals jullie bananenbrood.

    Verder houd ik zelf ook ontzettend van Pasta, ik gebruik zelf meestal Speltpasta of Volkoren pasta maar Roggepasta lijkt me ook leuk om een keer uit te proberen. Mijn favoriete pasta recept is pasta met zelfgemaakte pesto, zoooo simpel maar zoooo lekker!

    Die olijfhouten snijplank is zoo mooi! Ik ben een tijdje geleden verhuisd en moest ineens alles opnieuw gaan kopen, daarom doe ik het nu met 1 simpel plastich snijplankje, deze lijkt me echt helemaal super, al helemaal in combinatie met de mooie spatels.

    Daarom doe ik heel graag mee =)
    Groetjes,
    Edmée

  111. Wat een prachtige producten! Ik doe graag mee met de win-actie! Wat ik zou gaan maken? Wat niet?! Maar het eerste dat in me opkomt zijn de kokos citroen cakejes waarvan het recept op de groene meisjes website staat. Ooooooooverheeeeeeerlijk!

  112. Wat en mooi pakket! Ik zou pasta pesto met kerstomaatjes maken, met het meel en de kokosolie zou ik een lekker gezond baksel maken!
    groetjees

  113. Wow, toffe winactie! Ik zou met deze ingrediënten als hoofdgerecht een pasta pesto maken, met veel olijfolie, basilicum en knoflook in de pesto. Daarbij gegrilde courgette en bovenop edelgistvlokken, mmm! Ik zou als nagerecht tiramisu maken met teff meel en kokosolie en kokossuiker, om in de Italiaanse sfeer te maken. Ik kan het al bijna proeven <3!

    1. Jeetje, ik was met mijn hoofd al in luilekkerland. Excuses voor de kromme zinnen, haha!

  114. Ik zou de pasta met zalm van Rens Kroes maken! Zo lekker!
    Van de teff-meel zou ik waarschijnlijk een (bananen)brood maken, ik ben daar echt verslaafd aan!
    Ik heb ook de All Natural site op facebook geliked en het bericht van de winactie gedeeld en geliked.
    I’m all in!!
    Groetjes, Lot

  115. Ontzettend leuk en lief dat jullie zo veel delen :) De meeste van deze producten heb ik nog nooit gebruikt, maar zou dat wel graag willen uitproberen en voor de zekerheid dan jullie recepten gebruiken, haha. Wat ik wel vaak doe is volkoren spaghetti in de soep als vermicellivervanging. Je begrijpt het waarschijnlijk al: ik heb nog veel te leren….

  116. Knoflook roosteren dat klinkt mega lekker en wat een mooie spullen! Ik hou van hout.
    Ik ben helaas geen keukenprinses maar mijn vriend is wel een echte keukenprins, we gaan over een maand samenwonen dus dat wordt elke avond lekker eten.
    Ik heb laatst een super lekkere zalm pasta op, als ik zou winnen dan maak ik dat met hulp van de chef natuurlijk.

  117. Hoi!

    Wat een leuk actie!
    Ik zag op de facebook van All Naturals deze slogan staan : ‘Laat je voeding je medicijn zijn, en je medicijn je voeding.
    Voor mij is voeding nu mijn medicijn om te gaan herstellen. Herstellen van Anorexia die mij al jaren in de greep houdt. Wat lijkt het mij heerlijk om weer vrij te kunnen eten . Met het eten an All Naturals, en de lekkere recepten die jullie als de Groene meisjes plaatsen, wordt de liefde voor eten weer gezond en normaal.
    Ik zou zo graag weer pasta, of lekkere cacao producten willen eten. Of mijn yoghurt met de kokosrasp versieren . Jammmm..

  118. Wow! Ook al is de kans super klein om dit pakket of de verssaper te winnen, aangezien jullie hordes fans hebben die net zo enthousiast reageren als ik, ik doe toch graag mee! Al is het maar om waardering te uiten voor jullie blog waar jullie vegan Nederland blij mee maken. Ok, wat ik zou maken? Ik heb ook nog nooit teff gebruikt maar pasta is altijd een topper! Liefst klassiek met tomaatjes, zelfgemaakte pesto, en geroosterde knoflook, edelstenen, pitjes, zoiets. Nu al zin in. En wat een top merk, ook al win ik niet, dan ga ik nog dat assortiment eens goed bekijken. Xxx

  119. Lovely! De kokosolie gebruik ik in combinatie met de Teff om een heerlijke pompoen cake mee te bakken. Maar niet alleen dat, kokosolie gebruik ik ook als conditioner en lippenbalsem. Het helpt ook mijn huid zacht houden met dit wisselvallige weer.
    Teff wil ik ook eens gaan gebruiken als toetje of lunch. Ik dacht aan een combinatie met macadamia melk, pruimen, kokosbloesemsuiker en wat cashewnoten.
    De olijfolie gebruik ik om wat groentes te grillen, die ik dan serveer bij de roggespagethi. De groentes snijden gebeurd uiteraard niet op de olijf houten snijplank in het pakket, die mooie snij plank gebruik ik voor de pompoencake om te presenteren. De spatels en het zout spreken voor zich: altijd nodig en altijd handig.

  120. Wauw, dat olijfhout is echt prachtig zeg!
    Ik zou een hartige taart maken (makkelijk om veel te snijden op zo’n grote plank) en dan kruidnootjes als toetje (teffmeel kruidnoten, dat lijkt me nu leuk!). En dan los een keer lekker een pastaatje met broccoli, jummie.

  121. Sinds ik met de zandloper ben begonnen heb ik
    geen pasta meer gegeten. .Deze pasta lijkt me goed passend en heerlijk met verse tomaten saus☺

  122. Haha, mijn moeder zei gisteren nog tegen me dat ik toch echt houten spatels in huis moet halen.
    Ik zou een heerlijke pasta maken met wilde paddestoelen, verse spinazie en noten. Daarbij knoflookbrood (garlic rolls) uit de oven. Heb nu al trek! ★

  123. Ooh wat een ontzettend mooi pakket! Die wil ik wel hebben! Ik zou de rogge-pasta combineren met een zelfgemaakte rode pesto van halfzongedroogde tomaten, pijnboompitten, knoflook, basilicum, parmezaanse ‘kaas’ (die maak ik met edelgistvlokken, sesamzaadjes, keltisch zeezout en de extra vierge olijfolie) en deze pesto verder aanlengen met de olijfolie.
    Ik zou het Teff-meel en de kokossuiker gebruiken om heerlijke herfstbroden en -taarten van te maken. Een bananenbrood kan natuurlijk niet ontbreken en ik denk dat een appelperencake met kaneel ook een lekkernij wordt!
    Kokosolie is ideaal om ‘cheesecake’ van te maken omdat het hard is bij kamertemperatuur. Ik begin met een bodem door amandelen, dadels, kokosschilfers en een scheutje maple syrup. Dit druk ik stevig aan in een springvorm. De vulling van de cheesecake maak ik met gesmolten kokosolie, een banaan, een heleboel rode vruchten (bodbessen, frambozen, bramen, nomnomnom!), een beetje lecithinepoeder, gewelde cashewnoten en een flinke scheut maple syrup en dit doe ik in de blender. Dit giet je over de bodem en laat je opstijven in de koelkast of vriezer. De kokosolie wordt vast en zorgt voor een bindende structuur in de cheesecake!
    De ontzettend mooie olijfplank zou ik vooral voor decoratie gebruiken, om al mijn gemaakte dingetjes te presenteren aan mn familie <3
    Ooh wat zou ik blij worden hiervan! :)

  124. Oehoe, ik zou een pasta met courgette, gedroogde tomaatjes rode ui en rode pesto maken junkie.
    En ik zou ook mijn hand eens willen wagen aan het inmiddels toch wel beroemde bananenbrood maar dan met ter.
    En jeetje wat is olijfhout toch ontzettend mooi hè. .. zou een prachtige vervanging zijn voor mijn kunststof plankje wat inmiddels toch een beetje aan zijn eindje aan het komen is.

  125. Lieve Groene Meisjes, allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie driejarig bestaan! Ik hoop dat er nog heel veel inspirerende jaren mogen volgen!
    En wat een supergave winactie is dit! Het afgelopen jaar ben ik maar liefst drie keer in Italië geweest, steeds in hetzelfde huisje tussen de Ligurische olijfbomen. Als ik het recept hierboven lees en de ingrediënten uit het pakket zie, ben ik meteen weer daar. Met deze fantastische ingrediënten zou ik zeker een hele lekkere, pure pasta gaan maken, met aubergine, tomaat, basilicum, en wie weet nog andere groenten. Ik ben heel nieuwsgierig naar het Teff-meel, dat is het enige ingrediënt uit het pakket dat ik nog niet eerder heb gebruikt, en ik zou willen proberen om daar een torta al limone (vegan) mee te maken! En natuurlijk serveer ik die dan op de olijfhouten snijplank :-).

  126. Altijd leuk om nieuwe producten te leren kennen. Wat ik zou maken? Nou allereerst jullie pasta recept die hierboven beschreven gaat. Ik eet veel pasta, dus ben benieuwd hoe deze smaakt met heel nieuwe producten voor mij. Verder zou ik lekker op internet rondstruinen op zoek naar inspiratie, want ik ben absoluut niet bekend met dit soort producten. En aangezien jullie ze ook hebben, verschijnt er misschien af en toe een lekker receptje.
    Meiden, ga zo door met de blog. Ik geniet er dagelijks van om weer een stukje te kunnen lezen en inspiratie op te doen!

  127. Wat een mega leuke winactie!!! Wat ik zou maken??? Nog geen idee, ik zou op jullie site kijken en zoeken in een van de geweldige recepten wat ik zou kunnen maken!!! Volgens mij genoeg mogelijkheden en een beetje creativiteit!!!
    Jullie hebben een geweldige blog en deze houd ik absoluit in de gaten. Ik ga de actie ook meteen delen! Succes met het kiezen van een winnaar! Groetjesss

  128. Wow, wat een mooie snijplank en spatels! Dat ziet er echt stylisch uit. Die zouden heel goed passen in de nieuwe keuken die ik krijg! Ik ben gek op koken en bakken, en ben dagelijks op jullie blog aan het rondkijken. Jullie inspireren mij enorm. Ik zou nu een heerlijke pastasalade maken met geroosterde herfstgroenten zoals tomaat aubergine courgette uit de oven, een goede scheut van die lekkere olijfolie, veel knoflook en geroosterde pijnboompitjes. En dan een lekker dessert na,heerlijke chocolademuffins. Gemaakt van een combinatie van teftmeel, amandelmeel en boekweitmeel….mhhhhhh.

  129. De olie leent zich waarschijnlijk perfect voor een zelfgemaakte pesto. De pesto met spaghetti, beetje zout erover en wat rucola en pijnboompitjes lijkt een heerlijk recept. Voor de kokos, meel en suiker zou ik lekker googlen naar een heerlijk recept voor een quilty pleasure :D

  130. Ik maak een heerlijke pasta maison… ’t water komt me (nu al) in de mond!

  131. Ik probeer het voorgestelde pastarecept uit! ‘k Kan niet wachten

  132. Wat een mooie producten! Ik doe uiteraard graag mee. Wat ik zou maken? Als eerste een heerlijk bananenbrood. Daarna zou ik waarschijnlijk een lekkere pasta met zalm maken. Heerlijk!

  133. Oooh lekker! Ik zou met die Teff-meel zeker die perencake maken die jullie laatst gepost hadden!
    Die zag er zalig uit!
    Ik wil ook al een tijdje yoghurt met aardbeien, amandelen en kokos proberen, daar kan ik die kokossuiker vast ook wel voor gebruiken.
    En die houten snijplank is ook heel gaaf. Veel mooier dan die plastic dingen die m’n ouders nog gebruiken

  134. OOOOOOOH! Wat een gaaf pakket zeg! Ik zou dit heel goed kunnen gebruiken! Van het teffmeel zou ik denk ik ook een bananen blueberry choclatnibs brood maken of gewoon vrood en kokosolie&suiker komt gewoon altijd goed van pas met koken en bakken! <3
    Succes allemaal!

  135. Oh meiden wat een gaaf pakket!!!
    Die perencake die jullie van de week postten, die zou ik wel eens willen proberen met het teffmeel, ben erg benieuwd hoe dat smaakt! Of toch iets met pompoen, ook zo lekker in het seizoen, maar ‘k heb me er nog nooit aan durven wagen ;)Misschien dat dan maar combineren met de pasta…Mhhh…’k ben er nog niet uit…
    En de olijfolie zou ik lekker gebruiken als masker voor m’n haar.

  136. Wat gaaf! Ik zou dit pakket heel graag willen winnen, omdat er van die mooie ‘basics’ voor in de keuken in zitten. Ik zou bijvoorbeeld mijn favoriete pasta met romige avocadosaus maken, met als toetje heerlijke vegan brownies. En die olijfolie lijkt me heerlijk om brood in te dippen! Jum :)

  137. wauw, prachtig!
    Met dit pakket zou ik eerst een lekkere spaghetti maken (die mijn van met diabetes door de roggepasta voor de verandering ook zou mogen eten). Ik ben allergisch voor banaan, dus helaas geen bananenbrood voor mij, maar het meel zou vast ook goed smaken in jullie worteltaart, die mijn zusje vaak (op mijn bestelling) maakt in het weekend. De suiker zou ik aan mijn zusje geven als bedankje voor alle worteltaarten. Met de kokosolie zou ik de veganistishe fudge die ik net op pinterest tegenkwam maken. En de plank en spatels kan ik natuurlijk voor vanalles gebruiken, net als de zout en olijfolie die natuurlijk ook heel lang meegaan. Voila :)

  138. Ik zou pasta maken met zelfgemaakte pesto en gegrilde groenten! :)
    Die pasta ziet er echt heel lekker uit!

  139. jaaaaa ik wil!!! en zou mijn pasta delen met alle gasten die op onze bio boerderij vertoefen en met mijn medebewoners, heerlijke herfst pasta met broccoli en pompoen en bospaddestoelen in een romige saus met a grofe zwarte peper…oe krijg er trek van…en dan wat van die heerlijke knetter groene winter postelijn er over heen die groeit hier weer! en om het af te maken wat wilde viooltjes er bij…merken jullie hoeveel zin ik al heb om dit te maken en de gasten en mijn medebewoners inclusief mij zelf blij te maken :)

  140. Pannenkoekjes zou ik maken van teffmeel met een eitje,bakpoeder,gebroken lijnzaad,geraspte wortel en peterselie en zout. Met water aanlengen. Lekker goudbruin bakken.
    Daarbij of erop een lekkere fruitsalade met verse karwij en munt, kokospalmsuiker, kokos,vanillepoeder en niet te weinig kaneel.Mmmmmmmmmmmmmmmmmm.

  141. Ooh, die pasta ga ik proberen! Ben al helemaal verliefd geworden op die plank en spatels…

  142. Ik zou dat bananenbrood proberen, heb ik al een tijdje als idee maar is er nog niet van gekomen!

  143. Mmmmmm, ik zou de vegan brownies van Jamie Oliver maken met de kokosolie, teff meel en kokossuiker. Met de rest van de ingrediënten een heerlijke spaghetti aglio e olio peperoncino met rucola!

  144. Op dit moment ben ik heeel enthousiast!
    Gisteren zag ik op Instagram een foto voorbijkomen van een tafel vol met allerlei heerlijke curry’s, dips en spreads, geserveerd met een grote soort pannenkoek.
    Na enig ‘Googlen’ kwam ik erachter dat het ging om een Ethiopische maaltijd met injera: een pannenkoek/brood gemaakt met teff meel.
    Meteen besloot ik om binnenkort een weekendje in de keuken door te brengen om Ethiopisch te gaan koken.
    Het teffmeel uit dit pakket zou ik gebruiken om (verrassing), de injera te maken!
    Daarbij serveer ik allerlei verschillende curry’s (met linzen, zoete aardappel en seitan), waarbij ik de specerijen aanbak in de kokosolie. De kokosbloesemsuiker zou ik verwerken in een chutney met wortel en gember, voor erbij.
    De ‘snijplank’ vind ik persoonlijk veel te mooi om als snijplank te gebruiken, dus daar zou ik alles op serveren. Staat zo gezellig op tafel!

    Ik krijg al helemaal zin om de keuken in te duiken. O, en de rest van het pakket komt ook goed terecht hoor! Het zijn stuk voor stuk producten die een maaltijd kunnen verrijken.

  145. Ik zou een heerlijke Carrot Cheesecake bakken met de kokospalmsuiker. De pasta zou ik gebruiken voor een pasta bechamel schotel en het Teffmeel is perfect voor arepa di bacoba of pampoena. De snijplank en de roerlepels zouden helemaal van pas komen om mijn versleten keukenspulletjes te vervangen hihi.

  146. De pasta maak ik klaar met zout en lekker veel knoflook, olie en grote paddenstoelen! Heeeerlijk. Het kokossuiker en de kokosolie gebruik ik voor mijn overheerlijke kokoskoekjes met pecannoten en pure chocolade of lekkere vijgenballetjes met een laagje pure chocolade en uiteraard gemengd met wat noten, kokosolie en kokossuiker.

  147. Jullie schrijven trouwens dat je het havermeel hebt vervangen door teffmeel, maar in het recept gebruiken jullie rijstemeel& havervlokken, welke hebben jullie door teff vervangen?

  148. De pasta met tomaatjes ziet er heerlijk uit. Ik zou er ook nog een courgette bij klaarmaken voor de 2 ons groeten bij de maaltijd. Nog nooit roggepasta gegeten, ben erg benieuwd.

  149. Van zo’n leuke (en mooie!) winactie worden we natuurlijk allemaal een beetje hebberig, including me! Eerlijk is eerlijk, inspiratie voor een recept heb ik niet meteen. Dat blijf ik lastig vinden maar daar heb ik jullie gelukkig voor. Net nieuw in het ‘groene wereldje’ en kokosolie staat nog op het ‘moet ik aan gaan schaffen’ lijstje, zou dat niet even mooi uitkomen?!

  150. Ik ben nog niet zo lang bekend met produkten van all naturals maar ik wil de brownie wel maken, natuurlijk een lekkere pasta met spinazie denk ik en van die mooie plank droom ik al een tijdje, geweldige prijs

  151. Wauw, wat een prachtige producten! Ik zou hiermee een lekker herfstige pasta maken met gemengde paddestoelen, een sausje van (soja)room en witte wijn en krokant gebakken salie. En – hoe kan het ook anders – jullie befaamde bananenbrood voor na. Niet erg origineel, wel érg lekker.

  152. Mmm! Spaghetti met peper en knofloolk en koosmakronen na. Laatste nog nooit zelf getoverd maar gezien met lichte verslaving een must bake ;-)

  153. Ik zou een heerlike pasta maken met zelfgemaakt pesto en geroosterde pijboompitten.
    Natuurlijk ga ik ook bananenbrood bakken, lekker als voorafje! En wat over is wordt mijn ontbijtje

  154. jeuj ik wil wel winnen.
    ik denk dat ik teffmeel nog een kans moet geven… tot nu toe waren baksels met teff niet een succes. en die plank zou goed van pas komen, mijne gouwe ouwe snijplank is gebarsten.

  155. Ik zou pasta met gamba’s maken en met daarbij een heerlijk knoflookbrood.

  156. Wat een mooi pakket!! Ik zou maken een heerlijke pasta met eigen gemaakte petto met olijven uit Griekenland

  157. Dat is een prachtpakket! Ik hou van dit soort producten. Om één recept te verzinnen is lastig, ik zou er zoveel lekkers mee kunnen maken! Op dit moment zou ik kiezen voor een lekkere pasta met herfstgroente. Krijg er nu al honger van :)

  158. Een lekkere wokschotel met veel vers gesneden groentjes op de snijplank en geroerd met de houten lepels ;).
    Wel zonder de kokosbloesemsuiker natuurlijk, maar maar ik dan eens muffins ofzo mee ;)

  159. Ik ga een lekkere pasta bereiden met biologische producten. Als toetje ga ik stoofpeertjes bereiden met suiker en kaneel.

  160. Ik zou eerst een heerlijke kaasplank klaarmaken met druiven en olijven en vijgen erbij. Daarna een pasta met kerstomaatjes, broccoli en courgette.

  161. Mmm lekker. Vegetarische balletjes met wortel, walnoot, garam masala en tefmeel en beetje kokosolie. Met een lekkere pasta met een pesto van basilicum en groene groente. Lekker een scheut olie over heen en wat zout. Kokosolie zou ik ook lekker mijn gezicht even mee insmeren en mijn buik omdat ik een 2ling draag. En verder vind ik kokosolie altijd lekker met een gemalen notenmix en gepureerde dadrls en raw chocolate, gedraaid in geraspte kokos. Overal natuurlijk dit gezonde zout bij. Ook in de choc.
    mmm vast nog genoeg meel en kokosolie met speculaaskruiden voor een speculaaspop, om alvast te oefenen voor als de Sint komt.

  162. Ahh super leuke winactie, met allerlei lekkere en handige dingetjes die ik graag gebruik!!
    Heerlijk om mijn pasta met gebakken zalm, spinazie en pijnboompitten en pesto te maken!!! Omnomnomnom, Smakelijk!!!

  163. Hmm, dat ziet er echt prachtig uit! Het eerste wat ik zou maken is een lekkere cake met de Teff-meel, waarschijnlijk jullie heerlijke perencake :) Ik heb namelijk nog nooit met Teff-meel gewerkt, dus ben zeer benieuwd hoe het uit de oven komt. Daarna een lekkere pasta met pompoenblokjes, misschien een wat rare combi maar ik ben er dol op!

  164. Een heerlijke pasta met zongedroogde tomaten, champignons en kappertjes. Vers gebakken brood om tedopen in olijfolie en keltisch zeezout. Mmmm…..

  165. Wat een leuk pakket! Ik doe heel graag mee.
    Ik zou een heerlijke pasta maken met de super high fiber spaghettie. Een pasta pesto denk ik met lekkere garnaaltjes erdoor. Van de Teffmeel zou ik een lekker ontbijtje maken of samen met de kokosbloemsuiker een lekkere gezonde cake of koekjes. Met de kokosolie zou ik lekker gaan bakken. Het houtenplankje en de spatels vind ik echt super mooi voor in de keuken. Het keltisch zeezout is een beter alternatief voor het zout :)

  166. Super gaaf! Hier slaat mijn creatieve kook kunst van op hol. Daar kunnen we alle kante mee op. Ik doe mee:)

  167. Superleuk pakket! En leuke shop.. Ik had pas nog de frustratie geen mooie houten spatels te kunnen vinden ;)

    Wat ik zou maken? Op het moment ben ik hoogzwanger (38 weken), dus er staat me een flinke klus te wachten! Daarom zou ik na de bevalling vooral wat gezonde, voedzame gerechten koken zoals pasta met héél veel verse groente! En de suiker en het mail zou ik gebruiken voor een lekkere traktatie zoals cake of koekjes voor de kraamvisite.

  168. Prachtig pakket. Een mooie start van een herfstig menu,
    Pasta met verschillende paddestoelen, noten , verse tijm en peterselie en een twist van sherry.
    En als toetje een zoetgeurende tarte tatin van teffmeel met kokosolie en kokossuiker en Hollandse elstarappels. En stiekem wat keltisch zout door de karamel.
    Het water loopt me in de mond!

  169. Waaauw de olijfhouten snijplank en spatels zijn echt geweldig mooi!
    Het zijn van die fijne producten die je altijd in huis wil hebben staan omdat ze zo veelzijdig zijn.
    In bijna elk recept kan een van deze producten wel goed van pas komen.

  170. Mijn vriend is gluten intolerant en ik ben veganistisch! Allebei zijn we dol op koken (en eten!) Aan het begin van onze relatie dachten we allebei “uh ow, wat gaan we in godsnaam samen kunnen koken/eten”. Dankzij jullie blog blijven we geïnspireerd!! Teff meel heb ik nog nooit gebruikt en ik heb nog nooit een brood of koekjes of zo gebakken voor hem. Dus ik kan niet wachten om dat te doen. OH of brownies voor zijn verjaardag volgende maand!
    PS ik ben helemaal verliefd op die snijplank!!

  171. Wow! Wat een prachtpakket. Ik doe deze maand mee aan de Vegan Challenge en met zo’n pakket is dat helemaaaaal geen straf. Ik zou lekker de recepten uit jullie blog maken.

  172. Gister heb ik de documentaire Forks over Knives gekeken. Heel erg interessant en het was een soort van wake up call. Graag zou ik willen proberen om alleen plantaardige producten te gaan eten. Dit is een hele verandering voor mij! Dit pakket zou een goede start zijn. Ik zou dan jullie recepten volgen. Ziet er namelijk heerlijk uit :). Ik vind het ook goed dat jullie mij kennis hebben laten maken met All Natural. Een erg fijne site! Liefs, Sylvana

  173. Superleuk! Met een goede olijfolie en pasta zou ik sowieso spaghetti aglio e olio maken (dus met olie, knoflook, rode peper en peterselie). Om in de Italiaanse sferen te blijven tiramisu als toetje, met het recept wat vandaag in de VeganChallenge voorbij kwam, waar de teffmeel, suiker en kokosolie hopelijk goed van pas komen. Ik ben heel benieuwd naar teffmeel, dat heb ik nog nooit gebruikt/geproefd.

  174. Wauw groene meisjes wat een geweldige winactie! Ik heb zelf een mooie kom van olijfhout dus die plan en pollepels zouden zeker een aanvulling zijn. Kokosolie gebruik ik al iedere dag dus een navulling is altijd goed. Ik zou een lekkere taart voor mijn moeder gaan maken want zij heeft een glutenvrij dieet en ik las dat teff dus glutebvrij is! Ik heb dat nog nooit gebruikt en het is altijd leuk om iets nieuws te leren!
    Groetjes Ellen

  175. Wat een fijne producten. Als ik bak, bak ik altijd met natuurlijke producten (mijn vriend kookt altijd :))! Ik bak browniecakejes, chocolade, groentechips, pannekoekjes en koekjes, noem maar op dus.

  176. Ik zou absoluut ein-de-lijk eens dat bananenbrood gaan maken. Ik roep het al heel lang maar om een of andere reden lukt het steeds maar niet om het echt te doen. Dit pakket is natuurlijk een goede reden om het dus wél eens te doen.

  177. Tjee, wat n reacties! En wat een heerlijke dingen worden er genoemd, inspiratie te over!! Ik zou een simpele maar heerlijke pasta maken; wat knoflook, uitje, zout & peper, tomaatjes en afmaken met olijfolie met chilipeper en citroensap, wat chilivlokken er over, klaar en smullen maar. Van t toetje maak ik dan wat meer werk: een pecannoten taartje. De bodem van het teffmeel (niet zoeten), blind bakken en daarna t mengsel van pecannoten en ahornsiroop er in. Weer in de oven en alles begint te pruttelen, mmmmm! Ik zou m aansnijden en in het midden van de tafel zetten op die prachtige plank. Ik zie het al helemaal voor me

  178. Oeeeeh wat klinkt dat heerlijk! En wat zijn die snijplank en spatels PRACHTIG! Ik wil ook graag een kansje wagen!
    Als ik zou winnen zou ik meteen aan de slag gaan met de high fiber spaghetti! Lekker koken en dan als ‘saus’ een uitje, snijboontjes, doperwtjes en een groene paprika bakken in kokosolie en daarna vegan pesto er overheen, met een beetje olijfolie en lekker wat keltisch zeezout!
    Hé sjippies, nu heb ik honger!!

  179. Kokos suiker and teffmeel zou ik gebruiken om super healthy ontbijt muffins te bakken om mee te nemen naar de uni : D
    En met pasta en olijfolie zou ik pesto pasta maken als de nodige comfortfood na een lange dag op de uni!

  180. Lieve Groene Meisjes,

    Wat een gave winactie. Ik doe mee!! De laatste weken bak ik muffins met heel veel peer en speculaaskruiden. And they are good! Verslavend goed zelfs. De muffins bak ik nu met amandel- en speltmeel, maar ik wil ze wel eens proberen te maken met teff meel. Uiteraard gezoet met kokospalmsuiker, kokosolie i.p.v. boter en een snuf keltisch zeezout.

    De olijfhouten spullen staan al heel lang op mijn wishlist en maken mijn grote verzameling aan servies en keukenspullen nog wat meer compleet.

    Groetjes,
    Stefanie

  181. Wat een gave winactie! Die producten van olijfhout zien er ook echt prachtig uit. Als ik met die producten zou koken zou ik spaghetti maken met tomaat, champignons en wat knoflook. Van het teffmeel zou ik een lekkere suikervrije appeltaart maken. Vind appeltaart altijd heerlijk in de koudere dagen (en je hele huis ruikt altijd lekker)

  182. Super gaaf! Vooral die snijplank is echt te gek! (Maarja.. die pollepels zijn dan ook weer prachtig..)
    Als ik zou winnen ga ik een pasta maken, met wat er precies in weet ik nog niet.. maar bijna alle gerechten uit de Italiaanse-keuken zijn heerlijk! Ook wil ik het gaan gebruiken om voor mijn ouders te koken en de plank en pollepels ga ik ze dan cadeau geven, gewoon omdat ze dat verdient hebben :-)

  183. Wat een mooi pakket!! Ik zou met het teffmeel injera’s willen maken (Ethiopische pannenkoeken) en dan met een paar lekkere Ethiopische recepten uit het boek Vegan eats world erbij. En ik zou pasta met in olijfolie geroosterde tomaatjes en rode ui maken met rucola erdoor. En de kokossuiker en kokosolie gebruiken om een lekkere taart mee te bakken!

  184. Eens denken wat zou ik maken… Ik heb nog wat snijbiet in de tuin staan en kan misschien wat kastanjes buiten poffen en daar een heerlijk pasta mee kunnen maken dankzij het pakket. En ik zou worteltjestaart gaan maken met het meel en de kokossuiker… Oooh ik zit al helemaal te fantaseren…

  185. Dat olijfhout is echt prachtig! Loopt de actie nog? :) Ik zou denk ik toetjes maken met de kokosolie en suiker (koekjes en/of ijs) en een lekkere pestopasta met de spaghetti en olijfolie.

  186. Met al deze ingrediënten in 1 recept wordt lastig. Maar iig een lekkere herfstpasta met paddenstoelen en olijfolie.
    Zandtaartkoekjes met koekkruiden met de kokosbloesemsuiker en kokosolie. Gebruik kokosolie sowieso overal in en op (badkamer en keuken). Teff denk ik direct aan Enjera, dat maak ik best regelmatig. Fermenteren is nog gezond ook. Maar ook gewone pannenkoeken en brood zijn heel lekker met Teff.

  187. Oh die spatels en plank, zo moooooi! Ik zou meteen kijken voor een curry sausje voor bij de pasta, daar lijkt de kokos me de beste basis voor. En de suiker gebruik ik voor mijn glutenvrije vegan koekjes,. Yumm!!

  188. Ik zou een heerlijke pasta maken en een kokostaart! Ik heb er nu al trek in :)

  189. jummm pasta met gegrilde groenten en knoflookolie eigen hetzelfde als die van jullie. Oooo of pasta met courgette, paprika en pesto! Het meel en de suiker zou ik aan mijn bakvoorraad voegen elke week bak ik sowieso wel drie verschillende dingen, osawacake is mijn favoriet! Net had ik een bananenbrood die dramatisch uit elkaar viel :( Maar wel lekker! Mijn vriend is echt verliefd op die olijfhouten accessoires dus die zouden symbolisch voor hem zijn mja we wonen in 1 huis en ik kook altijd.. ghehehe

  190. Wat een mooi pakket! Ik doe heel graag mee en zal mijn zus dan uitnodigen om te komen eten (en helpen met koken ;) )
    Ik zou dan jullie pasta recept proberen omdat die er heel erg lekker uit ziet en helemaal anders is dan ik altijd maak.

    Liefs Carin

  191. Lekkere zelfgemaakte pepernoten en pasta aglio olio e peperoncino. Heerlijk!

  192. Aah wat mooi en leuk allemaal!
    Heerlijke producten en een gave plank waarop de groentes met nogmeer liefde gesneden worden voor de thaise viscurry die ik maak met deze producten!

  193. Als ik dat geweldige All Naturals pakket zou mogen winnen, zou ik gewoon bovenstaand recept gaan maken en uitproberen?
    Waarom?
    Omdat het kan en omdat het makkelijk is. Ik hoef dan niet meer te zoeken naar de juiste ingrediënten en het recept. Het lijkt me onwijs lekker en gaaf om het eens te mogen bereiden en proeven!

  194. ik zou daar een superlekkere pasta mee maken, tezamen met de laatste groenten (tomaat, courgette) die ik uit mijn tuin heb geoogst

    en ik ben gek op kokos in zoetigheden, dus zou ik daar als toetje kokoskoekjes (proberen) bij maken

  195. Oeh, lekker! Ik doe graag mee! De pasta zou ik gebruiken voor een heerlijke spaghetti alla puttanesca, mijn absolute & onbetwiste favoriet uit de Italiaanse keuken.

    Met de kokossuiker zou ik een toetje maken, waarschijnlijk een cake of een klein taartje… er staan nog zoveel lekkere recepten om mijn te maken lijstje!

  196. Wat ik zou gaan koken als ik win? Iets heeeeeel lekkers in ieder geval!

    Ik zou kiezen voor een 2-gangen diner. Als hoofdgerecht zou ik een heerlijke pasta maken met geitenkaas, pijnboompitten en veel groente. Als groente zou ik kleurige varianten nemen. Denk aan rode paprika, cherry tomaatjes en verse bladspinazie. Om het iets pittiger/scherper te maken, doe ik er ook vaak ui bij. Dit kun je op smaak brengen met het Keltische Zeezout. Om het hoofdgerecht compleet te maken, vind ik het persoonlijk altijd erg lekker om een beetje sla erbij te hebben.

    Als nagerecht ga ik lekkere pannekoekjes maken met het Teffmeel. Dit bak ik in kokosolie, om zo een lekkere smaak eraan te geven. Bij opdienen kan ieder naar eigen invulling kokossuiker erover strooien.

    Nomnomnomnom….. Smullen maar!

  197. Wauw, ik doe mee! Ik heb de FB-pagina al geliked.

    Met het zeezout en de olie zou ik lekkere Italiaanse groentegerechtjes maken zoals gegrilde courgette en aubergine met zout, peper en olijfolie en biologische tomaat met basilicum, olijfolie, zout en peper. Heel simpel maar echt heerlijk, met wat pasta in een simpele tomatensaus of cashewnotencrème erbij. Het meel en de kokossuiker zou ik gebruiken voor lekkere gezonde baksels zoals jullie gezonde bosbessenmuffins. Met de kokosolie zou ik lekkere desserts maken van This Rawsome Vegan Life, zoals Emily’s raw fudge brownies. Ook de spatels en snijplank vind ik erg fijn, want mijn planken zijn allemaal in tweeën gespleten. :)

  198. Wat een leuke winactie! Ik zou met de inhoud ervan in elk geval het bovenstaande pastarecept maken, omdat ik wel hou van eenvoudige doch zeer lekkere recepten :). Teffmeel heb ik nog nooit gebruikt, maar bananenbrood gaat er natuurlijk altijd wel in, dus ik zou het als eerste daarvoor gebruiken! Daarna is er natuurlijk nog genoeg over voor het kruidnootjesrecept dat ik hier tussen de comments zag staan, om alvast een beetje in de Sinterklaassfeer te komen ^^.

    Mmm, ik kan zo gelukkig worden van eten! Daarom vind ik jullie blog ook zo leuk.

  199. Wat een mooie producten en All Naturals heeft een mooie visie. Als ik dit pakket zou winnen dan maak ik van het Teff-meel een heerlijk voedzaam ontbijt gekookt in amandelmelk en met een lepeltje kokossuiker. De spaghetti houd ik simpel met verse kruiden, knoflook, zout en peper en de olijfolie.

  200. Wow, wat een prachtig pakket. Dit zou een mooie hulp zijn om mijn vegetarische eetstijl eindelijk om te zetten in de veganistische.

    Ook ik zou een mooie pasta aglio olio e peperoncino maken (lijkt op jullie creatie), op de manier die ik in Italië geleerd heb. Heerlijk!

  201. Pittige spaghetti met scampi en kokosmelk zou ik hiermee maken.

  202. Jullie pasta-recept uitproberen lijkt me wel wat! Klinkt ontzettend goed!

    En dan een lekker cakeje van teff voor bij de koffie/thee? Iets met rode vruchten denk ik, daar heb ik ontzettend zin in!

  203. Deze producten zijn nieuw voor me.
    Lijkt me leuk om eens uit te proberen, gewoon eens wat anders.
    Ik zou een pasta maken met deze producten. Aangevuld met wat groente en kruiden uit eigen tuin.

  204. spagetti met venkel en groene asperges (speciaal iets groens voor de groene meisjes), zelfgemaakte groene pesto en geitenkaas, alles mixen met de spagetti, heerlijk! smakelijk eten

  205. En ja, ook ik houd van pasta. Het liefst met heerlijke (en veel) kaas eroverheen. Maar wat ik echt een eyecatcher vind, is die mooie houten snijplank!

  206. Oehhhhhh ik zou heeeerlijke spaghetti maken met broccoli, limoen, Edamame-bonen, beetje room en heerlijke verse kruiden en zeezout! En bij de Albert Heijn hebben ze kokoscake met chocolade die er altijd lekker uit ziet, die zou ik graag proberen eerlijker en lekkerder na te maken met een beetje geimproviseer! En de mooie snijplank zou goed van pas komen, omdat ik naar Engeland ben verhuisd en een hoop van mijn kookspullen achter moest laten in Nederland!

  207. Ik zou er precies mee maken wat jullie ermee gemaakt hebben, want het water liep me in de mond! En dat zou ik maken voor een heel speciale gelegenheid. Mijn vriendinnetje en ik zijn bijna drie jaar samen en sinds kort op zoek naar een plekje om samen te wonen. Ik verheug me er enorm op om dan heel burgerlijk voor haar te gaan staan koken. Ze heeft al aangegeven dat ze dan wel flexanistisch met me mee wil gaan leven, hoe tof is dat??

  208. nog een klein beetje teleurgesteld dat ik niet de prachtige versapers heb gewonnen, werd ik toch weer opgevrolijkt door deze mooie nieuwe winactie. En een heerlijk pakket ook nog. Met dit pakket kan ik de heeerlijkste pasta maken voor mijn vriend en mij. Hij is heel gek op pasta en oke ik stiekem ook. Ik probeer het niet al te vaak te eten maar dit lijkt me heerlijke quilty pleasure:)! En oja die mooie snijplank met spatels zal beeldig staan in ons idyllisch keukentje! Okay you know what… Ik ga gewoon smeken! Pleeeasssee prettyyy pleaaaasee mag ik winnen, ik zal met al mijn gezondsheidsliefde hele mooie gerechten maken met deze producten! Promise!

  209. Super leuk pakket! Ik zou er een heerlijke gezonde(re) cake of taart van bakken en dan als zoetstof bijvoorbeeld agavesiroop gebruiken. Het liefst bak ik met fruit uit het seizoen zoals peren en appels, die nu veel verkrijgbaar zijn, en een vleugje kaneel! En dan natuurlijk fotograferen op de gave plank.

  210. Wat een mooie producten! Ik weet nog niet wat ik zou gaan maken, maar ik heb het mooie bakboek ‘goed zoet’ geleend van de bibliotheek waarin heel veel van deze mooie producten staan die ik helaas nog niet in mijn keukenkastje heb staan. De taart die ik ga uitproberen zal ik in zo veel mogelijk stukjes snijden en uitdelen aan al mijn lieve klanten in de bibliotheek :)

  211. Wat ik zou maken… Iets met kokossuiker. Ik heb geen idee hoe het proeft en hoe je het gebruikt, maar dat zoek ik uit als ik het pakket in mijn handen heb.

    Die spatels en plank zijn om verliefd op te worden! Zouden zeker niet misstaan in mijn soon-to-be meditterranean-style keuken.

  212. You gave me an amazing idea!!
    With the Teff flour I would make some Ethiopian pancakes. They are delicious and super health.
    With the pasta, chilli and olive oil I will make a pos running meal, a delicious aioli pasta to treat myself after Nijmegen 7 hills race :)

    Groetjes

  213. gewoon een lekkere pasta met heeeeeel veel groente, mjammie
    ik wilde eigenlijk vanavond zuurkool eten maar als ik dit zo typ denk ik misschien verander ik nog wel even het menu :)

  214. Lekker lekker lekker, ik zou een heelijk pesto spagetti voor mijn 3 kinderen maken, ze zijn er gek op ik voeg altijd veeeeel groente toe en ze eten het toch elke keer helemaal op. Verse rucolla pesto met uien, dun gesneden paprika, spinazie, en heerlijke verse doperwten, met gegrilkde zalm erboven op er is niks lekkerder!

  215. Gaaf pakket!

    Ik zou mijn trouwe vrienden uitnodigen voor een diner, waarmee ik hen tevens wil bedanken voor alle klushulp en ondersteuning tijdens de grote verbouwing van mijn nieuwe huis. Puur en eerlijk staat er dan op het menu, aangevuld met healty lekkers gebaseerd op Arabische (vega(n)) recepten.

    Daarnaast kan mijn nieuwe keuken wel wat fleur en kleur gebruiken in deze vorm.

  216. olijfhouten snijplank en spatels
    zijn een lust voor ieders oog. Wat kun je daar mooie hapjes op presenteren. Geweldig of de spatels in een salade. van de teff meel maak ik heerlijke pannenkoeken gebakken in kokosolie en gezoet met palmsuiker!!! en met de Spaghetti ( biologische Super High Fiber spaghetti) keltisch zeezout en met de olijfolie een heerlijke pasta •Een kleine aubergine voor 1 a 2 personen of een grote aubergine voor 3 a 4 personen
    •Wat tomaten met een rijke smaak (tasty tom zijn erg goed!)
    •Een aantal zongedroogde tomaatjes
    •Een flinke hand verse basilicumblaadjes
    •Een rode ui (of 2 voor 3 a 4 personen)
    •Een klein blikje tomatenpuree
    •Eventueel wat chili vlokken of chili-olie voor als je van pittig houdt
    •Parmezaanse kaas (die je zelf vers moet raspen is natuurlijk het lekkerste)
    •Zwarte peper
    •Olijfolie
    keltisch zeezout

    Vrienden uitnodigen en genieten. <3

  217. Al een tijdje zijn wij hobby koks en storten we ons op de tapas. Heerlijke tapas gepresenteerd op een houten plank is zo lekker knus , met een glaasje rode wijn en dan een stukje kaas of plakje knoflook worst of we zetten er amuse op in lepeltjes, zalm rolletjes met feta en bieslook, kleine glaasjes met een garnaalcoctail of koude borstsoep.
    Pepers gevuld met fetakaas en zo kunnen we eindeloos blijven variëren .
    Gezellige borrel,
    Ton en Lieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *