Bijna 10k volgers op Facebook!

Hebben jullie enig idee hoe lang we ernaar uit hebben gekeken om te kunnen zeggen dat we ’10k (10.000 dus) volgers’ op Facebook hebben? Heeeeeel lang. En nu is het bijna zover! We hadden beloofd een grote winactie te organiseren als we de 10.000 volgers zouden bereiken. Net als we deden toen we de 5000 volgers bereikten op 19 september 2013. Dit keer met nog meer prijzen en nog meer keuze. Wanneer we de 10.000 volgers daadwerkelijk bereikt hebben, gaan we de prijzen verloten onder alle deelnemers. Ooh, wat zullen wij (en de winnaars!) blij zijn!

Dit zijn de prijzen:

10kcollage

3 x Easy Peasy, 3 x The Green Kitchen, 1 x een superfoods pakket ter waarde van €30, 2 rollen vintage behang naar keuze en 1 keer een jaar lang gratis wassen met Seepje. Hoera! Bedankt Uitgeverij Becht, Funkywalls, Superfoodsforyou en Seepje, voor het mogelijk maken van dit te gekke prijzenpakket.

Wat moet je doen? Vanzelfsprekend: als je dat nog niet deed, ons gaan volgen op Facebook. Je zou ons een heel groot plezier doen als je het bericht (dat vandaag op de pagina staat) zou willen delen, zodat we ook daadwerkelijk de 10.000 volgers halen. Want daar gaat het uiteindelijk natuurlijk wel om :)
Verder mag je dan onder dat bericht op FB reageren met 2 voorkeuren, een A en een B prijs, zeg maar. Dat maakt het voor ons (hopelijk) iets makkelijker om straks alle winnaars ook echt een plezier te doen.

Heel erg bedankt iedereen, voor alle positiviteit en leuke berichtjes die we iedere dag hier en op Facebook ontvangen. Wij zijn trots en blij en gaan op naar de 20.000 volgers!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

21 gedachten over “Bijna 10k volgers op Facebook!

 1. Jaaa jullie zijn er!! Gefeliciteerd!! Dank je wel voor de prachtige artikelen waardoor we steeds een beetje intelligenter worden op het groene gebeid! Baukje van der Meer (die ook op fb gereageerd heeft) en ik (buurtjes) inspireren elkaar nog alle dagen en koken ook regelmatig lekkere gezonde groene maaltijden voor elkaar, met de kookboeken zal dat nog vaker gaan lukken!

 2. LIEVE MENSEN, WOW! Wat overweldigend! Zoveel reacties, zoveel nieuwe volgers erbij. We hebben de 10.000 ruimschoots bereikt en daar zijn we ontzettend trots op en blij mee! We hebben de winnaars gekozen.

  … tromgeroffel…

  The Green Kitchen gaat naar: Anne Bode, Alice Jody en Maartje de Man

  Een jaar lang gratis wassen met Seepje gaat naar Astrid van Rens

  Het superfoodspakket gaat naar Juanito GS

  Easy Peasy gaat naar Meike Franke, Noor van Stratum en Laura Stevens

  En de 2 rollen vintage behang naar keuze gaan naar Florine van der Does

  GEFELICITEERD ALLEMAAL! <3

 3. Jammer dat de winnaars al zo snel gekozen zijn, ik had het artikel nog niet eens gezien. Maar heel erg tof dat jullie de 10.000 volgers al bereikt hebben, wat een mijlpaal! Gefeliciteerd en ik hoop dat jullie voor de komende 10.000 volgers net zo enthousiast doorgaan (maar daar hoef ik volgens mij niet bang voor te zijn). Jullie zijn fantastisch!

  1. ahhh sorry! de 10.000 waren opeens zomaar bereikt! En we hadden beloofd de winnaars dan bekend te maken :)

 4. Super zeg, gefeliciteerd! Best jammer dat ik facebook al een paar jaar afgezworen heb, ik win nooit wat.

   1. Ahh… gelukkig weten jullie dat er regelmatig ook andere winacties zijn en dat we ook heel vaak winnaars op de site kiezen!

 5. Wat leuk ladies! enne natuurlijk extra gefeliciteerd voor de Easy Peasy winnaars…veel plezier met ons mooie boek ;-)

  Groetjes van de Bluebelles

  1. thanks Claire! ik weet zeker dat de dames heel veel plezier gaan hebben van jullie boek!

 6. Ook al ben ik te laat, toch ga ik jullie liken op Facebook :)
  Ik vind jullie site super leuk maar ik ben zo slecht in sites volgen! Hopelijk lukt dat wat beter nu ik jullie op Fb heb ^^

  1. Vergeten te zeggen:
   Gefeliciteerd met jullie vele volgers!! Op naar de 20k!

 7. Gefeliciteerd! Ben enorm fan van jullie :) Terecht zoveel volgers! Zwlf zou ik de The green Kitchen en de superfoods leuk vinden om te winnen maar blijf jullie sowieso volgen hoor haha Go girls!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *