Dagelijkse dosis happiness #2

In de aanbieding: drie te gekke blogs om te gaan volgen! Echt doen, je krijgt er geen spijt van.

88 Forever

Als je van mooie (dit is een understatement in dit geval) foto’s houdt, zit je bij 88forever.nl sowieso al goed. Danique is freelance fotograaf en timmert op dit moment hard aan de weg. Je ziet haar steeds vaker voorbij komen in de media. Zo wordt Danique regelmatig gevraagd om hometours te maken bij mensen thuis, of om verliefde koppeltjes te vereeuwigen. Wat een heerlijke stijl. Sowieso, wat een heerlijk leven. Een mooi huis, twee fantastische katten, en dan ook nog zoveel talent hebben. Danique laat je zeer regelmatig meegenieten, en het enige dat je daarvoor hoeft te doen is het blog volgen!

Sandra Juto

Afgelopen zomervakantie, na mijn bezoek aan Berlijn, kreeg ik de tip om dit blog te gaan volgen. Sandra Juto woont met haar vriend in Berlijn, maar komt oorspronkelijk uit Scandinavie. Ze maakt foto’s van alledaagse dingen, maar ook van interieurs, projecten waar ze aan werkt (Sandra kan alles, zal al gauw gaan blijken als je dit blog gaat volgen) en ze brengt verslag uit van waar je de beste koffie kan drinken. Ik vind het een heerlijk blog om te volgen, omdat Sandra je meeneemt door de straten van Berlijn. En dan zit je bij mij sowieso al goed.

Trödelhaus

Nog een dame uit Duitsland. Ze heet Merle en is compleet into the fifties&sixties. (Ik zie een overeenkomst tussen haar en mij, just sayin’.) Merle heeft zo’n huis waarvan je eerst, na een paar blogposts nog denkt: “Wauw, wat cool voor haar, zo’n te gek huis. En jeetje, wat heeft ze toch geweldige kringloopvondsten iedere keer.” Maar na een tijdje, als je inmiddels door de mooie kringloopvondsten het bos niet meer ziet, krijg ik toch een beetje gevoelens van jaloezie. Ik bedoel, ze scoorde een echte vintage Bossch koelkast. Een zachtroze. Perfect voor in haar perfecte pastelkleurige keuken. Zucht. Laat ik mijn jaloerse gevoelens maar opzij zetten en me vooral laten inspireren om van mijn eigen Trödelhaus een nog fijner plekje te maken.

 

You know the deal: als jij nog meer fijne blogtips voor mij hebt, hoor ik dat heel graag! Misschien zie je er binnenkort wel een van voorbij komen in een nieuwe editie van ‘Dagelijkse Dosis Happiness’! 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

17 gedachten over “Dagelijkse dosis happiness #2

  1. Wow, echt heel leuk! Die eerste is mn favoriet :D dankjewel voor deze heerlijke blogsuggesties <3

  2. Wauw de blog van Sandra Juto is prachtig en sfeervol en de andere blogs vind ik ook goed gevonden!

  3. Leuke tips! Mijn favoriete blogs zijn (naast die van jullie natuurlijk!!) abeautifulmess.typepad.com en hellosandwich.blogspot.nl

    1. Ahhhh mooi! HelloSandwich kende ik nog niet, dus super dankjewel voor de tip! Add to Bloglovin’ :)

  4. Leuk hoor, ik kende de laatste nog niet. Dank je wel voor de tips! (Al bedenk ik me soms dat het hélemaal niet slim is, al die mooie blogs te weten vinden. Zo kom ik zelf bijna niet meer aan dingen (oa bloggen) toe, moet veel te veel moois bekijken! ;-))

  5. Leuke tips! Ik ga zeker een kijkje nemen op de eerste..

    btw, nieuw op jullie blog! Maar voor zover ik heb rondgekeken hebben jullie een leuke webstek :)

  6. 88forever volg ik al een tijdje, hele leuke blog inderdaad! Haar foto’s zijn altijd zó mooi. De laatste blog had ik ook al eens bezocht, die stond op jullie FB pagina een keer, toch? De tweede kende ik nog niet, ga ik meteen even bekijken. Bedankt voor de tips! Nieuwe blogs zijn altijd leuk om te ontdekken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *