De Buurtboer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hoe goed lunch jij op je werk? Beleg jij trouw thuis je broodjes of moet je meestal de kantine of de dichtstbijzijnde supermarkt nog inrennen? Ik ben altijd heel jaloers geweest op mensen die iedere dag een verzorgde lunch op het werk kregen. Ja, dat kan namelijk! Natuurlijk zijn er bedrijven die zelf boodschappen halen, maar het kan nóg makkelijker en verser. De Buurtboer komt dagelijks of wekelijks kant-en-klare lunches bij bedrijven afleveren. Het enige wat jij en je collega’s hoeven te doen? Aan tafel aanschuiven!

De Groene Meisjes is ook een bedrijf – jaja – maar we werken nog niet op een kantoor, samen met meerdere collega’s. Mocht dat er ooit van komen, dan nemen we zeker een abonnement op de Buurtboer. We mochten namelijk een lunchkrat uitproberen en oh man, wat een luxe was dat! Van tevoren gaven we aan dat we vegan eten, dus daar werd keurig rekening mee gehouden. In ons krat zaten alleen plantaardige producten, terwijl er normaal gesproken nog wel producten als kaas, vleeswaren en zuivel in zitten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jij en je collega’s (of je baas en jij en je collega’s) geven door wat jullie wensen zijn. Hoeveel vegetariërs of veganisten zijn er in jullie midden? Of eet er iemand halal? Geen probleem. De Buurtboer gaat voor jullie aan de slag met lekkere regionale en biologische producten. Het resultaat? Een goed gevuld krat met lekker luxe  brood, beleg, salade, groente, fruit en sapjes. En naar wens dus ook zuivel, kaas en vleeswaren. Benieuwd naar wat er in onze box zat?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 half desembrood van Brood en een volkoren brood van Hartogs. (beide regionale bakkers) 3 appels, 3 bananen, 1 avocado, 1 komkommer, 1 zakje rucola, 6 tomaten, 1 pot pindakaas, 1 rol rijstwafels, 2 flessen sap, 1 bakje pesto, 1 bakje kikkererwten spread, 1 bakje artisjok-courgette-olijven salade.  Je begrijpt, dit werd een mega luxe XXL lunch! Meer dan genoeg voor twee dagen.

Hoe werkt het en wat kost het? Je vraagt de lunchboxen online aan via debuurtboer.nl en de box wordt aan de deur geleverd op een afgesproken tijdstip. (uiteraard voor lunchtijd!) De box wordt samengesteld op basis van jullie voorkeuren. Het complete assortiment waaruit jullie kunnen kiezen kan je hier lezen. Ook voor vergaderingen buiten de deur of studiedagen is er van alles mogelijk. De Buurtboer levert je graag een assortiment belegde broodjes, zodat niemand ergens naar om hoeft te kijken. Wat een tijdwinst!
De Buurtboer bezorgt in de hele Randstad.

Wat kost het? De bedrijfslunch kan al voor €3 per persoon geleverd worden. Je kan via dit formulier een offerte voor jouw bedrijf aanvragen. De eerste week is een proefweek en krijg je 25% korting op de box!

Wow, wat een luxe en wat een uitkomst. We zouden willen dat het bij ieder bedrijf normaal was om zo’n lekkere en gezonde lunch bezorgd te krijgen. Iedere dag gegarandeerd een gezonde maaltijd – ook als je vergeten bent je eigen bammetjes te smeren. Ik zou er graag op maandbasis een financiële bijdrage voor willen leveren, want het scheelt me een hoop tijd en werk!

Wie van jullie krijgt er via het werk een verzorgde lunch? Wat vinden jullie van de Buurtboer?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

11 gedachten over “De Buurtboer

 1. Superdupertof! IK werk vanuit huis het grootste gedeelte van de week. Een dag in de week werk ik in een interieurwinkel en die zit naast een hema. Vlak voordat ik moet beginnen ren ik daar dus naar binnen voor een broodje. Ik ben er ook in mijn eentje, dus de buurtboer is dan helaas ook niet van toepassing. Wel ontzettend tof dat jullie een krat konden uitproberen. Een soort kerstpakket maar dan vers en lekker!

 2. Wat heerlijk! Dat zou ik bij elke werkgever wel willen hihi. Scheelt elke dag weer m’n eigen gezonde lunch klaarmaken. Heel slim van de Buurtboer om dit op te zetten!

 3. Helaas moet ik mijn boterhammen thuis zelf smeren.. ze hebben geen hartig vegan beleg, behalve pindakaas, dus die neem ik zelf mee.. Nu dat de AH ook tartex verkoopt heb ik misschien geluk en gaan ze dat bestellen :-) Dan hoeft er geen brood mee maar ik zal het wel daar zelf moeten smeren.

 4. Oh dit lijkt mij ook zo fantastisch! Lekker vers en veel keuze zeg! Mijn werkgever heeft dit ook niet helaas, maar binnenkort heb ik ook geen werkgever meer, dus dan kan ik lekker thuis lunchen haha (om maar even een pluspuntje te noemen van werkloos zijn)

 5. Ik neem eigenlijk altijd zelf mn broodjes mee. Helemaal niet erg, maar deze luxe zou me ook uitstekend bevallen. Het ziet er in ieder geval heerlijk uit!

 6. Wat een heerlijk initiatief! Ik neem altijd salades mee naar het werk, thuis gemaakt. Maar dit is ook heel leuk!

 7. Wat een geweldig iniiatief! :) Ik neem altijd zelf wat mee. Soms salada, soms brood, ligt aan mijn bui.

 8. Kan ik alvast solliciteren naar een functie? ;) Heerlijk zo’n lunch op kantoor.

 9. Oh wauw wat een goed concept. En als je een beetje redelijk verdient op een dag is 3 euro voor een fijn verzorgde lunch geen straf.

  Mmmmm, ik fantaseer er ook even op los!

 10. Wat ideaal! Zelf neem ik zelfgemaakte salades, wraps, snacks en dat soort lekkernijen mee, ook heerlijk uitgebreid dus!

  Liefs,
  Pauline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *