DE GROENE MEISJES TESTEN: BOC&ROLL (MET WINACTIE!)

Iedere dag je eigen lunch naar je werk of school meenemen: groen bezig! Iedere dag folie of plastic om je lunch heen doen: minder groen bezig. De oplossing: een Boc ’n Roll! (Oke, als we er nu nog een ‘it’s amaaaazing!’ tegenaan gooien lijkt dit wel een cheezy Tell Sell reclame, maar geloof ons, de Boc ’n Roll is echt een leuk product.)

De binnenkant van de Boc ’n Roll is gemaakt van stevig, recyclebaar kunststof (TPU), waardoor de lunch net zo vers blijft als in een plastic zakje. Het kunststof (TPU) is veilig voor het conserveren van voedsel. De buitenkant is gemaakt van 2 slijtvaste lagen stof, 35% katoen en 65% polyester. (bron: www.bespaarbazaar.nl)

De Groene Meisjes testten de Boc ’n Roll voor je… en we mogen een exemplaar weggeven!

Hoe werkt het?

Je smeerkt je boterhammen/broodjes/wraps/iets anders (er past zelfs een half stokbrood in!) zoals je normaal doet en legt ze, zonder folie erom, aan de gladde kant van de Boc ’n Roll.

Dan vouw je de Boc ’n Roll op en ‘plakt’ hem dicht met klittenband. Hij kan nu zo in je tas!

Tijdens de lunch vouw je de Boc ’n Roll open en gebruik je hem als een placemat. Ideaal!

De Boc&Roll is gemaakt van zeer duurzaam materiaal. Supermakkelijk afneembaar en in de wasmachine te wassen op 30 graden. Zo kan je dus oneindig lang plezier hebben van 1 Boc ’n Roll. De Bespaar Bazaar verkoopt ze in verschillende kleuren en op dit moment is de zwarte Boc ’n Roll in de aanbieding voor euro 5,95! De normale prijs is euro 8,50.

Dit is de link naar de Bespaar Bazaar, waar je het product kan vinden. Ook vind je op deze pagina een filmpje over het gebruik van de Boc ’n Roll.

Ook zin om je lunch ‘groener’ aan te gaan pakken? Doe dan mee aan onze Twitter-winactie! We mogen 1 exemplaar weggeven. Hoe doe je dat? Door ons winbericht op Twitter te retweeten, @degroenemeisjes en @bespaarbazaar te volgen. Uit alle retweets wordt dan 1 winnaar gekozen. Succes!

Voor onze lezers die geen Twitter hebben: we hebben regelmatig winacties, hier op de site of op Facebook. Dus houd ons goed in de gaten!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

3 gedachten over “DE GROENE MEISJES TESTEN: BOC&ROLL (MET WINACTIE!)

  1. leuk, en superhandig! Zelf heb ik een broodtrommel, maar aan het eind van de dag heb je wel een lege broodtrommel in je tas. Dit lijkt me veel handiger! Ik ga meedoen!

  2. Wat een handig ding! Ik maak nu regelmatig een bento box lunch om mee te nemen, maar dit ziet er nog veel handiger uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *