DIY: gehaakte strik

Dit is Kors. En geef toe: een knappe man met een strik kan altijd. Zeker als je de strik dan ook nog zelf gehaakt hebt. Niet alleen vrouwen kunnen strikken dragen, vind ik. Dus ben je opzoek naar een cadeautje voor een vriend, je geliefde, broer of neefje? Denk dan hier eens aan!

Een tijdje geleden kon ik absoluut nog niet haken, maar een vriendinnetje heeft het me in twee middagen geleerd. Nu kan ik strikken en kussenhoesjes haken. Nou, wat wil een groen meisje nog meer?! Het maken van deze strik is écht supersimpel. Je haakt een recht stukje, wikkelt er een stuk garen omheen, bevestigt een brochespeld of veiligheidsspeld op de achterkant en klaar ben je! Deze strik heb ik in twee kleuren (om en om) gehaakt. Ook heel simpel. Zoek op Pinterest op ‘crochet bow’ en je vindt heel veel tutorials. Zelf heb ik veel gehad aan deze DIY. Verder zie ik op Pinterest ook nog DIY’s voor haarbanden, kettingen en ringen…heel leuk. Ik ga er mee aan de slag binnenkort!

Deze foto’s maakte ik bij Vinies Deli, een tentje aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Het is een fijne plek om theetjes te drinken, quinoasalades te eten en om lekker bij te praten of juist rustig te werken. Vinies Deli is ingericht met vintage meubilair, wat deze plek nóg toffer maakt.

Hoe vinden jullie de man met de strik?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

10 gedachten over “DIY: gehaakte strik

  1. De man ziet er super uit maar de strik vind ik echt vreselijk lelijk

  2. Ik vind de strik wel tof, maar misschien toch niet bij mannen… ik ben er nog niet uit haha

  3. Met die DIY is het wel haalbaar, en dat terwijl het er moeilijker uitziet dan dat het is! Ik ga aan de haak :-)

    1. het is echt heel makkelijk! Je kan ook op Youtube zoeken op ‘crochet beginners’ en dan krijg je heel goed uitgelegd wat je moet doen. :) Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *