Dingen om blij van te worden

Nu ik een beetje gewend begin te raken op mijn nieuwe school (waar ik dus lesgeef,) heb ik ook weer wat meer tijd om na te denken over de dingen die mij, in mijn privé-leven, blij maken. De afgelopen dagen zagen er ongeveer zo uit:

Twee lieve katten slapend op de bank.

Zonnebloemen op een druilerige dag. Gekregen van mijn ex-collega’s, tijdens een verlaat afscheidsetentje op woensdagavond.

Het Groene Meisjes Menu bij Beter&Leuk. Wat was het heerlijk! (en wat waren we trots, hihi)

En waar werd jij blij van de afgelopen dagen?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

18 gedachten over “Dingen om blij van te worden

 1. Ik werd blij van de voordelen van sociaal media :-) Dankzij iemand die ik heb leren kennen via twitter een fiets voor een super zachte prijs kunnen overnemen. Fijn om te weten dat er echt nog aardige mensen in deze wereld zijn.
  Het zachte weer van vandaag werd ik ook erg vrolijk van: gewoon zonder jas naar buiten!
  Voor de rest eigenlijk van zulke leuke blogs lezen: het inspireert en maakt mij automatisch ook blij! :)

 2. Aah leuk allemaal! Kan me echt goed voorstellen dat jullie trots waren op het groene meisjes menu zeg!
  Ik vond het lekkere weer van de afgelopen dagen heel fijn, om lange wandelingen te maken samen met mijn lief <3

 3. Wat goed om even stil te staan bij de dingen waar je blij van wordt.
  Ik denk dat we dat te weinig doen!

 4. Jullie blog lezen en het mooie weer natuurlijk, haha! Dat mijn ouders me hebben geholpen met de tuin, zodat de katten in de tuin blijven. M’n vriendinnen die kwamen eten <3 En een vriend die in Engeland woont, met wie ik Skype.

 5. Leuk! Ben ook trots op jullie. Ik word/werd blij van het heerlijke zonnetje dat mijn woonkamer binnen schijnt en van alle lieve vrienden die mijn verjaardag weer tot een onvergetelijke avond hebben gemaakt :)

 6. Ik werd net blij van het feit dat ik onze oude banken in onze kamer zag staan en we net bij Ikea toch niet die andere hebben gekocht :-)
  Gewoon nog even door met deze twee die echt nog niet af zijn, waar de hondjes op mogen zonder dat ik een hartverzakking krijg en die ik nog eens af kan soppen!
  Niet toegegeven aan een opwelling, gewoon nog een poos tevreden zijn met wat we al hebben.

 7. Hee groene meisjes, weten jullie dat jullie in de Tivall-mails genoemd worden? Ik doe mee aan een project waarbij ik vleesvervangers test (o.a. van Tivall, het AH-vleesvervangermerk, lekker maar duur) en ik krijg regelmatig tamelijk reclame-achtige mails om die reden… Vandaag werd daarin zowel jullie site als die van Jolijn aangeprezen, echt leuk! Nu mezelf nog op de kaart krijgen ;-)

 8. Ahwww, die katjes! Zo lief! Ik kan ook blij worden van mijn slapende kat, haha. En ook van het milde weer voor de tijd van het jaar.

 9. Deze blog is me al een paar keer aangeraden (als vegetariër zijnde) en ik vond het daarom heel grappig om te zien dat hij gerund wordt door mijn ex docent Nederlands (2010-2011)! Super leuk!

  1. Noujaaaaaa! Echt?! Jamilla, help me eens.. in welke klas zat je? Welke opleiding deed je? Liefs!

   1. Ik deed luchtvaartdienstverlening de 1 jarige opleiding! Klas IS0b. En ik hield een presentatie over IJsland, misschien weet je dat nog?

    1. Dat weet ik zeker nog!! Wat grappig! Hoe is het met je? Wat doe je nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *