De eerste Groene Meisjes lunch

GroeneLunch5

Wow, wat een te gekke zondagmiddag hebben wij gehad. We hielden de eerste Groene Meisjes lunch bij de allerleukste vegan lunchroom van Nederland: DopHert. We nodigden 30 lezers uit om gezellig met ons te gaan lunchen. Vegan, uiteraard. En of je zelf nou vegan bent of niet, iedereen was welkom. Het werd een megasucces. Eerst al omdat er heel veel mensen mee wilden – wat helaas niet ging, maar wel een groot compliment is – en op de dag zelf omdat het enorm gezellig was. Er werd héél veel gekletst, er werden contacten gelegd, tips uitgewisseld, Facebookvriendschappen gesloten en er ging zelfs nog een groepje met elkaar naar een markt in het Westerpark na afloop van de lunch. Mensen die elkaar niet kenden van tevoren hè? Hoe leuk is dat? Voor ons is dat in elk geval ongelooflijk leuk. Waarom? Omdat we jullie gezichten normaal gesproken niet zien. Bloggen kan best wel eens eenzaam werk zijn: jij en de computer, that’s it. Maar nu zagen we allemaal gezellige en enthousiaste lezers bij elkaar en kregen we een veel beter beeld van hoe onze ‘doelgroep’ eruit ziet. Awesome is onze doelgroep, zoveel is duidelijk. Verder vinden we het geweldig om te zien dat er mensen uit allerlei windstreken kwamen (Maastricht! Tilburg! Den Haag! Bergen op Zoom!) en dat er ook mensen waren die aangaven in hun privé kringen niet veel mensen te kennen die bijvoorbeeld vegan zijn of zich interesseren voor ‘eco dingetjes.’ Tijdens de Groene Meisjes lunch kom je elkaar dan tegen. Naast dat we hebben genoten van het heerlijke eten, hebben we volop genoten van jullie gezelschap. We hopen heel snel een tweede editie van de Groene Meisjes lunch te gaan organiseren en we hopen dat dit dan net zo’n groot succes wordt. Vandaag delen we wat mooie en leuke plaatjes met jullie, om je een idee te geven van de sfeer. De foto’s zijn gemaakt door Rosalie Ruardy, van het prachtige blog Rosalie’s Recipes. Dankjewel Rosalie, je hebt de vrolijkheid van de middag heel goed vast weten te leggen!

GroeneLunch8 GroeneLunch9 GroeneLunch11 GroeneLunch16 GroeneLunch15

Je ziet het. Wij hebben de leukste lezers van Nederland en België. No doubt about it.

GroeneLunch20 GroeneLunch22

En DopHert serveert het lekkerste eten. Ook dat is duidelijk. Wat we zoal te eten kregen? Verschillende salades, clubsandwiches, broodjes met pompoenhummus, groene smoothies, bananenbrood, scones en carrotcake. Beter kon het gewoon niet!

GroeneLunch24 GroeneLunch25

Dit was nou ook zoiets wat wij altijd al een keer wilden doen: goodiebags uitdelen. Zooo leuk om te doen! Dankjewel Lush, Vita Coco en Nākd!

Iedereen ontzettend bedankt voor het komen en al het enthousiasme. Wij kunnen niet wachten om een deel 2 te organiseren daar zijn we inmiddels ook al mee begonnen. Gisteren hebben we een oproepje geplaatst op onze Groene Meisjes Facebookpagina, so go take a look!

Veel liefs,

de Groene Meisjes

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

22 gedachten over “De eerste Groene Meisjes lunch

 1. Ziet er erg gezellig uit! Als er nog eens een keer een lunch in Utrecht komt meld ik me aan!

 2. Ha,
  Nu begrijp ik waarom we zondagmiddag niet konden lunchen in Dophert!
  We zijn maar naar Koffie ende Koeck gegaan.
  Ook heel lekker!

 3. Het ziet er gezellig uit! Ik vind het zooooooo jammer dat ik 8 juni niet naar Rotterdam kan komen voor de lunch ivm me werk , dus hopelijk komt er nog een lunch editie in Rotterdam zodat er daar wel bij kan zijn!!

 4. De volgende keer ben ik er bij! Haha. Ik zal Facebook eens bekijken, daar ben ik niet zo goed in haha

 5. Het was super gezellig en heerlijk gegeten! Bedankt nog voor de leuke goodiebag!

 6. Dat ziet er gezellig uit! Het eten ziet er op geweldig uit…
  Mocht je ooit in Tilburg komen, tip: De Burgerij!

 7. Superleuk! De volgende keer wil ik er ook graag bij zijn. Merk namelijk de laatste tijd steeds meer dat, ondanks mijn hele lieve vrienden en vriendinnen, ik behoefte krijg een een vega(n)vriend. Gewoon dat je ook eens niet degene bent met de ‘rare’ eetgewoontes.

  1. heb je al gekeken op Facebook? Het is namelijk op 8 juni in Rotterdam!

  1. goed gezien! Jaap was mee, de enige, maar wel heel leuke, man die mee was!

 8. Het was ook zo leuk, jullie ook bedankt!
  Stiekem wil ik ook meegaan naar Rotterdam, maar ik kan me voorstellen dat degenen die niet naar Amsterdam konden, eerst voorgaan. Lijkt me wel zo aardig ;)

 9. Hartje voor jullie dat jullie zulke leuke, positieve dingen organiseren en weten te bereiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *