Favoriete Youtube kanalen

Elke ochtend heb ik een standaard ritueel. Opstaan, douchen, aankleden en een smoothie of havermout maken. Terwijl ik mijn ontbijtje opeet open ik Youtube om naar de nieuwe video’s van mijn favoriete youtubers te kijken. Ik volg vooral vegan, mode en sport kanalen. Vandaag deel ik mijn favorieten met jullie!

Clothes Encounters
Clothes Encounters is het Youtube-kanaal van Jenn. Jenn is een erg vrolijke meid die filmpjes maakt over (tweedehands) kleding. Er komen onder andere partyoutfits, herfst-trends en kringloop shoplogs voorbij. Jenn’s fimpjes inspireren mij om weer nieuwe kledingcombinaties uit te proberen en met andere ogen te kijken in een kringloopwinkel.
[youtube_sc url=http://www.youtube.com/watch?v=-MgDyzsW8jw&feature=share&list=UUgWfS_47YPVbKx5EK4FLm4A rel=0 fs=1 autohide=1 modestbranding=1]

The Vegan Zombie
The Vegan Zombie is een leuke gast die filmpjes upload waarin hij verschillende vegan gerechten maakt. Naast dat de gerechten er goed uit zien vind ik The Vegan Zombie erg grappig. Ik heb in 1 middag bijna al zijn filmpjes bekeken. Het pad-thai recept (hieronder) heb ik twee weken geleden gemaakt en was ERG lekker!

[youtube_sc url=http://www.youtube.com/watch?v=sb58mkT8_ak rel=0 fs=1 autohide=1 modestbranding=1]

Livestrongwoman
Op het livestrongwoman-kanaal vind je veel filmpjes over gezondheid en sport. Mijn favoriete ‘serie’ op het kanaal is ‘A Litte Bit Better’ waarin Keri Glassman handige tips & tricks geeft voor een healthy happy life.

[youtube_sc url=http://www.youtube.com/watch?v=dLoV3PuqJR0 rel=0 fs=1 autohide=1 modestbranding=1]

Lookunderhere
Letitia van Lookunderhere is een leuk meisje met veel filmpjes over mode. Ik ben vooral fan van haar DIY’s. Zo laat ze bijvoorbeeld zien hoe je een bandeau top van een kussenhoes kan maken. (Zucht, was ik maar handig met een naaimachine.) Als je van knutselen met kleding houdt raad ik je aan Letitia snel te gaan volgen!

[youtube_sc url=http://www.youtube.com/watch?v=XR-If9-SQ-U&feature=share&list=UUhCClaug68LQK7PF2UxzhVQ rel=0 fs=1 autohide=1 modestbranding=1]

Naast deze kanalen volg ik nog veel meer kanalen zoals Laura in the Kitchen, The Fashion Citizen en Blogilates maar die zijn al wat bekender :)

Wat zijn jouw favoriete Youtube kanalen? Ik hoor het graag van je! 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

16 gedachten over “Favoriete Youtube kanalen

 1. Leuke tips! Mijn ochtendritueel verloopt bijna hetzelfde ;-) Opstaan, smoothies maken, tijdens het nuttigen van de smoothies een rondje langs mail, Twitter, Facebook, Wordfeud….dan geen tijd meer voor YouTube…;-)

 2. OMG The Vegan Zombie: I love it! Die gaat op de volg-lijst (en de pad thai wil ik echt nu onmiddelijk gaan maken).

  Mijn favorieten zijn Jenna Marbles & CommunityChannel!

 3. Leuk zeg! Wat een goed ochtendritueel! Mijn ochtendritueel is over het algemeen: Een uurlang snoozen en vervolgens haastig m’n bed uitspringen, supersnel m’n tandenpoetsen, en op de fiets naar de uni ontbijten.. :P Misschien toch eens eerder opstaan. ’s Avonds kijk ik wel graag naar the fashion citizen en clothes encounters!

 4. Love het thrifting filmpje!
  Oef ik kreeg wel een beetje moeite met die italiaanse basilicum in de Pad Thai haha. Probeer eens de thaise, smaakt veel beter, al is koriander nog beter en er is in sommige toko’s vegetarische vissaus te verkrijgen

  Een ander easy pad thai recept dat denk ik iets dichter bij het resultaat komt: http://browniesfordinner.com/2010/05/11/easy-pad-thai/ (skip de eieren voor vegans)

 5. Kennen jullie ook ‘The Vegan Black Metal Chef’? Ik moest er meteen aan denken toen ik hierboven het filmpje van de PadThai van de Vegan Zombie zag.

 6. Leuke tips! :) Ik kijk heel vaak JlovesMac1! Ik vind haar hilarisch, ze houdt zich bezig met fashion, make-up etc maar ook met healthy stuff. Veel afwisseling, maar ik vind vooral haar manier van doen heel leuk :)

 7. Leuke links – ik ga The Vegan Zombie naar mijn vriend doorsturen in de hoop dat hij me gaat verassen hihi :)

 8. Ooh Jenn is leuk! Dank voor het delen :-) En wat heeft zij een supergrote kringloopwinkel! Dat wil ik ook. Of weten jullie toevallig een mooie grote kringloop in Nederland? Die in Amersfoort verbleekt hier echt bij.

 9. De dag beginnen zonder meteen die enorme informatiestroom (positief en negatief) op internet (of tv) is ook aan te raden ;)

 10. Die ketting!! Te gek ga ik zeker een keer proberen te maken:)

 11. Wauw, wat een leuke kanaal is Livestrongwoman.
  Bedankt voor deze tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *