DE GROENE MEISJES WAREN TE GAST BIJ: EETWINKEL ‘DE BOERENJONGENS’

Je hebt geen zin om te koken, maar ook geen zin in de eeuwige ovenpizza. Uit eten gaan vind je te duur, of teveel gedoe (nog even omkleden en het idee aan al die conversaties die je in een restaurant geacht wordt te hebben) … Wat nu?
Eetwinkel ‘DE BOERENJONGENS‘ op Ijburg, biedt de uitkomst. Hier haal je een heerlijke, biologische maaltijd. Een gezond bordje eten, op te warmen in magnetron of oven, binnen een paar minuten op tafel.

Iedere dag zijn er andere maaltijden om uit te kiezen. Het gaat van nasi tot burritos en van aardappels tot quiches. Voor elk wat wils en iedere keer weer iets nieuws.
Behalve deze kant en klare maaltijden, verkopen De Boerenjongens ook een groot aantal vleesvervangers van de vegetarische slager. Onze held uit Den Haag. En verder hebben we een heel assortiment aan heerlijkheden gezien in de winkel. Te weten: de specials van Tony Chocolonely’s, verschillende wijnen, bio chipjes, noem maar op.
Kortom; alles om een fantastisch diner voor vrienden op tafel te toveren, zonder er zelf ook maar iets voor te hoeven doen.

Je parkeert je fiets of auto voor de deur van de eetwinkel en de rest gaat vanzelf.
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en de keuze is divers.
De eetwinkel is niet de goedkoopste optie. Een ovenpizza is budgettechnisch absoluut een betere keuze, zeker aan het einde van de maand. Maar, De Groene Meisjes kunnen bevestigen dat het eten (twee flinke borden vol) echt iedere euro waard is.*

Zie hier de buit die wij binnengehaald hadden:
(aardappeltjes in de schil, een mix van venkel en wortel met rozemarijn, salade van bietjes, hazelnoten en appel, kipstukjes van de Vegaslager en de vreselijk lekkere pure chocolade-amandelreep van Tony’s)

eet

En dit werd het op ons retro bord:
(u begrijpt dat de chocolade als toetje werd genuttigd bij een sojalatte)

eet

Mmmm, zoveel lekkere, verse groente op een berg. Dit zal ons goed doen!

Wij willen hier van de gelegenheid gebruik maken om te melden dat de kipstukjes van De Vegetarische slager echt waan-zin-nig goed zijn. De smaak lijkt zo eng echt op de smaak van kippenvlees. De Groene Meisjes waren al vergeten hoe kip smaakte, maar we geloven dat dit het dichtste in de buurt komt. De stukjes hebben een smeuïg ”velletje” en in de wok worden ze lekker stevig van bite. De Groene Meisjes zijn verkocht. En we denken dat je hier iedere vleeseter mee voor de gek kan houden. We zien een nieuw project.

Even terug naar de eetwinkel: als je De Boerenjongens op facebook leuk vindt, krijg je regelmatig korting op maaltijden. Doen dus!

Boerenjongens, de groene meisjes vinden jullie leuk! (als in, dat vinden we gewoon. Niet om korting te krijgen.) (nouja, ook wel. Eigenlijk.)

Voor facts, zoals adres&openingstijden, verwijzen we je graag door naar de site

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *