Frankie Magazine

Van Miny kreeg ik een prachtig cadeautje. Twee nummers van het geweldige blad ‘frankie,’ een populair magazine uit Australië. Ik ben een enorme liefhebber van mooie tijdschriften, zoals de Flow of luxe woonbladen. Maar frankie slaat alles. Echt waar. Kijk maar mee.

Als je goed kijkt, zie je de cover van de laatste frankie wel geborduurd leek. Wow!

In frankie vind je inspirerende interviews, jaloersmakende interieurs, toffe winkels, leuke zelfmaakideeeën, fantastische fotografie,  fijne traveltips en nog veel meer. Kortom, zo’n beetje alles wat ik leuk vind en daarom vind ik frankie echt fan-tas-tisch. Helaas is frankie wel een beetje een duur meisje, ze kost namelijk €19,50 per nummer. Zeker voor mijn budget niet een magazine dat ik vaak kan kopen, maar dat is niet erg. Als ik dit blad één of twee keer per jaar koop (of zoals nu, krijg!) dan  ben ik al heel gelukkig! Trouwens, dit is echt een blad om te bewaren. Frankie bij het oud papier gooien? Dat doe je gewoon niet. Dus al heb je frankie dan uit, ze houdt haar waarde.

Frankie is te koop bij Atheneum (boekhandel) op het Spui, maar ook bij Restored, aan de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Je kan Frankie ook online bestellen bij Restored, handig voor als je hier niet in de buurt woont.

Ken jij frankie al?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

25 gedachten over “Frankie Magazine

 1. Jaaa zo tof dit blad…en zo duur helaas :(
  Maar 1 a 2 keer per jaar is een goed idee..dan geniet je er wel echt intens van. Bovendien mooie bladen om te bewaren op een mooi kastje/tafeltje. :)

 2. Toen ik een half jaar in Australië woonde, verslond ik dit tijdschrift! Inderdaad een heel mooi gemaakt en inspirerend blad.
  Er zijn ook een paar boeken uitgegeven, waaronder het woonboek Spaces, met inspirerende inrichtingen van over de hele wereld.

  1. Jaloers dat je in Australie hebt gewoond! Wow! En wat betreft die boeken: maak me gek! Daar ben ik dus nu heeeel erg benieuwd naar!

 3. Ik kende het niet, maar ziet er super leuk uit! Ik zal er eens naar kijken of ik er één vinden kan! Leuk!

  1. Het is fantastisch, echt waar. En omdat het in het Engels is, doe je er lekker lang over om alle artikelen te lezen. Tenminste, ik dan :)

 4. Nee, ik kende dit tijdschrift nog niet. Het ziet er geweldig uit, vooral die laatste cover! En fijne inhoud zo te zien.

  1. De inhoud is heeeeel fijn! En heel divers, dat maakt het zo leuk!

 5. Het is ook erg leuk om gewoon even op de site rond te kijken, dat is gratis :)

 6. Ik zou bijna willen dat ik dit berichtje niet gelezen had…haha, ik denk gelijk “hebben” bij het zien van zo’n prachtig tijdschrift :) Ga zo maar eens even op de site van Frankie rondkijken…de naam vind ik ook geweldig, mijn zoon heet Frank :)

 7. Dat ziet er echt heel leuk uit! Ik kende het ook nog niet maar ga meteen even kijken of ik hem kan bestellen :)

 8. Ziet er superleuk uit ja! Wel aan de prijzige kant. Doet me trouwens in 1e instantie wel denken aan het helaas ter ziele gegane Nederlandse blad “Jansen”. Die herlees ik nog steeds! Ga zo ff naar “Frankie o Frankie” surfen! Thanxxx Karin

  1. Hmm, ik ken de Jansen (en vond dat een leuk blad) maar de Frankie is echt 10 keer mooier en dikker. :)

 9. Wauw, wat een mooi blad! Ik kende het nog niet, maar ga eens kijken of ze het niet verkopen in de International Magazine Store in Antwerpen :)

 10. Oh ik heb dit een paar keer op Instagram voorbij zien komen! Ziet er inderdaad uit als een heel leuk blad. Ontzettend jammer dat het zo prijzig is, maar logisch ook, als ik het blad zo zie is het die prijs ook meer dan waard. Toch gok ik dat mijn bankrekening het daar niet zo mee eens is ;)

 11. Mooi magazine! Beetje de Australische Flow, maar dan nog leuker? Wel duur. Leuk verjaardagskadootje… ;-)

 12. Ik had van de zomer Frankie gekocht bij Athenaeum op het Spui, voor rond de tien euro (weet niet meer precies, maar zeker geen twintig euro). Heb je daar al eens gekeken? :)

  1. echt waar?! Nee, daar zelf nog niet gekeken, maar hoorde wel dat je hem daar kon kopen…

 13. Hoi Merel,
  Ik koop de Frankie ook héél af en toe, gewoon bij De Bijenkorf voor iets van een tientje. Nog steeds niet echt goedkoop maar het is inderdaad zo’n mooi blad!

  1. oke!! nou, dan moet ik dat maar eens goed in de gaten houden. Dankjewel voor de tip!

 14. Oh dit is echt een feel-good tijdschrift :) De kaft, de foto’s,… :D Eens uitgelezen zou ik er waarschijnlijk de leuke foto’s uitknippen om een leuk kader mee de maken :D Of gewoon bijhouden voor op een regenachtige grijze dag om nog eens te lezen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *