Fijne kerst!

IMG_0338

Lieve allemaal,

We hopen dat jullie een paar heerlijke, gezellige en relaxte dagen tegemoet gaan. Binnenkort sluiten we het jaar alweer af. Kunnen jullie dat geloven?  Wij echt nog niet hoor. Dus de komende dagen is het vooral lekker eten, gezelligheid, kaarsjes, films en goede boeken. We hopen dat jullie enorm gaan genieten!

Nog werkelijk geen idee wat je moet gaan eten de komende dagen? (ach, veel supermarkten zijn gewoon nog open hoor, dus geen stress) Misschien heb je iets aan de volgende recepten:

Amandelen met chocolade en kaneel uit de oven (makkelijke snack – kan ook met andere noten, mocht iemand allergisch zijn voor amandelen)
Vegan Christmas Coffee (ontzettend ongezond, maar zó lekker)
Vegan Beet Bourguignon (hier moet je even wat tijd voor uittrekken, maar dat is zeker de moeite waard!)
Soep van geroosterde pompoen (waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?)
Broodje zuurkool (zuurkool heeft iets winters en dus iets kerstigs – een lekker lunchideetje!)
Cranberry Compote (voor de ultieme kerstgeur in huis)
Gevulde portobello’s (een lekkere starter of een decadente borrelhap)
Of misschien heb je ons kerstontbijt filmpje nog niet gezien?

Lieve groene jongens en meisjes, bedankt voor alle gezelligheid die jullie ons altijd geven. We begrijpen het heel goed als jullie de komende dagen eventjes wat minder online zullen zijn. Geniet van je vrije tijd!

Liefs,
de Groene Meisjes

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

22 gedachten over “Fijne kerst!

 1. Op naar een nieuw jaar vol groene inspiratie! Jullie ook hele fijne dagen <3
  en wat een heerlijk knusse foto met de allermooiste Beppie er bij :)

 2. Jullie ook een hele fijne dagen!

  Ik mag voor de kerstlunch de dips gaan maken, en daar heb ik hier ook flink inspiratie opgehaald :)

  Trouwens, hoe is het boek op de achtergrond? Ik ben groot liefhebber van de muziek van de schrijver, is het boek ook goed?

 3. Under Wildwood!! Heb je wel eerst deel 1 gelezen? Ik kan niet wachten tot het 3e deel uitkomt. Zulke vette boeken met praaachtige illustraties. Kinderboeken zijn sowieso de bom ;-)
  Een hele fijne kerst!

 4. Merel en Jamie, jullie ook een heel fijne kerst! Echt een heel mooie foto is dat. :)

 5. Mooie kerstige foto! Ik ga zo nog even de laatste studiedingetjes afronden en dan lekker relaxen, koken, eten en lezen!

 6. Hele fijne feestdagen! Ik ga lekker Kerstmis bij mijn familie vieren. Vanavond even op visite bij de oma van mijn man, morgen eten en spelen met mijn nichtje bij mijn moeder thuis en overmorgen op visite bij mijn schoonfamilie. 3 Jaar geleden is mijn vader plotseling overleden, dus Kerstmis met de familie vieren is toch wel heel erg bijzonder in mijn ogen. Het is niet altijd vanzelfsprekend!

  1. Dat kan ik me heel goed voorstellen! En nee, inderdaad, het is helemaal niet vanzelfsprekend dat je alle mensen van wie je houdt om je heen hebt. Veel sterkte, maar ook : geniet van de gezelligheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *