De (tweede) Groene Meisjes lunch

GroeneLunchArq18

Benieuwd naar hoe een super gezellige lunch met 25 groene meisjes (en jongens!) en heel veel lekker vegan eten eruit ziet? Dit artikel moet je niet bekijken als je al heel veel trek hebt en het nog lang duurt voordat je weer kan eten, want oh boy, het eten ziet er té goed uit!

GroeneLunchArq15

Afgelopen zondag (8 juni) was de tweede editie van de Groene Meisjes Lunch. De eerste keer lunchten we met een gezelschap in Amsterdam bij DopHert, maar zondag was Rotterdam aan de beurt. We love Rotterdam omdat er ontzettend leuke vega(n) adressen te vinden zijn. Restaurant Arq is wel één van onze favoriete hotspots in deze stad, dus we waren ontzettend blij dat we hier met een groep van 25 personen terecht konden. Wat was het weer gezellig! Er werd enorm veel gekletst en gelachen. Bij de vorige lunch was er maar 1 groene jongen aanwezig… en nu? Wel vijf! En tel daar bovenop ook nog klein een mini-groene jongen. Superleuk!

GroeneLunchArq12 GroeneLunchArq51

 

GroeneLunchArq6

 

GroeneLunchArq4

 

GroeneLunchArq47

 

GroeneLunchArq53

Het was zondag mega warm, dus we gingen om de beurt naar buiten om te ‘luchten.’ Daar kletsten we natuurlijk stug verder.  

GroeneLunchArq56

Met de mensen die aan het einde van de middag nog aanwezig waren maakten we een groepsfoto. Jammer genoeg kwamen we niet eerder op dit idee (we waren zelf ook zo druk aan het kletsen,) dus niet iedereen staat erop!

We regelden dat iedereen hetzelfde menu kreeg: The Dutch Weedburger (voor wie deze veggieburger nog niet kent: ga hier alsjeblieft heel snel verandering in aanbrengen,) een vers sap en een cupcake. Alles 100% vegan, uiteraard. Kijk eens hoe heerlijk alles eruit zag:

GroeneLunchArq20

 

GroeneLunchArq35

 

GroeneLunchArq37

 

GroeneLunchArq7

 

GroeneLunchArq49

De Groene Meisjes zouden de Groene Meisjes niet zijn als er geen goodiebags uitgedeeld werden. We hebben deze goodiebags zelf samengesteld en ze bevatten allemaal producten en dingetjes die wij zelf te gek vinden. Benieuwd naar wat er in de goodiebag zat?

GroeneLunchArq23 GroeneLunchArq22

Een zelf-maak-kaars van WAAR, de Happi Body en een boekje met groene tips van Happinez, een heerlijke ROO’bar en een zakje palmsuiker van Amigos International, een fijne zeep en douchegel van Big Green Smile en een kortingsbon van Arq voor een volgend bezoek. We bedanken alle sponsors voor de geweldige bijdrage aan onze groene goodiebags!

GroeneLunchArq17

Wij hebben weer een ontzettend gezellige middag gehad. Het is te gek om te zien hoe mensen elkaar leren kennen, tips uitwisselen, met elkaar lachen en van elkaar leren. Speciale dank gaat uit naar de dames van Arq, voor de fantastische service en het heerlijke eten. En Rosalie, dankjewel voor het maken van de vrolijke foto’s!

Alle foto’s zijn gemaakt door Rosalie Ruardy // rosalieruardy.nl

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

25 gedachten over “De (tweede) Groene Meisjes lunch

 1. You made me hungry, wat ziet dat eten er lekker uit zeg! Het ziet er uit als een hele gezellige middag, leuk dat jullie dit organiseerden!

 2. Dat ziet eruit als een hele leuke en toffe middag! Prachtige foto’s met mooie kleuren en nog mooiere lachende gezichten! :-)

 3. Wat een leuke manier om andere groene mensen te ontmoeten! Komt er in de toekomst ook een derde Groene Meisjes lunch? :-D

 4. Dankjewel Merel, ik sta er wel als een debieltje op! Je hebt gelogen tegen mij! Hahah ;D

 5. Het ziet er leuk uit zeg! Nu heb ik spijt dat ik me (zowel vorige keer als deze keer) niet heb opgegeven..

 6. En nu hop hop naar Antwerpen? Ziet er echt heel gesjellug uit :D

 7. Wat jammer dat ik er niet bij geweest ben! Ik heb het opgeven helemaal gemist. Hoe kon je je opgeven eigenlijk? Maar ja. Afgelopen zondag was ik bij Opwekking en had ik sws niet gekund, maar als er een volgende keer komt wil ik heeel graag komen.

 8. Jeetje wat lekker allemaal, en leuk dat er ook meer mannen bij waren dit keer! DIe burger ga ik zo snel mogelijk proberen, ik ben net terug uit New York en mis ze enorm!

 9. Die sapjes waren ook super trouwens! Weet nog steeds niet wat er allemaal in zat :-). Verder super gezellige lunch, dank voor het organiseren. :-)

 10. The Dutch Weedburger. Woohoo, beste uitvinding in tijden! Bij aperitivo in Utrecht hebben ze hem ook en daarmee prijs ik min een gelukkif mens.

  1. Daar denken we zeker wel over na! Alleen moeten we dan een leuke plek zien te vinden waar dat kan en wat een beetje goed te bereiken is voor iedereen! als je ideeen of suggesties hebt, gooi ze op ons! ;)

   1. Hmm, ja dat is wel moeilijk inderdaad.. Utrecht? Dat is in ieder geval het centrum van Nederland.. Misschien bij SLA?

    1. Het zou wel echt meeegaleuk zijn, ik wil iets doen met de vegan community + jullie ontmoeten!

    2. Utrecht is zeker wel een goed idee. Maar hebben wel iets meer ruimte nodig en ook een plek waar je wat langer/uitgebreider kunt zitten. SLA is een beetje een ‘snel een salade en weer door’ plek. Maar ik denk idd ook wel dat Utrecht een goed uitgangspunt zou zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *