Catch of the day

Gisteren zijn we eindelijk, echt na heel lange tijd, weer eens naar onze favoriete kringloopwinkel geweest: De Kringloper in Naarden. We hebben dit zo erg gemist! Op dit moment worden er plannen gemaakt om weer wat nieuwe kringloopwinkels te bezoeken… al blijft Naarden toch wel heel erg fijn.

Dit hebben we gekocht: een groot blik, 2 sjaaltjes, 2 paar clip-oorbellen, een broche, een tas, een plastic picknick mandje (niet op de foto) en 2 strandmatjes (niet op de foto.) 

Blik: €2,40

Sjaaltjes €1,50 en €0,50

Oorbellen: €1,20 per paar

Broche: €2,00

Schoudertas: €4,00

Het picknickmandje kostte €0,80 en de strandmatjes €0,90 per stuk.

Best bescheiden, toch?
Voor nu zijn we op zoek naar kringloopadresjes in de Betuwe. Als je tips hebt, horen we dat heel graag! We zijn verder natuurlijk altijd benieuwd naar wat je van onze kringloopvondsten vindt en wat jouw eigen laatste tweedehands schatten zijn. Laat het ons weten!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

17 gedachten over “Catch of the day

  1. We LOVE Naarden! Tot nu toe de beste kringloop in Nederland, volgens ons. Maar… we zijn natuurlijk nog niet overal geweest ;)

 1. Ik wil ook wel eens naar Naarden, na al die verhalen en leuke shoplogs van jullie! :) Helaas ligt het een beetje uit de buurt van Den Bosch (en ik heb geen auto)…

  Eind deze week ga ik lekker de kringlopen in Amsterdam af met een oom die in A’dam woont :) Ik ben benieuwd of ik nog wat leuks ga vinden!

  Pas geleden heb ik op een rommelmarkt in de Brabanthallen nog leuke dingen gevonden, een mint groene rok, servies wat mijn oom al heel lang zocht, heel veel kraaltjes en zo nog wat dingen. In de kringlopen in Den Bosch kan ik ook regelmatig slagen! Alleen het tweedehands kleding zoeken heb ik bij lange na nog niet onder de knie. Ik vind het moeilijk om door alle zooi heen te prikken (en de te kleine maten) om iets leuks tegen te komen! Nog tips toevallig? :)

  1. Allereerst: stel je niet teveel voor bij de kringloopwinkels in Amsterdam… Wij vinden het namelijk allemaal erg duur en het aanbod valt ook wat tegen. Maar misschien heeft je oom heel andere ervaringen of adressen die wij niet kennen, dat kan natuurlijk ;)

   Wat betreft de kleding: het is en blijft afwachten. De ene keer komen wij met een laaaading thuis, maar zoals zaterdag hebben wij ook niks leuks kunnen vinden wat betreft kleding. Voor kleding slagen wij het beste in Belgie, gek genoeg. Daar hangen mooie dingen, in allerlei maten. In Nederland vinden wij het ook lastig, om eerlijk te zijn. Wel bedenken we altijd van tevoren wat we ongeveer zoeken, bijvoorbeeld: een blousje, een jurkje… En daar gaan we dan gericht naar op zoek. Verder gaan we gewoon door alle kledingrekken heen en passen we alles waarvan we denken: dit past wel. Ook al staat er een andere maat op het labeltje. De ouderwetse maten zeggen namelijk niet zoveel, is gebleken.
   Dus vooral veel passen. Maar wij hebben ook wel eens dagen dat we ALLES gepast hebben en NIKS kopen hoor!

   Veel succes en plezier!

   1. Helemaal waar: de Amsterdamse kringloopwinkels zijn niet geweldig. Maar kennen jullie die in Zaandam? Direct na het pontje vanuit Amsterdam zit Noppes: groot, netjes, aanbod zeer wisselend maar wel goedkoop. Even verderop vind je Het Goed, van de keten, iets beter gesorteerd misschien, wel wat duurder. Leuk fietstochtje!

    1. Noppes is te gek! Vooral voor de kleding, vinden wij!

 2. Fantastische vondsten, vooral het blik en de tas.vind ik leuk! Als kringloop liefhebster ben ik door jullie ook zo benieuwd naar Naarden, maar het ligt voor mij helaas ontzettend uit de richting :(

 3. Oh, blijft leuk, anderman(vrouw)s kringloopschatten bekijken!
  Deventer is wat uit jullie buurt, maar volgende week is er weer brocante markt in de Walstraat. Toevallig belande ik daar gisteren en blogde ik daar over(zie link). Alleen al de winkeltjes in de Walstraat zijn best een walhalla om je kringloophart op te halen :)
  Het Goed(de grote kringloop in Deventer) is een prima winkel. Fijn overzichtelijk, maar wel reteduur.

  Vriendelijke groet Yvonne(die nooit reageert, maar wel trouw meeleest op jullie blog)

 4. echt hoe doen jullie dat. qua blikjes wil ik nog wel oog voor hebben, maar tasjes? zulke leuke rugtasjes??

 5. Dank jullie voor de leuke tips op woon- en lifestyle gebied. Gister toch maar eens naar Naarden gegaan. Zeker een aanrader inderdaad. Mijn aankopen: een kastje (ideaal voor sieraden en sjaals), een dienblad en een marmeren schaakbord. Tevens nog enkele mooie potjes ed gekocht en dit alles voor €8,60.
  Keep up the good work!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *