DE GROENE MEISJES LEZEN: VEGA MAGAZINE

1

Hoera! Nieuw leesvoer! Gisteren viel de nieuwe Vega op de mat. Voor wie dit tijdschrift nog niet kent; Vega is een bewuste glossy over de vegetarische lifestyle, met alles wat daarbij komt kijken. Denk aan eten en uit eten gaan, maar ook kleding en cosmetica. Verder zijn er interviews met ‘bekende vegetariërs’ te lezen, deze maand zijn dat bijvoorbeeld Georgina Verbaan en Lisette Kreischer. Het is leuk om te lezen wat een ander voor beweegredenen heeft om vegetarisch of veganistisch te eten en te leven. Vega maakt de perfecte combinatie van betrokkenheid en stijl, omdat deze twee zaken heel goed samengaan! Daarbij komt ook nog eens dat het tijdschrift waarschijnlijk niet alleen vegetariërs aan zal spreken, want de maatschappelijke thema’s die in dit magazine worden besproken zijn ook voor wél vlees-eters interessant.

In deze editie van Vega Magazine wordt veel aandacht besteed aan mode. Het blad heeft voor deze keer dan ook de ondertitel ‘Het Grote Groene Modenummer’ gekregen. Het artikel ‘Hoe bont maken we het?’ trok onze speciale aandacht. Het spreekt over de razendsnelle terugkeer van bont in het straatbeeld, maar ook op de catwalks. Fijn dat Vega hier (veel) aandacht aan besteedt!

1

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar dit leuke, nog nieuwe, blad? De nieuwe Vega ligt sinds gisteren in de schappen, dus wees er snel bij! Deze mooie glossy (met tevens prachtige fotografie) kost 6,95 euro en is te koop bij kiosken, boekhandels en supermarkten. Vega komt vier keer per jaar uit.

Veel leesplezier!

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

15 gedachten over “DE GROENE MEISJES LEZEN: VEGA MAGAZINE

 1. Vega is er ook als download via de app tijdschriften.nl op de iPad
  Dit nieuwste nr. Zag ik daar vanmorgen nog niet overigens.
  Niet goedkoper maar wel minder papier hoewel zo’n prachtig blad natuurlijk ook wel een hebbeding is!

 2. Het mooiste zou zijn als alles ‘echt’ zou zijn in zo’n blad- geen gephotoshopte modellen dus..

  1. Hmm, het ziet er allemaal behoorlijk ‘echt’ uit. Maar daarbij komt natuurlijk wel: het is een Vega tijdschrift, niet zo zeer een ‘puur natuur’ en ‘alles lekker aards’ blad. Die bladen heb je overigens wel hoor!

 3. Het is misselijkmakend hoeveel bont er tegenwoordig gedragen wordt :( Hoe dan ook, het tijdschrift lijkt me erg leuk, en Georgina staat mooi op de cover!

  1. Vinden wij ook! Georgina is echt een beauty! En wat betreft bont: je wordt er treurig van. Mensen denken er ook helemaal niet meer over na, althans, zo lijkt het. Heel naar :(

 4. Ik zal eens kijken of ze hem hier ook hebben, wilde eigenlijk een abonnement maar heb op het moment geen geld daarvoor, volgende maand wel, maar wil deze ook wel graag hebben aangezien ik de eerste ook heb. Vind het echt super interessant. :D

  1. Leuk om te horen! Misschien een leuke hint als cadeautje? ;)

 5. Hello! I hope you dont mind the english, i just moved to amsterdam recently and my dutch is very poor! haha
  Although i been trying my best to read dutch blogs. :)
  I loved this blog, i came across it today and i just translate and bam! <333 It's nice, because it helps me discover things, and i love the recipes, and everything ;)

  keep up the "goed werk" xxx

  1. Hi Giu! Nice to see you here :) Welcome in Amsterdam and enjoy our blog!

  1. Dat is denk ik een groot compliment voor de makers van Vega Magazine!

 6. Het blad is vind ik juist erg anti-vega. Hemelen ex-vegetariers op en doen afbreuk aan de definitie van vegetarisme. Ze promoten ook dierlijke producten alszijnde ‘acceptabele keuze’. Zo kan je nu abonnement nemen en daar een leren tas bij krijgen. Van dieren die in India erg gemarteld zijn.

 7. volgens mij bestaat de VEGA helaas niet meer :-( :-( De Facebook pagina bestaat nog wel, maar er wordt al een jaar niet meer geantwoord op vragen en niets meer gepost. Er circuleren nog wel een paar exemplaren op Marktplaats.

  1. Nee klopt. SUPERjammer vinden wij dat ook! Het heeft maar heel kort bestaan. Nog geen jaar geloof ik…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *