Droomhuis deel 326

chrissie-cremers-editorial-interiors

Ik heb jullie al wel vaker plaatjes van mijn toekomstige huis laten zien. In gedachten is het al ingericht, maar grappig genoeg wel iedere keer op een andere manier. Op dit moment heb ik een zwak voor alles wat in de pastel-fifties-american diner- sfeer past. En ik kan me dan uren vermaken door op Pinterest te zoeken naar plaatjes van mooie interieurs en fijne accessoires. Hopend dat ik ook zulke mooie dingen ga tegenkomen bij de kringloopwinkel. Kijken jullie mee?

10-tips-for-decorating-small-rented-spaces

 

Wat een briljante mintgroene stoel is dit. Roze en mintgroen zijn mijn lievelingskleuren, dus dit setje is echt mijn droom.

dinnerware 510640549

 

Je kan echt niet genoeg servies hebben. Zeker niet als (food-)blogger, want je moet natuurlijk wel toffe foto’s kunnen maken van je eten. De schaaltjes in het midden van de onderste plank heb ik al, dus het begin is gemaakt!

 

4806840360

 

Ik zou ook zeker ergens casual een typemachine neerzetten. Puur ter decoratie, want zeer waarschijnlijk zal ik hem niet gebruiken. Ik ken mezelf. Zo heb ik ook een mintgroene vintage Β naaimachine staan, die het volgens mij niet eens meer doet. Maar daar gaat het niet om natuurlijk. Het gaat om het plaatje.

new-post-coming-today-finally-chaos-all

 

Die stoel! Dat tafeltje! die mooie witte houten vloer….

set-72157624144481317

 

En stel je gewoon even voor: zo’n keuken. Met een SMEGG koelkast in babyroze en een polkadot KitchenAid keukenmachine op het aanrecht. Heeft er iemand een bakje voor me?

Ik ben heel benieuwd: wat vinden jullie van deze stijl? Er zullen vast mensen zijn die het ook geweldig vinden, maar ook heel veel mensen die het helemaal niks vinden. Wie gaat er mee kringlopen?Β 

Alle afbeeldingen komen van Pinterest.

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

22 gedachten over “Droomhuis deel 326

 1. Ik vind je kleurencombinatie heel mooi, fris en vrolijk. Niet mijn smaak wat meubels en zo betreft, geef mij maar rattan, licht hout en overal planten! Gelukkig maar dat ieder zo zijn eigen smaak heeft, en toch een andermans keuze kan apprecieren! Wat je ons van jullie interieur hebt laten zien, vind ik geweldig leuk!

 2. Wel leuk maar ik vind het vaak net iets te kitsch en te koeltjes, ik houd van kleur gecombineerd met mooi hout. :)

 3. Oooh geweldig, al die bordjes bij elkaar kan er alleen maar van dromen. Gisteren wel weer wat mooie dingetjes gescoord op de rommelmarkt maar ik ben nog lang niet uitverzameld. Zal het showen op mijn blog binnenkort!

  Liefs

 4. Ik vind witte houten vloeren altijd prachtig! En ik begin ook langzamerhand een liefde voor servies te ontwikkelen!

 5. Cuuute! Ik ben ook echt gek van pastel kleurtjes en dan ook vooral op mintgroen. Die witte vloer is inderdaad echt prΓ‘chtig!

 6. Heerlijke inspiratie! Ik vind de combinatie van kleuren die je er overal in terug ziet zo mooi :)

 7. Oh wat is dit weer mooi! Ik ben de laatste tijd helemaal gek van mintkleur. Ik ben mijn zusjes kamer aan het verfen (als verrassing voor als ze terugkomt van haar stage) en een van de kleuren is mint. Mocht ze het niet leuk vinden, kan ik zo haar kamer in :)

 8. Superleuk allemaal! ik houd heel erg van mintgroen, oude bordjes en witte vloeren!! De fifties past niet echt bij mijn stijl, maar vind het wel altijd leuk om naar te kijken :D

 9. Geweldig interieur, jammer dat mijn vriend vooral van zwart en wit houdt haha, dit gaat hem niet meer worden helaas… Wie weet krijg ik ooit een dochter en kan ik me gaan uitleven in haar kamer met allemaal mooie pastel kleuren ;)

 10. De borden vind ik misschien net wat te… Hoewel zo’n mengelmoes wel leuk is :)
  Maar de laatste foto, die keuken vind ik echt superleuk!

 11. Wat een heerlijke duik in de wereld van pastel en fifties interieur! Vloeren en interieurs zijn zo bepalend voor de sfeer, en deze pastel tinten brengen zo’n nostalgische en gezellige vibe. Het is fantastisch om te zien hoe je jouw droominterieur samenstelt met deze unieke vondsten en inspiraties. Keep dreaming and decorating! 🌸πŸͺ‘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *