DE GROENE MEISJES LUNCHEN: WRAPS

Wat is het toch heerlijk om lekker uitgebreid te lunchen (ipv boterham pindakaas)! Vandaag had ik (Jamie) een vrije dag en maakte deze lekkere wraps voor de lunch:

Wat gebruikte ik?
2 wraps (ik had met tomatensmaak)
Een restje courgette dat ik in de koelkast vond (een halve)
Mais
Olijven
Gegrilde paprika (uit een potje) in stukjes
Sambal
Chilisaus
Zeezout
Olijfolie

Gril de courgette in een beetje olijfolie op de grillpan. Warm de wraps op. Doe de mais, olijven, paprika en de gegrilde courgette in de wrap. Ik deed een beetje sambal en chilisaus in de wrap. Maar ik ben een grote sauzenfan. Nog een klein beetje zeezout, doe er een satéprikker in (ach, uiteindelijk valt toch alles eruit) en eet smakelijk!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *