Deze is voor jullie allemaal

26170-my-little-pony-tales-kleurplaat

Na alle ophef van vandaag (artikel ‘Over niet-vegan cravings en het maken van uitzonderingen’) is deze kleurplaat voor jullie. Hebben we vanavond allemaal iets leuks te doen. Dit is een blije My Little Pony, omringd met vegan cupcakes. Veel kleurplezier!

Happy Thoughts en liefs,

Merel.

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

47 gedachten over “Deze is voor jullie allemaal

 1. My Little Pony’s? Zijn dat niet die lieve beestjes die in films spelen, in plaats van vrolijk in de wei te lopen? ;)

  1. Ja, heel zielig! En dan krijgen ze ook al cupcakes te eten, in plaats van normaal paardenvoer. Eigenlijk kan dit totaal niet natuurlijk.

    1. Maar hoe moet dat nu met de fruitarians? Is deze broccoli wel uit zichzelf uit de grond gesprongen :s

 2. En die pony’s zijn van plastic en daar gaan heeeeeul veel dieren aan dood. Kijk maar naar al die duizenden filmpjes. Nee dit kan echt neit hoor!!! ;) ;) ;)

 3. Spare a thought for my little pony when you’re using glitter glue (-;

 4. “My Little Pony, My Little Pony
  Altijd op zoek naar avontuur.
  My Little Pony, My Little Pony
  Vrolijk spelen in de natuur.
  Kijk al je vriendjes zingen en springen
  Ze houden zoveel van jou
  My Little Pony, My Little Pony
  Kom begin nu maar gauw
  We komen heel dicht bij jou.”

  Love it!

 5. Oooh ik dacht dat ik jullie niet fijner kon vinden maar het is gelukt! Ik ga een lekkere smoothie maken. Of is dat groenten mishandeling?

 6. Merel, ik vond je artikel inspirerend en ik weet zeker dat je veel mensen ermee zult helpen! Jammer van de extreme reacties wel, maar ik ben alsnog blij dat je het hebt geschreven!

  Heel veel complimentjes voor jullie, jullie doen het super goed :)
  En nu ga ik een mooie my little pony kleurplaat kleuren. Ha!

   1. Vind ik ook! Mensen moeten natuurlijk niet vergeten dat dit jullie blog is en ik zou het werkelijk onwijs jammer vinden als jij niet meer de ‘vrijheid’ hebt om alles op je blog te kunnen zetten wat jij zou willen. Het is jou digitale dagboekje op het Net, en ondanks de heftige reacties -wat voor iedereen een leerervaring is op welke manier dan ook- denk ik dat het de juiste zet was. Omdat jij het online wilde zetten dus!

    1. De vrijheid zal je altijd hebben, ik bedoel, het is je eigen blog. Maar het plezier en de lust om het te doen, nee, dat is vandaag aardig de grond ingeboord. Heel jammer, maar goed, ik had het misschien kunnen weten. Genoeg hierover, morgen komt er een artikeltje online waarmee onmogelijk ook maar iemand beledigd kan worden ;)

 7. Ik vond het ook een heel goed artikel, fijn dat jullie daar (juist als ‘voorbeelfiguren’ met een groene blog) zo eerlijk in zijn. Jullie hebben die kleurplaat zelf ook dik verdient, want zulke negatieve reacties op je stukjes zijn nooit leuk!

 8. I <3 the my little ponies!

  En Merel, blijf please gewoon open en eerlijk schrijven, hoor! ZOO inspirerend zijn jullie! Trek je alsjeblieft niks aan van die 3 mensen die negatief reageren maar kijk naar AL die mensen die wel positief zijn!
  :)

  1. Heel lief van je! Laat ik duidelijk zijn: MIJ raakt het niet. Waar ik verdrietig van word is als mensen onze lezers gaan beledigen. Dat vind ik oprecht heel erg en daarom heb ik het stop gezet.

 9. Haha YAY! Wat leuk!
  Die ga ik inkleuren!

  (toen ik 29 werd heb ik een ‘nog net niet 30 partijtje’ gehouden…zat iedereen ook My Little Pony kleurplaten in te kleuren! :) Met een feesthoedje op en limonade met een rietje; uiteraard met eigen naam op het bekertje hihihi!)

  1. hihihiih en aan het einde een snoepzakje? dat wil ik ook zo graag een keer doen! Vegan cake versieren enzo haha!

   1. Ja! Een snoepzakje op het einde (was uitgenodigd) en natuurlijk ook snoepkettingen maken met nibbits!

     1. Klopt! Marianne was erbij en ze kregen inderdaad een snoepzakje mee! En die chipskettingen inderdaad! Verder hebben we nog spelletjes gedaan als dansen tot de muziek stopt en dan moest je stokstijf stil blijven staan anders was je af! :) Had uireaard voor muziek op niveau gezorgd: Kinderen voor Kinderen en foute jaren 80 muziek waar we allemaal fan van zijn geweest als ukjes. En sjoelen! Ook zoooo tof! (en fanatiek dat ze waren!) En ik had een old school vriendenboekje gekocht waar ze allemaal in hebben geschreven! Hahaha! Oooooh ennnnn….ik had pannenkoeken en poffertjes voor ze en als toetje een dubbellikker waterijsje! Hahaha! Krijg zin om weer een partijtje te gaan organiseren! :D

      Veel plezier met het geven van je partijtje!!

   1. Nee hoor. Dat was er ook.
    Maar als je voor de lol weer eens kinderpartijtje geeft, dan moet je het ook goed doen. Als kind dronken we vroeger ook geen alcohol op zo’n partijtje hè :-)

 10. Merel het is wel duidelijk:
  vlees/geen vlees zuivel/geen zuivel kaas/geen kaas, o wat ligt dit allemaal gevoelig. Ieder moet doen wat hem/haar goed lijkt. Ik geniet van jullie blog en mede hierdoor weet ik dat ik op de goede weg ben. En nu ga ik lekker kleuren!!

 11. Wat nou weer jammer dat ik jouw my little ponys niet bewaard heb ;-)

 12. Jaaa! Wat leuk! Gek he? Dat mensen die lief willen zijn voor dieren/wereld, dat dan af en toe vergeten bij mensen.
  Alles begint met een beetje lief zijn!

 13. wat heeft het openhartige verhaal veel los gemaakt. wat jullie blog juist zo sterk maakt is dat iedereen (met labeltje ook) zich thuis voelt, blijf dat doen!!! en nu kleuren… thanx!

  1. Dat is precies onze wens: dat niemand zich te min voelt. Ik kan me heel goed voorstellen dat iemand die bijvoorbeeld ”alleen maar” (let op de aanhalingstekens!) vegetarisch eet, zich best wel beledigd kan voelen, of dat iemand die vlees eet dat bijkant niet meer durft te zeggen, na alles van vandaag. Dat is het laatste dat wij willen, en daar zullen we voor blijven zorgen.

 14. Doe jullie jezelf een lol en post niks met MLP, je wilt echt niet geassocieerd worden met de “Brony” subcultuur, trust me

 15. Goed dat je zo open en eerlijk bent geweest! Knap. Ik had niet gedacht dat dit bij veel mensen kennelijk zo gevoelig zou liggen.

 16. Lieve Groene Meisjes,

  Ik volg jullie alweer een tijdje. Ik vind jullie luchtige manier van vertellen leuk en ben blij dat jullie er zijn. Ik begrijp dat jullie klaar zijn met het gedoe rond de cheesecake-affaire, maar ik wil er toch iets over kwijt :)

  De post over af en toe ‘smokkelen’ vind ik persoonlijk herkenbaar, maar ook uitdagend. Begrijpelijk dat er zoveel reacties kwamen. Jullie weten veel mensen te raken en een deel van die mensen vertrouwt jullie zelfs genoeg om op het blog een reactie te schrijven (de meeste mensen doen dit niet of nooit). Zie dit als een groot compliment!

  Zo ongeveer 90% van de reacties op de cheesecake-post was lief en positief. Zoals je waarschijnlijk ook gewend bent en zoals je zelf ook zou reageren.

  De andere 10% was kritisch en onaardig. Soms zelfs beledigend, maar vergeet niet, waarschijnlijk heb je met de post hen ook beledigd, al bedoel je dat niet zo natuurlijk. Het leverde in ieder geval spanning en stress op, gelukkig kan je dit voorkomen.

  Het is aan jullie om reactie te ‘moderaten’, daarbij bepalen jullie de regels en ben je vrij reacties te verwijderen en zelfs te veranderen.

  Het argument ‘vrije meningsuiting’ gaat alleen op voor de eigenaar van het blog, NIET voor de mensen die reageren. Als ze hun mening willen publiceren zijn ze vrij een eigen blog te beginnen.

  Je kan mensen wijzen op jullie regels bij het verwijderen van reacties. Doe dit nooit zichtbaar online, maar direct via e-mail. Bij herhaling van vervelende reacties kan je zelfs mensen blokkeren van het blog. Hopelijk zal dit nooit nodig zijn.

  Ik raad jullie aan regels op te stellen om het ‘moderaten’ begrijpelijk te maken voor de lezers en voor jullie zelf. Ik hoop dat jullie dan ongeremd zullen blijven schrijven, ook over de uitdagende en prikkelende onderwerpen.

  Misschien is dit niet hoe jullie het voor ogen hadden met het blog, maar zie het zo: jullie hebben een SUCCESVOL blog, als jullie de touwtjes in handen houden, zal dit nog lang veel plezier opleveren.

  Heel veel succes,

  Moniek

 17. Leven en laten leven. Mensen die gemeen zijn tegen andere zijn zelf vaak ongelukig en willen andere daar in mee nemen. En labels bah. Ik heb ADHD betekent het dan dat ik alleen maar ADHD Ben. Nee ik Ben ook een persoon die van het leven houd. Ik wou dat mensen gewoon eens wat liever tegen elkaar konden zijn en geen Vooroordelen. Blijf bij jezelf. Doe iets liefs voor een ander. Geloof me je krijgt wat je Geeft. En groene meisjes Jullie zijn top. Xxxx

 18. Merel!
  Ik vind het ongelovelijk naar om te lezen dat je de beslissing moest nemen om de comments te stoppen naar aanleiding van alle reacties. Ik vond het heel fijn om je blog te lezen en ik hoop dat je de volgende keer toch de vrijheid kan voelen om eerlijk te zijn.
  Dankjewel voor de kleurplaat en keep up this lovely website!

  Liefs,
  Petra

 19. Nu had ik eigenlijk wel heel erge reacties verwacht onder het cravings-artikel, maar dat valt dus reuze mee. Alex heeft zijn mening heel beleefd verwoord vind ik zelf. Niets mis met discussie, toch?

  1. Juist Elisabeth, dat vond ik dus ook. Natuurlijk kwamen er reacties van mensen die het niet met het stuk eens waren, daar kon je op wachten. Ik vind dat deze mensen hun mening heel netjes uiteen hebben gezet. Als je daar dan beledigd door raakt… ja dat kan. Maar anderen kunnen ook beledigd raken door het lezen van zo’n blog. Het is immers een controversieel onderwerp. Persoonlijk ben ik het helemaal eens met de inhoud van de blog, ook ik leef zo veganistisch mogelijk met hier en daar een uitzondering. Ik noem mezelf dan ook vegetarier zodat mijn omgeving het ook begrijpt ;) Leven en laten leven en alle beetjes helpen! Ik vind het erg jammer dat je je zo aangevallen voelde Merel want volgens mij was dat helemaal niet nodig en ook niet zo bedoeld. Meningen verschillen nu eenmaal, that’s life. Hopelijk kan je dit van je af laten glijden en tevreden zijn met jouw levensstijl die ik van harte toejuich.

 20. Ik doe mijn best…..
  om aardig te zijn voor mezelf,
  om aardig te zijn voor anderen,
  om goed voor mijn dieren te zorgen,
  om gezond te leven,
  om geen vlees te eten,
  om met de fiets en ov te reizen…..

  én om mezelf niet al te serieus te nemen!!!!!
  Gelukkig doen jullie dat ook niet.
  LOVE IT!!

 21. Dank je wel voor de vrolijke tekening! Een goede reactie op je vorige post, lekker vrolijk en blij!;) Ik wil je ook bedanken voor je post (over het ‘craven’). Ik denk echt dat er meer positieve reacties zijn dan negatieve (ook van de mensen die niet reageren!). Ga zo door hoor, durf gewoon eerlijk te zijn. Ik heb er veel aan! En anderen vast ook!

 22. Ik en mijn kinderen houden ook van My Little Pony. Ik heb een website met veel Pony-kleurpagina’s.
  http://coloringpagesonly.com/pages/my-little-pony
  Je kunt duizenden kleurende pagina’s vinden voor zowel kinderen als volwassenen. Coloringpages levert slechts een gemakkelijke en harde kleurplaat voor zowel kinderen als volwassenen. De afbeeldingen hebben leuke ontwerpen en thema’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *