Budget shoppen bij de Kringloper

Ik ging budget shoppen bij de kringloopwinkel en ik gaf mezelf het doel om niet boven de 20 euro uit te komen. Bij de meeste outfits is dit goed gelukt alleen het jasje maakte sommige outfits net wat duurder. Ik bezocht twee kringloopwinkels bij mij in de buurt: De Kringloper in Naarden en het andere filiaal van dezelfde winkel in Hilversum. 

Outfit 1 

-rood rokje; 3,-

-zwarte lak pumps; 4,-

-riem; 2,50

-trui; 6,-

-sjaal; 2,-

TOTAAL; 15,50

Outfit 2

-rood rokje; 3,-

-zwarte lak pumps; 4,-

-gestreept jurkje; 4,-

-sjaal; 2,-

TOTAAL;13,-

Outfit 3

-rood rokje; 3,-

-zwarte lak pumps; 4,-

-gestreept jurkje; 4,-

-sjaal; 2,-

-jasje; 10,-

TOTAAl; 23,-

Outfit 4

-Gestreept jurkje; 4,-

-sjaal; 2,-

-riem; 1,-

-ketting; 3,-

-zwarte lak pumps; 4,-

TOTAAL; 14,-

Outfit 5

-zwart jurkje; 6,-

-ketting; 3,-

-sjaal; 2,-

-zwarte lak pumps; 4,-

TOTAAL; 15,-

Outfit 6

-geel kanten jurkje; 6,-

-jasje; 10,-

-sjaal; 2,-

zwarte lak pumps; 4,-

TOTAAL; 22,-

Outfit 7

-roze blouse; 3,50

-kettingen; 2,-

-rood jurkje; 5,-

-rode pumps; 5,-

-roze maillot; 3,-(voor nu een koude outfit, vond in een andere kring een roze maillot)

TOTAAL; 18,50 

 

Zoals je ziet op de fotos is het altijd een gok wat er bij een kringloper op dat moment is. Je moet soms ook echt mazzel hebben. Ik vond daarom alleen maar een paar zwarte pump die ik paste.
Hebben jullie ook wel eens een hele outfit kunnen scoren bij een kringloper? En zo ja naar welke moet ik dan echt een keer gaan?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

57 gedachten over “Budget shoppen bij de Kringloper

 1. Second Lifestyle in Hilversum en Huizen! De winkel in Hilversum is mijn favoriet, ik koop al 5 jaar praktisch nergens anders kleding…

  1. Ik kwam heel vaak daar in Hilversum maar ik vindt ze erg duur daar. Maar bedankt voor je tip:)

 2. Wat een leuke outfits! Het lijkt me ook wel eens leuk om bij een kringloop winkel te shoppen. Sommige shoplogs van mensen die bij de kringloop zijn geweest zitten vol leuke items. Ik heb alleen geen idee waar je leuke kringloop winkels kan vinden..
  Liefs

  1. Waar woon je ongeveer? Misschien kennen wij er wel een paar voor je? Wat ik vaak doe als ik naar een plaats ga of er op internet een kringloop te vinden is! Succes!

 3. Geniaal. In Delft heb je The Flinstones waar hele gave truitjes 2,50 soms 3,50 zijn. Geweldig!

  1. Van die prijsjes wordt ik heeeel blij! Dank voor de tip die schrijf ik op:)

 4. Ik heb vaak genoeg hele outfits bij kringloopwinkels gescoord. Misschien zelfs wel te vaak haha. Ik ben zelf groot fan van de Emmausketen! De Emmaus in Bilthoven is echt een aanrader. En kringloopcentrum Eemnes en kringloopcentrum Baarn zijn ook echt fantastisch!

  1. Haha ben gelukkig dus niet de enige kringloop shop verslaafde;) Bilthoven is on de buurt dus daar ga ik zeker snel heen! Baarn heb ik idd ook vaak gekke pumps gescoord. Dank voor de tip!!

 5. Heel erg leuk zwart jurkje! Bij Second Lifestyle koop ik veel kleding voor mijn kids, maar inderdaad soms nog behoorlijk geprijsd. Het is wel een goed adres om je kinderkleding te laten verkopen, zo krijg je er nog voor terug en heb je zelf niet het gedoe als je het verkoopt via Marktplaats.

  1. Helemaal mee eens! Ik breng er soms ook kleding als ik weet dat dat echt nog wat kan opbrengen! Als ik kindjes zou hebben zou ik daar zeker kleding kopen zoveel mooie merken.

 6. ik vind de man op de achtergrond ook erg komisch, goede bijrol!

  1. Haha goed he! Mensen keken me toch beetje gek aan;) toch een snelle fotoshoot.

 7. leuk leuk leuk dit soort posts, kringlopen is heel duurzaam, rommel-en vlooienmarkten in de “betere” buurten van de steden zijn ook een aanrader trouwens:)

  1. Helemaal mee eens! Ik hou van rommelmarkten! En er is zoveel kleding te vinden.

 8. Tof artikel! Ik shop regelmatig bij kringloopwinkels, de MamaMini boetiek in Groningen is leuk. Er komt wel altijd een dosis mazzel bij kijken, vind ik. Het gebeurt regelmatig dat ik wat leuks vind, maar even vaak dat ik niets vind. Voor meer leuke adresjes hier in Groningen e.o. houd ik me aanbevolen.

  1. Dat klopt hoor! Ik loop regelmatig binnen. Soms zijn er dagen dat je bepakt de kringloop uitloopt. Maar ook dagen dat ik niks vindt. Groningen staat zeker op mijn Doe lijstje! Als ik ga geef ik zeker een gil!

 9. Wauw!
  Dat ziet er echt gaaf uit!
  Denk dat ik ook maar eens een kijkje moet nemen tussen de kleding daar! :D

   1. Maar moet wel zeggen dat je soms meerdere keren moet binnenlopen. En ik vind de kringlopen in de randstad echt duurder. Succes!

 10. Aah heel leuk! ik ben nu zelf 2 keer bij deze Kringloper geweest, de eerste keer was leuk en de 2e keer viel helaas wat tegen.. Maar het is inderdaad zoals je al zei altijd een gok als je langsgaat!:)

  1. Klopt hoor ook vaak genoeg geweest dat ik daar niks vond! Ik zag die dag ook een hele mooie 70’s vaas maar die was gewoon nog 20 euro en dat vond ik toch net iets te duur! De prijzen zijn daar soms ook best hoog.

 11. Goed geslaagd! Ben gek op de kringloop, tweedehands winkels en marktplaats. Maar nog nooit een héle outfit bij elkaar geshopt op die manier. Wel een leuke uitdaging. Bijvoorbeeld voor een kerstoutfit ;-)

  1. Dank je:) ja heel goed idee! Ze hebben daar vaak een afdeling voor bij de kring. Zat er al een beetje aan te denken om iets met kerst outfits te doen.

 12. De laatste outfit vind ik veruit het leukst, leuke kleurencombinatie en frisse uitstraling!
  Bij de andere foto’s vind ik het zo jammer dat je een panty aanhebt die niet helemaal doorloopt, waardoor je benen korter lijken.
  De 5e outfit vind ik niet mooi gecombineerd; de sjaal en de ketting vind ik niet goed bij elkaar staan.

  Leuk artikel dit!

  1. Dankje! Ja das een kwestie van smaak verschil;) maar idd misschien de volgende x een panty ipv van legging.

  1. Ik ken iemand die daar woont, maar die is op dit moment op vakantie. Als zij terug is contact ik haar even. En dan laat ik je het hier wel even weten!

 13. Wat een geweldige kleding heb je gevonden, je ziet er heel leuk uit. Ik heb je blog net ontdekt, ongeveer 5 minuten geleden. Wij wonen echter in Zeeland en dat soort winkels zijn hier zoooooo moeilijk te vinden.

  1. Leuk om te horen dat je onze blog zo leuk vindt! Ik ken zelf idd geen adresjes in Zeeland! Maar misschien via Google? Ze zullen daar zeker ook zijn. Succes!

   1. Ik heb via Google ongeveer 4 kringlopen in Zeeland gevonden. Weet niet hoe ver van jou vandaan? Maar ze zijn er dus wel:):) en misschien ook wel rommelmarkten?

  1. Dank je! Ga ik zeker een keer bij kijken. Maar vindt jou outfits echt te gek! Super!

    1. Ja vind het heerlijk haha!! Dit was wel even een uitdaging om in 1 kringloop een complete outfit te maken.

 14. ik slaag heel vaak bij Het Goed in Vlaardingen en Schiedam, maar die zitten ook op andere plekken in het land!

 15. Erg leuk om te lezen! De zwarte outfit en het zwart/witte jasje vind ik echt heel tof! Ik heb zelf vorige week ook goed kunnen slagen bij Het Goed in Deventer! http://www.hetgoed.nl Erg leuke kringloopwinkel. Deze heeft ook meerdere vestigingen in het land.

  1. Wat leuk om te horen!! Dank je wel voor de tip! Denk dat ik voorlopig goed vooruit kan:)

 16. Haha k ga ook standaard naar die in Naarden! Leuke outfits! X

 17. Ik koop bijna altijd mijn superoutfits bij de verschillende kringloopwinkels hier in de buurt. Ik woon in Tilburg, en hier heb je bv de Listex: http://www.listex.nl/index.html Super wat je daar allemaal vind, en elke dag hangen er weer nieuwe (soms letterlijk, met prijskaartje er nog aan!) dingen tussen.

 18. Hey Dames,

  De Ruil- inn in lelystad is ook echt geweldig. Alleen kleding en boeken hebben ze daar. Lekker vol en ook leuke dames die je kunnen helpen
  http://www.ruil-inn.nl/

  Ik geef altijd teveel geld uit als ik daar vandaag kom hihi

 19. hai,

  Voor kleding ga ik altijd naar de kringloop in Bunschoten/Spakenburg. Daar hebben ze zoveel mooie kleding. Ik zou daar zeker eens gaan kijken.

 20. Ik zou zeggen, Weesp, voor spullen. Spullen in Weesp.
  Naarden en Hilversum voor kleding en accessoires. Maar Weesp heel soms ook.
  Weesp is goedkoper en leuker (servies met katten erop voor 4 euro), Naarden is ‘algemener’ (10x wit servies voor 10 euro) en Hilversum is vaak kapot en duurder (gebroken servies voor 14 euro)
  Weesp heeft een klein assortiment, maar wat erin zit is vaak wel heel leuk.
  Naarden is laatst uitgebreid, sindsdien vind ik die ook wel interessant.
  Hilversum heb ik persoonlijk alleen hele nare ervaringen mee. (Vlooiebeten na aanpassen kleding, man achter de kassa die wilde dat ik me voor hem ging uitkleden en dingen vroeg over mijn cupmaat. En veel beschadigde artikelen die duur zijn.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *