BARBIE IS ZÓ 2010. (MET WINACTIE! )

 

moose

Een tijdje geleden attendeerde Jennifer, eigenaresse van www.chocolate-moose.eu, ons op haar site. We lazen het volgende: ”Wij houden van de natuur. Het educatief speelgoed is afkomstig van bedrijven die milieubewust zijn en duurzame, gerecycleerde materialen gebruiken. Kwalitatief speelgoed is van nature milieuvriendelijk, omdat het duurzaam is en bestand tegen constant gebruik door kleine handjes.”

A-ha. Duurzaam, milieuvriendelijk, educatief verantwoord. Dit past in het straatje van De Groene Meisjes. Al dat plastic wegwerp speelgoed kan echt niet meer anno 2011.

Bijzonder is de persoonlijkheidstest die ingevuld kan worden als hulp bij het zoeken naar een cadeautje. Aangezien ieder kind anders is en andere dingen leuk vindt, vonden De Groene Meisjes dit meteen een erg creatieve en originele insteek.
(overigens, ook heel handig voor mensen die helemaal niet zoveel van kindjes af weten, zoals wij, of wanneer je een cadeautje zoekt voor een achterneefje die je maar twee keer per jaar ziet en eigenlijk niet zo goed kent.)

De Groene Meisjes zochten hun ‘inner child’ eventjes op en vulden de test om de beurt in.

Merel vulde in: meisje/6 jaar oud/ kleine picasso/ knutselen.
In deze categorie vonden wij het volgende cadeautje het leukste: 4M2U GREEN POT lekker groen, helemaal ons ding.

groen

Jamie vulde in: meisje/10 jaar oud/grote dierenvriend/huisdieren
In deze categorie vonden wij dit cadeautje het leukste: 4M CREA DAGBOEK VAN MIJN HOND … Lief!!

dagboek

En voor dat imaginaire achterneefje, laten we zeggen dat hij 4 jaar oud is, vonden wij in de categorie ‘mini chauffeur & coureur’ het volgende cadeautje het leukst: VOLKSWAGEN CLASSICAL BUS

auto

Met zo’n vintage bus zit je bij je neefje altijd goed. (en anders pikt zijn vader hem wel in, moet je maar denken.)

Naast dat Chocolate Moose heel verantwoord speelgoed aanbiedt, vinden De Groene Meisjes de cadeautjes ook behoorlijk origineel! Ook komt er speelgoed voorbij dat in de gemiddelde speelgoedwinkel niet meer te vinden is, zoals houten puzzels en beeldjes van allerlei hondenrassen.

In het kader van ‘het is december en ons geld is op’ mogen wij van Jennifer een cadeautje van haar website weggeven aan een van onze volgers.
Wil jij kans maken op zo’n leuk&verantwoord chocolate-moose cadeautje voor je zoon/dochter/achterneefje/zusje of oppaskind? Laat dan voor 12 december hieronder een reactie achter en laat weten welk cadeautje jij het leukste vindt (van de 3 bovenstaande geselecteerde cadeautjes.) Schrijf erbij waarom jij vindt dat je moet winnen!

[dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door www.chocolate-moose.eu]

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

10 gedachten over “BARBIE IS ZÓ 2010. (MET WINACTIE! )

 1. Hallo!!

  Leuke dingetjes!!!
  Ik vind de volkswagentjes het leukst.
  Het is niet voor een neefje maar voor een nichtje, die ook graag met autootjes speelt :D
  (en mss een beetje voor mezelf ook)

  Waarom ik moet winnen? Omdat ik de eerste ben! :D

 2. Mijn zoontje zit hier naast me en roept gelijk :”Autooooooo!”
  Nu moeten we wel meedoen. Met name omdat meneertje een echte liehbebber is van 4 wielers en we doodziek worden van dat luidruchtige plastic speelgoed wat we de laatste 18 maanden van jan en alleman kregen ;-).

  Superleuke website dames ! Ben sinds eergisteren volger. Keep IT up!

 3. Oeh die volkswagenbusjes zijn leuk! Zal alleen niet in smaak vallen bij de meisjes!
  Dillema hoor, ik heb een grote dierenvriend die al huilt als er een vliegje dood is en het liefst geen vlees meer eet, maar het stiekem ook wel lekker vind, dus die vaak in tweestrijd met zichzelf is. En ik heb een kleine freubelprinses die het liefst de hele dag knutselt, waarbij die enorm lieve green potjes wel in de smaak zal vallen (stiekem vind mama ze ook erg leuk!)
  Keuzes keuzes en dat op de maandagochtend, maar dan ga ik toch voor Reza voor die enorm leuke green potjes! Haar kamer kan wel weer een plantje gebruiken!

 4. meisje/21 jaar/drinkt de hele dag thee/tussenjaar/twee katten

  dat eerste kadootje is echt superleuk! en aangezien ik dit jaar geen sinterklaas of zwarte piet heb gezien, mag ik wel voor mezelf meespelen, toch?

 5. it´s all about the inner child!!! daarom wil ik ook graag een iets van het speelgoed. Het liefst de “4m2u green pot”. En waarom? omdat het heel belangrijk is, dat ook berlijn dit speelgoed leerd kennen zodra ik weer terug ga!

 6. Lieve Groene Meisjes,

  Weer een erg leuk stukje! Ik ben nogal enthousiast over de green pot. Ik zit er al langer aan te denken om zelf kruiden te kweken voor het koken. Zo hoop ik in het nieuwe jaar een start te maken met groener leven. Groente worden al gekocht bij de Marqt of Ekoplaza. Een vriendin heeft me gewezen op deze goede zaak en ik ben om. Jullie zouden de pindakaas eens moeten proberen. Erg fijn )

  Meisjes ik wens jullie vanuit me innerlijk uber fame!

  x maarten

 7. Zeg..ik vind da gras voor mezeluf wel leuk mag da ook?

 8. Ja, oppaskinderen! Ik heb er welgeteld 22 tussen de 1 – 10 jaar. Aankomende week wordt er -als het goed is- nog 1 geboren! Kiezen welk lief kindje een cadeau krijgt, wordt nog wat, want ze zijn allemaal leuk, schattig en lief, maar daar verzin ik wel iets op. Verder heb ik geen voorkeuren, want bij elk cadeau kan ik wel een gegadigde bedenken.
  Waarom ik moet winnen? Omdat miliebewust en ‘groen’ zijn al vroeg moet beginnen. 22 (nee, 23) groene kindjes erbij in Amsterdam Oost lijkt me een mooi streven :)

 9. Hoi Kirsten en andere deelnemers,

  We hebben 2 dagen geleden een winnaar gekozen namelijk: Minke!
  Wij willen iedereen bedanken voor hun reactie en probeer het gewoon nog een keer bij een volgende winactie!

  Groetjes,
  De Groene Meisjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *