De Groene Meisjes op Instagram #wijzijndetelkwijt

IMG_8399

WAT een week! We weten niet hoe jullie week was, maar die van ons zag er ongeveer zo uit: werkenwerkenwerkenwerkenwerken en: werken. We hebben eigenlijk heel weinig meegemaakt deze week, dus je denkt nu: het wordt een retesaaie blogpost. Ach, je kent ons: als we niks meemaken vallen we je alsnog lastig met plaatjes van kitties en food. Dus laten we beginnen!

IMG_8394 IMG_8403

Zaterdag was een goede dag. Maar echt GOED. Want: een bagel, een kattentas en vintage shoppen bij de kringloop in Heemstede. En niet 1 of 2 kledingstukken, neen, een hele kar vol. We namen niet alles mee naar huis hoor, maar wel veel. Glitters, neon, hallo! Dat kan een groen meisje niet laten hangen. Later meer over onze buit. (we moeten nog steeds foto’s maken, maar iedere keer als we thuis komen uit ons werk is het al te donker om nog foto’s te maken, vandaar dat het eventjes duurt…)

IMG_8421

Ik maakte weer eens sushi. Het liefst eet ik 1 keer in de week vegan sushi, omdat het zo damn good is. Veel mensen denken dat het heel erg lastig is om zelf sushi te maken, maar dat valt echt heel erg mee. Ik word steeds sneller!

IMG_8536

Jamie droeg deze legging naar de Bodypump les, want ja, opvallen doet ze nog niet genoeg. Deze legging scoorde ze zaterdag in Heemstede voor 6 euro. Fijn exemplaar he?

IMG_8477

Als ik stress heb of moe ben, maar het lukt me niet om te ontspannen, dan kijk ik naar de katjes. Ik word altijd zo rustig van ze! Hoe ze vaak zomaar ergens liggen te chillen…heerlijk!

IMG_8467

Intens blij ben ik met dit tasje. Ik heb er al veel vraag naar gehad. Google: “Overkill Berlin” en je vindt hem vanzelf in de shop.

IMG_8464 IMG_8427

Ontbijtjes. Vaak havermout of gierst met amandelmelk, kaneel, speculaaskruiden, een appeltje, rozijntjes, gojibessen, kokos, kokossuiker, chiazaad, lijnzaad en noem maar op. Warme ontbijtjes zijn ZO fijn als het weer wat frisser wordt! Oh! Ik vergeet het schepje amandelboter. Dat moet er gewoon op op het af te maken.

IMG_8471

Ik had een supersnelle koffiedate met vriendinnetje Jaimie afgelopen donderdag. Nu ik in Haarlem werk (waar zij woont) is het wat makkelijker om eventjes te meeten. Wat is Haarlem toch een fijne stad. Hier zit ik bij Jetties, een bio lunchroom waar je echt superlekker kan eten. Vinden jullie het leuk als ik een keer een artikeltje over Jetties schrijf?

IMG_8502

Over Haarlem en mijn werk gesproken: hier zie je mij met een student. De studenten volgden een workshop grime/facepainting. Heel tof was het! Maar omdat ik liever geen schmink op mijn gezicht wilde, kreeg ik een tattoo. Nice job!

IMG_8530

Na mijn werk kocht ik deze lekkere dropjes bij Marqt. Kent iemand ze al? Ik vond ze wel lekker!

IMG_8535

Op Jamie’s Instagram zag ik deze foto voorbij komen en ik had meteen zin om naar huis te gaan. Vita Coco kokoswater! Yaaaaay! Lekker voor het weekend.

Cutiepies, dankjulliewel weer voor het lezen. We hopen dat jullie een heerlijk weekend hebben. Geniet ervan!

PS Volg jij ons nog niet op Instagram? Ga jij eens even heel snel je leven beteren door ons te gaan volgen via @merelgroenemeisjes en @jamiegroenemeisjes. We zien je op Instagram!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

15 gedachten over “De Groene Meisjes op Instagram #wijzijndetelkwijt

 1. Zelfs al is het nog lang geen tijd voor sushi…..ik ben meteen langs de voorraadkast gerend om te checken of ik alles in huis heb. JAAAA…..vanavond eet ik sushi!
  Met drop, havermoutontbijt en kokoswater ;-)
  En Merel wat heb je cool “vest” aan bij Jetties. Mooi! Ik moet nodig weer eens langs de kringloop. Als iemand nog leuke kringloopadresjes in het noorden van NL weet, houd ik me aanbevolen.

 2. Ik was ook meteen weg van Merel’s Jetties jasje, en ook van Jamie’s leggings. Toch fijn die vrolijke kleuren bij wat somberder weer! En zoals jullie van elke maaltijd een feestje maken, inspirerend! :)

 3. Leuke foto’s! En jullie ook een fijn weekend :) Tijd om die foto’s eens te maken dames ;)

 4. Die leggings! yay! Ik vind jullie week helemaal niet saai eigenlijk, je zou die van mij eens moeten zien (ook zo ongeveer werk-werk-werk-slaap-werk). Maar goed, heel fijn weekend gewenst en ik volg jullie al lang op instagram ;)

 5. Voor lekkere chai tea in Haarlem is Leyster ook heel fijn. En ze maken vegan broodjes op verzoek :)

 6. Waouw, leuke week :)
  Ik heb nu ook twee katten in huis rondlopen en idd, het geeft je veel rust :)
  Trouwens, is het vegan drop?!? Geen gelatine? Ik ben nog steeds op zoek naar lekkere drop zonder gelatine. Let me know xxx

 7. Sushi…. yum! Ik heb het al 100 jaar niet gehad, omdat ik het gewoon niet aandurf sushi te maken…. :P

 8. Mijn week was ook werkenwekrnewerken, maar ja, nu is het weekend! Vita Coco is mijn lievelings coconut water, superlekker!

 9. Ik wist niet dat je bij Bagels & Beans ook mee kon nemen, wat een leuke doosjes hebben ze daarvoor.
  In Haarlem zit ook een Dille & Kamille, leuke winkel om eens te kwijlen/kijken/kopen. Leuk weekoverzicht!

 10. Haaaai,
  ik had even een heel random vraagje, maar weet iemand hier toevallig waar (en of) er 2ehandswinkels/vintagewinkels in Maastricht zitten?
  xoxx

  1. Hi Esther, we gaan het even op onze Facebookpagina voor je vragen. Dan heb je meer kans op reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *