De Groene Meisjes op Instagram #42

IMG_1254

Zo, die zit he? Een bord vol met glutenvrije en vegan muffins. En wat jullie niet zien, is dat er in de binnenkant pindakaas en jam zit. Peanutbutter-jelly, onze favoriet. Het recept voor deze muffins komt zeer binnenkort jullie kant op. Maar hoe, dat is nog een verrassing. Je zaterdagochtend kan wat ons betreft niet beter beginnen; op naar de rest van de plaatjes. Wat deden we zoal deze week?

IMG_1363

Jamie zocht een goede feestoutfit en scoorde iets bij Episode en bij Vind-It Vintage. Beide winkels hebben echt een goede collectie glitterkleding. We hoeven je niet te vertellen dat dit wat ons betreft een absolute pre is voor een winkel.

IMG_1315

Ik kwam deze waanzinnig leuke schoenen tegen. Helaas een maat 42. Ik heb maat 41, dus ik had nog een beetje hoop. Maar omdat het een herenmodel is, nope… ging niet werken. Vervolgens heb ik de foto naar een vriend gestuurd, in de hoop dat hij de schoenen gaat kopen hihi!

IMG_1292

Ik at sinds lange tijd weer eens havermout als ontbijt. Lekker, maar het allerliefste drink ik toch een smoothie. Havermout is dan een goede optie als lunch.

IMG_1362

Jamie’s smoothie. En de plaat van Rhye, die echt prachtig is.

IMG_1301

Onderweg naar huis (vanuit Haarlem,) scoorde ik een ‘no water chai with soy’ voor in de trein. Heerlijk om even goed warm mee te worden!

IMG_1277

Supergrote eer: we stonden met 2 pagina’s in de Margriet More, een special over duurzaam leven. Het is een erg leuk verhaal geworden. Zeker lezen dus! (de rest van de special is ook echt de moeite waard)

IMG_1287

Banana softserves blijven goddelijk. Hier met pistachenootjes en granaatappelpitjes. Jahoor, doen we gewoon.

IMG_1228

Een nieuw ritueel: mijn gezicht schoonmaken met een watje met daarop een beetje puur rozenwater. Heerlijk verfrissend, maar ook verzachtend. Dit flesje 100% puur rozenwater zat in de Food We Love box van een paar maanden geleden. Als je op google zoekt naar ‘Cortas Rose water’ dan moet je het wel tegenkomen.

IMG_1242

Vorige week zaterdag ging ik een uurtje zitten lezen bij de Coffee Company. Chai erbij, heerlijk! Erg leuk/mooi boek trouwens.

IMG_1244

Wat een verrassing dat Anke deze tekening voor ons heeft gemaakt! Heel, heel erg tof. De reacties logen er ook niet om. Iedereen vond dit ontwerp ontzettend leuk. De likes vlogen ons (en Anke) om de oren.

IMG_1332

Ik maakte deze heerlijke ‘one pot pasta,’ met het recept van ikbenirisniet.nl. Erg geslaagd projectje! Ik heb er twee dagen van kunnen eten.. Ideaal vind ik dat! En nog een handig punt: weinig afwas, want je kookt alles in 1 pan. Scheelt ook weer!

IMG_1264

Tot zover weer een kijkje in onze week :) We hopen dat jullie een heerlijk weekend zullen hebben! Wij hebben een glitterfeest en we zijn uitgenodigd om te komen eten bij een restaurant dat interessant is voor een review op onze site. We laten het jullie weten!

Fijn weekend lieve groene jongens en meisjes!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

16 gedachten over “De Groene Meisjes op Instagram #42

 1. Altijd zo leuk om deze foto’s te zien, heel inspirerend om leuke dingen te gaan doen en lekker en gezond te eten! En wat is die tekening mooi zeg, echt knap gedaan! Dat rozenwater kan je trouwens ook vaak bij de toko kopen.

  1. Ja, dat is ook oprecht een zegen! Zijn we heel erg blij mee. Kom je toch gewoon een gezellig dagje Amsterdam doen? ;)

  1. haha you go girl! Ik lees de Margriet ook nooit, maar deze More was echt een leuke special!

 2. Mag ik zeggen dat ik echt fan ben van jullie? Oké. Ik ben fan! Zoveel kleur en vrolijkheid! Jullie nemen echt het vooroordeel van ‘bewust leven doen alleen de geitenwollensokken-dragers’ weg. Echt super!

 3. Aah die schoenen, ik wil ze ook! Ik heb al een paar zachtroze suede, maar die worden zo snel vies.

  Pas wel op met het rozenwater, als je het lang gebruikt bleekt het je huid! Ik vond het ook altijd heerlijk maar ben er toch mee gestopt. Heel af en toe gebruik ik het nog wel.

  1. Oeh, dat is goed dat je het zegt! We zullen er op letten!

 4. Die muffins zien er wel superlekker uit ik weet alleen niet of ik het aandurf. Peanutbutter en ik zijn niet de beste vrienden :P

  1. Oeh dat is jammer. En amandelboter? Een soort pindakaas, maar dan gemaakt van amandelen?

 5. Uitzonderlijk lekker deze week! Die muffins! Die pasta!
  En die Buddhaknuffel is absoluut geweldig!!! Waar hebben jullie die vandaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *