DE GROENE MEISJES TESTEN: PETAL FRESH FACE MASK

Dag vier van de eerste werk/studieweek na de vakantie en nu alweer uitgeput? Rooster wat tijd voor jezelf in en neem een lekker maskertje. Relax!

Zoals je weet, gebruiken de Groene Meisjes het liefst diervriendelijke cosmetica. We letten daarbij op het PETA keurmerk. Het crueltyfree keurmerk wordt uitsluitend gegeven aan producten die NIET op dieren getest zijn. Daar staan de Groene Meisjes voor 300 % achter!

Let alsjeblieft op dit lieve konijntje (vaak achterop een fles/pot/tube)

konijn
(bron: PETA)

Op deze site van PETA kan je zien welke cosmeticamerken crueltyfree zijn. Een ‘V’ achter een product staat voor Vegan. Dit zijn producten waarin geen enkel dierlijk product te vinden is. De Groene Meisjes komen steeds vaker merken en producten tegen met dit keurmerk. Dit maakt ons blij!

Terug naar het maskertje: we kochten een tube ‘Aloe & Pomegranate Facial Clay Mask’ van Petal Fresh Botanicals. Het merk Petal Fresh hebben we onlangs ontdekt; we testten eerder een shampoo. Hier waren we erg tevreden over en het masker heeft onze mening over dit merk weer bevestigd. (de review kan je hier lezen)

1

Volgens de verpakking zit deze tube vol met anti-oxidanten, anti-aging en purifying stofjes. In feite komt het hier op neer: je smeert het goedje op je gezicht, laat het tien minuten intrekken, wast het eraf en dan komt je vernieuwde, cleane en verjongde gezicht tevoorschijn. Spannend!

2

De Groene Meisjes hebben het masker voor u getest en kwamen tot de volgende conclusies:

Jamie: ”Het masker voelt lekker fris aan je gezicht en maakt je huid helemaal niet trekkerig, zoals veel maskers wel doen. Na het gebruik zag ik niet veel verschil. Gewoon lekker dus.”

Merel: ”De geur is echt heel goed! Niet overdreven zoet, gewoon lekker fruitig. Het masker is zacht en makkelijk aan te brengen op je huid. Je gezicht voelt na gebruik erg schoon aan, maar zoals Jamie al zei; het is niet dat je een groot verschil ziet. Misschien moet je het masker daarvoor regelmatiger gebruiken.”

Dit masker is helemaal natuurlijk. Geen parabenen, geen kleurstoffen. Geen gekke toegevoegde rommel dus én diervriendelijk. Dit masker heeft het Cruelty free & Vegan keurmerk, net zoals de shampoo die we van Petal Fresh hebben. Een lekker masker, maar verwacht niet dat je er een ander mens door wordt. (ach, dat moeten we ook helemaal niet willen, natuurlijk.)

Voor deze tube, van 150 ml (waar je heel wat maskertjes uit kan halen,) betaalden wij euro 5,99 bij De Tuinen. Dit is een redelijke prijs voor een natuurlijk product. Budgettip van de meisjes: de producten van Petal Fresh zijn heel regelmatig in de aanbieding bij De Tuinen. Doe er je voordeel mee!

1
Dit is natuurlijk een totaal kansarme foto van groen meisje Merel. Het gaat om de fles, zoals u begrijpt.

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *