Eco Wishlist

Niks is leuker dan lekker het internet afstruinen naar leuke nieuwe (eco) spulletjes. Deze dingen kwam ik tegen en deel ik graag met jullie:

Over het eco spijkerbroeken merk ‘Monkee Genes’ heb ik al veel goede verhalen gehoord. Alleen al voor de geweldige afbeelding van een banaan aan de achterkant zou ik hem kopen.

Helaas ben ik een tijdje terug mijn geliefde bobble-fles kwijt geraakt. Nu ben ik op zoek naar een nieuwe fles waarin ik mijn water of smoothie in mee kan namen. De flessen van SIGG vind ik erg mooi! Dit exemplaar is hier te krijgen.

De vrolijke roze sleehakken zijn van het merk ‘Melissa’; een tof vegan schoenenmerk. Deze schoenen vond ik op ASOS.

Hmmm…. grapefruit! Mijn favoriete merk lippenbalsem en één van mijn favoriete vruchten in één! HURRAW

Totaal niet eco om dit vanuit Japan naar Nederland te laten vliegen, maar ik wilde jullie dit niet onthouden: de vegetabrella. Een paraplu in de vorm van een krop sla. Hoe geweldig! Hij kost je hier wel €47,-.

Hebben jullie nog leuke eco spulletjes op jullie wishlist staan?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

10 gedachten over “Eco Wishlist

 1. Haha die paraplu is echt geweldig!
  Maar de rest ook, erg mooie kleuren ook!

  1. Cool he? Wij zijn ook erg benieuwd hoe ze in het echt zijn!

 2. Ik heb met de SIGG flessen niet zo’n goede ervaring. We hebben er 4 gehad voor de kinderen. Maar in elke fles ontstond na 6 tot 12 maanden een soort corrosie. We hadden er wel een tabletje bij gekregen om ze te reinigen, maar dat deed niets tegen de corrosie. Ik vertrouwde het niet om er nog drinken voor de meiden in te doen en heb ze weer vervangen. Bovendien vond ik het schoonmaken van de flessen onhandig, want je kunt niet zien of je ze goed schoon hebt gekregen. Ze hebben een regelijk nauwe opening en zijn vanbinnen heel erg donker. Het is dus een beetje op de gok of er geen resten sap achterblijven of dat er ergens schimmel vormt. En laat je ze vallen, zit er een joekelse deuk in! Kinderen zijn echt het ultieme testpanel…er is niets wat de flessen bespaard blijft ;-) Momenteel lopen ze met gerecyclede spa flesjes op school. Gaat al een half jaar goed! Nog geen vervanging nodig gehad. Maar voor het serieuze werk zou ik persoonlijk kiezen voor dubbelwandig roestvrij staal. Kost wel wat, maar gaat tenminste écht lang mee. En je kunt er drank lekker koel of warm in houden, afhankelijk van wat je wil. En of het prijsverschil met de SIGG flessen groot is, weet ik niet. Ik betaalde voor de laatste SIGG bijna 20 euro.

 3. Hier ook iemand met een sigg fles ik heb hem nu ruim twee jaar en ik gebruik hem elke dag. Hij is schoon en er is geen corrosie er zit ook geen deuk in, ondanks dat ik behoorlijk onhandig ben. :-) Je kunt voor het schoonmaken ook nog speciale bruistabletten kopen maar die heb ik eigenlijk nog nooit nodig gehad.
  De sla paraplu is echt geniaal, alleen zal het wel pijn doen om zo’n exemplaar ergens te laten liggen..

 4. Zijn er winkels in Nederland waar de Monkee Genes broeken worden verkocht?

 5. Ja, heb in de uitverkoop een monkee genes besteld!
  Mijn spijkerbroek was kapot en wilde zo graag een verantwoorde maar kon geen goede fit vinden en al helemaal niet een betaalbare. Nu alleen nog hopen dat hij gaat passen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *