Een zondagmiddag in het vegan paradijs

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Afgelopen zondag waande ik mij in het vegan paradijs. Een nee ik was niet in New York. Niet eens in Berlijn. Gewoon in ons eigen Amsterdam Oost. Bij Beter&Leuk welteverstaan, waar Jamie en Laura van DopHert weer een heerlijke vegan brunch op tafel hadden getoverd. Een greep uit al het lekkers: brownietaart met creamcheese en frambozen, wortel-curry salade, kokos scones met clotted cream en jam en een salade met gepofte aubergine en granaatappelpitjes. Dit alles opgevrolijkt met een lekker kokoswatertje en een groene smoothie… moet ik meer zeggen? Deze brunch is al je laatste weekendeuro’s waard. Bijkomstig voordeel: na deze middag heb je genoeg gegeten voor de komende twee dagen, dus het is nog hartstikke budgetproof ook.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hier zien jullie je Groene Meisje Jamie aan de slag met haar wereldberoemde wortel-currysalade. Hij was weer goehooed!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kijk de salade daar nou gezellig samen met de heerlijke couscoussalade van Laura staan! Erg lekker, met gedroogde abrikoosjes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tralalala, dit is toch gewoon niet leuk meer? Zoveel lekkere dingen op 1 tafel! Het allerbeste komt nog: je mag nemen waar je zin in hebt. Je hoeft dus niet te kiezen tussen zoet of hartig, bananenbrood of taart. You CAN have your cake and eat it too.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laura druk in de weer met de lekkerste drankjes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Happy veggies! (sorry dames, ik ben vergeten jullie namen te vragen)

Nu hoor ik jullie bijna denken: IK MOET HIER NAARTOE. En ik snap je. Take it easy, ik ga je uitleggen hoe ook jij je een middagje te buiten kan gaan aan dit overheerlijke veggiefood. Alle info op een rijtje:

* De vegan brunch door Jamie en Laura is nog iedere zondag van de maand augustus.

* Reserveren kan door een mailtje te sturen naar: info@dophertcatering.nl. Vermeld daarbij je naam en welke dag je wilt komen. Het is belangrijk om te reserveren, aangezien het iedere week heel erg druk wordt!

* De kosten bedragen €14,50 per persoon en hiervoor krijg je unlimited yummy vegan food! Er is volop keuze en (dus) voor elk wat wils. De drankjes betaal je los van het brunchbedrag.

* Het adres van Beter&Leuk: Eerste Oosterparkstraat 91, 1091 JW Amsterdam.

* Iedere zondag van 12:00 uur tot 15:00 uur. Kom op tijd, anders zijn veel dingen al weg!

We hopen je te zien bij Beter&Leuk en we horen dan natuurlijk heel graag wat jullie van de brunch vinden!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

13 gedachten over “Een zondagmiddag in het vegan paradijs

  1. Wat tof weer! Ik wil graag een keer langs komen, maar zit een beetje met mijn glutenvrije dieet. Zijn er ook bepaalde dingen glutenvrij? :) Anders dan laat ik het aan me voorbij gaan! Ik ben wel trots op jullie hoor! Toppers!

    1. Hi Diedeke,

      Dit keer was het bananenbrood glutenvrij (boekweitmeel) en de salades (behalve de couscous in dit geval) en de hummus natuurlijk ook. Verder is het niet per se een glutenvrije of suikervrije brunch, maar er wordt wel voor gezorgd dat je sowieso iets te eten hebt :) Iedere week staat er iets anders op tafel, dus we kunnen niet je van tevoren beloven wat er voor jou te eten zal zijn. Het idee is dat het een vegan brunch is, en verder is het mooi meegenomen als iets suiker- of glutenvrij is.

  2. Ziet er heerlijk uit Jamie & Laura! Ik hoop op meer foto’s en verslagjes want ik kom in Augustus denk ik niet in Amsterdam :( Succes, maar zoals ik het lees zit het al lekker vol :)

  3. Jammer genoeg iets te ver reizen voor mij, maar wat ziet het er allemaal heerlijk uit!

  4. Met liefde kom ik vanuit het oosten van het land om al dat lekkers te proeven. Reservering staat voor as zondag!

  5. Oh, hier ga ik zeker nog een keer heen. Ben fan van jullie beiden dus dat moet goed komen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *