De Groene Meisjes op Instagram #39

IMG_0032

Ja jongens, we mogen weer! Voetjes van de vloer, of juist in de chillmodus: het is jouw weekend en dus jouw feestje. We kijken terug op de afgelopen week, die voor Jamie in het teken van nieuw haar stond en voor Merel bestond uit zoveel mogelijk leuke dingen doen. Daar gaan we!

IMG_0030

Happy new hair! Blondes have more fun, dus Jamie ging blond. Hoe tof staat dit?! Geknipt en gekleurd bij MHOOM, in Amsterdam Oost.

IMG_0029

Even een #BeppieSelfie.

IMG_9962

Ontbijtje: yoghurt met kokos, nootjes en superfoodbessenmix. Zo’n ontbijt verveelt nooit!

IMG_0031

Op zondag naar de bioscoop (Mannenharten, aanrader!) en daarna een lekkere hummus bagel eten bij Bagels&Wraps bij het Leidseplein.

IMG_9967

Deze week hield ik (Merel) een experiment. Ik wilde iedere avond iets leuks doen. Waarom? Omdat ik anders het gevoel heb dat ik alleen nog maar werk en slaap en dat 5 keer herhaald. Ik wilde meer uit mijn week halen, dus ik maakte er een projectje van. Op maandagavond dronk ik een wijntje met vriendinnetje Jori en aten we lekkere hummus bij Maoz. Nog altijd een favoriet!

IMG_0003

Van dinsdagavond is geen foto, maar toen gingen we wat eten bij Wagamama. Dumplings en raw salad, lekker simpel en gezond.

Woensdagavond ging ik in mijn eentje naar de bioscoop. Ik nam een chai-latte mee voor onderweg, superlekker met dit koude weer! Ik ging trouwens naar de film Soof!, wat ook echt een aanrader is.

IMG_0022

Donderdagavond ging ik cocktails drinken met vriendinnetje Rosanne. Ik nam een ginger-tea cocktail die geserveerd werd in een theepot. Leuk!

Vanavond (vrijdag) zie ik eindelijk vriendje Tasos weer en gaan we gezellig de stad in om te dansen. Zin in! Deze week was enerzijds een succes, want ik heb een heleboel leuke dingen gedaan en ik had het gevoel dat de tijd minder snel voorbij ging. Anderzijds ben ik nu hartstikke moe en denk ik: als ik dit iedere week zou doen zou ik a) doodop zijn en b) hartstikke blut raken. Dus nee, niet voor iedere week, maar zeker leuk voor een keertje.

IMG_0028

Jamie at gepofte aardappel met groente. Favorietje hoor!

IMG_9913

Hier zie je Pop in gevecht met roze kerstslingers.

IMG_9946

Die hadden we nodig voor onze discomuur!

Komende week is voor Merel de laatste week voor de kerstvakantie (means: drukdrukdruk) en voor Jamie barst de winkeldrukte (ze werkt bij WAAR) voor de feestdagen ook los. We zullen ons best doen om tussen de bedrijven door een aantal blogposts te schrijven!

Geniet van jullie weekend!

liefs Merel en Jamie

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

8 gedachten over “De Groene Meisjes op Instagram #39

  1. Ik vind je haar echt prachtig! En ik krijg altijd een beetje honger van jullie instagramposts ;)

  2. Staat je erg goed dat blond!
    En ik ben stiekem een beetje verliefd op jullie glitter wand ;)

  3. Dat blonde haar staat Jamie prachtig! En Merel wat een ontzettend goed idee om elke avond iets leuks te gaan doen! Tof!

  4. Wel even wennen, hoor, dat superblonde haar van Jamie! Maar het staat je goed.
    Ben je je niet rot geschrokken toen ze ermee thuis kwam, Merel? ;)

  5. Staat je goed dat haar Jamie! En Merel wat leuk dat je een week lang elke dag wat leuks hebt gedaan. Kan me voorstellen dat dit niet elke week kan, maar het is idd wel belangrijk om regelmatig leuke dingen te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *