Dagelijkse dosis happiness

De volgende drie blogs willen wij met je delen, omdat wij er vrolijk van worden… en we hopen jullie ook!

‘Eenig wonen’

Op Eenig Wonen verzamelt Karin de mooiste woontrends die zij op het internet tegenkomt. Het is één groot moodboard, waar je honderden ideeën vandaan kan halen. Dat hebben wij dan ook al dankbaar gedaan. Van een plastic vloerkleed voor op het balkon tot witte vaasjes met masking tape versieren… we love it! 

‘The Self Help Hipster’

We hebben al veel geleerd sinds we The Self Help Hipster hebben ontdekt. Zo lazen we dat het beter is om je keuken ’s avonds op te ruimen (ja, ook de afwas) in plaats van denken ‘dat doe ik morgen wel’, maar ook: hooping is fun (en goed voor je geest!) en hoe een computervrijer leven te leiden. Ook kregen we de tip om het boek ‘Add more -ing to your life’ te lezen en daar zijn we de Self Help Hipster erg dankbaar voor! Leerzaam, wijs en geestig: gotta read this!

‘Pony People’

Anne, een jonge Nederlandse illustratrice (en wat voor één!) houdt naast haar website met kunstwerken ook een blog bij. Vaak met foto’s van kringloopvondsten, geweldige vintagejurken, het prachtige huis waar ze in woont, midden in de natuur, met allemaal leuke dieren (lees: onder andere een te gek zwijntje!) en meer moois. Ook showt ze haar laatste projecten. Hint: houd Anne’s blog EN de Groene Meisjes goed in de gaten. Er komt iets leuks aan binnenkort!

Veel leesplezier!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

8 gedachten over “Dagelijkse dosis happiness

  1. Ik ga even eerst in een hoekje blozen en dan een celebratory hoop-rondje inlassen. Wat tof dat jullie me genoemd hebben, dankjewel! <3(en fijn dat het boek zo goed is bevallen!!) Liefs!

  2. En hier word ik dan weer heel vrolijk van! Echt helemaal te gaaf, leuk en lief! Stiekem ook wel erg trots dat de groene meisjes blij worden van mijn blog, want ik word heel blij van de groene meisjes! [/fan]

  3. De blog van Anne heb ik pas ontdekt en ik was meteen fan, dus ik houd het hier zéker ook in de gaten. De Self Help Hipster vond ik gisteren, maar ik had geen tijd om me door de engelstalige tekst te ploegen. Vandaag een nieuwe dag en ik heb er zin in!

  4. Jaaaa! De self-help-hipster is leuk, die lees ik al een tijd! Ben ook benieuwd naar de andere blogs, snel checken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *