Dingen om blij van te worden

… op een vrije donderdag.

Een speltboterham met pindakaas, banaan, maple syrup en raw cacao nibs. 

Mooie Beppie voor het raam.

Popje, totaal geobsedeerd door wat er op de laptop te zien is.

Totaal oma natuurlijk, maar het kan.

En waar word jij vandaag blij van?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

26 gedachten over “Dingen om blij van te worden

 1. Ik vind Popje zo leuk, die ogen! :)Ik word blij van het feit dat ik om 12 uur de laatste loodjes ever van m’n opleiding in ga leveren en dan een hele fijne lunch voor mezelf ga maken. Weet alleen nog niet wat, dus daar kan ik nog mooi even over nadenken ^^
  Fijne donderdag :)

  1. En? is het gelukt met je allerlaatste opdracht voor je opleiding? In dat geval: gefeliciteerd! :)

 2. Breien! Haken kan ik (nog) niet maar ik brei iedere dag, alles is mogelijk en ik word daar zo vrolijk van. :D De katten die heerlijk liggen te slapen naast de verwarming maken me ook blij…en lui, want nu wil ik ook m’n warme bedje weer in, haha.

  1. Ik wil ook leren breien! Haken is super makkelijk te leren hoor! :)

 3. Wat een lieve poessies!! Wij zijn op zoek naar een nieuwe kat. Onze poes overleed begin oktober en het is zó stil in huis. Ik word altijd zo blij van die gekke hoofden die poezen kunnen opzetten. En granny’s, jaaaaaa daar word ik ook blij van. Ben nu ook bezig met 2 dekentjes!! Wat een fijne wolletjes zijn dat trouwens!!
  Groetjes,
  Esther.

  1. Ah gossie, wat sneu dat je kat is overleden! Ik hoop dat je snel een lieve nieuwe kat vindt!

 4. Awww die katten! Ik word blij van de ‘buurtkat’ die hier ook weleens langs komt voor een hapje en een aaitje. En verder van heel veel leuke dingen, kan ik wel gebruiken omdat een cliënt van mij is overleden, wat ik zojuist heb gehoord. :)

  1. Wat heftig dat een client van je is overleden! Sterkte!

 5. Ik word altijd blij als dit soort blijheid gedeeld word, da’s niet alleen donderdagse blijheid….oja..en van onze Pluk en Aagje (‘baby’ franse hangoortjes) die steeds groter worden en langzaam naar kattenformaat toe groeien. Gelukkig is de Petteflet daarop gebouwd.

 6. Ik word in elk geval blij van dit blogje :D Heel leuk om te lezen!

  Verder word ik blij omdat ik vandaag weer lekker aan de slag kan EN omdat ik vannacht genoeg heb kunnen slapen :) Maar waarschijnlijk komen er nog veel meer dingen waarvan ik vandaag blij word :)

 7. Waar ik op het moment blij van wordt is lieve foto’s op leuke blogjes ;) En waar ik heeeel blij om ben is dat de verwarming het doet! Hij deed het steeds al hoor, maar ik waardeer het gewoon heel erg, vooral als het buiten zo kil is, dat het binnen tenminste niet zo koud is.

 8. Een andere lekkere combi is boterham met appelstroop, banaan en noten. Delicious!

 9. Lekkere boterham! *yum* thanks for the tip. Ik word blij van zonnebloemen, chillen in bed en als ik aan mijn dromen denk.

 10. Leuk blogje weer! En wat een lieve poezen :)
  Ik werd vanmorgen blij op m’n werk met al die lieve en spontane kindjes!

 11. Wat een leuke katten zeg! Vandaag werd ik blij van een gezellige dag met een lieve vriendin en haar zoontje! En even een zonnetje dat doorkwam door de dikke grijze wolken :)

 12. Sinds kort hebben we een broodmachine. En ik wordt iedere dag weer blij van een lekker vers sneedje speltbrood met chocopasta.

  1. Heerlijk lijkt me dat! Het is dat mijn keuken zo klein is dat ik denk: waar ga ik dit nu weer laten? Maar zo’n broodbakmachine lijkt mij ook wel wat!

 13. Prachtige foto’s weer! Ik word blij van hele grote koppen thee, ik zet meteen even de waterkoker aan :)

  1. Dankjewel :) Thee, daar kan een groen meisje niet zonder.

 14. Net jullie website gevonden. Ben ook helemaal into vintage en vegan en katten :D

  Beppie lijkt sprekend op mijn Sierra, ook zo’n mooie tricolor, die nu naast me ligt te snurken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *