Gezocht: Mordinary

Als iemand ooit het merk Mordinary in Nederland, of in ieder geval in een Nederlandse/Belgische webshop tegenkomt: laat het ons weten! Je bent dan onze held(in) en we zullen je enorm dankbaar zijn. Kijk nou hoé geweldig deze ecofashion shirtjes zijn! Gemaakt van organic katoen. Wordt het nog leuker?

De fruit-en groenteshirts vinden wij het tofst:

print-1 print-2 print

En wat te denken van deze ijsjes en cupcakes voor de zomer?

patch-1 patch

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de shirts met dierenprint. aaaahhh!

print-3 screen

Sorry als we je blij hebben gemaakt met een dooie mus, maar tot nu toe hebben we Mordinary nog nergens in Nederland gezien. Nogmaals: mocht iemand iets opvangen over dit merk… please let us know!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

30 gedachten over “Gezocht: Mordinary

  1. Alle links die tot nu toe gegeven worden in de replies, ook op fb zelf, verkopen niet wat jullie zoeken. Bij eentje idd een tas. En bij die link van Dominique dacht ik ook even blij te worden, maar daar zijn ze allemaal out of stock. Helaas!
   Houd ons op de hoogte, de shirts ze zijn erg leuk!

   1. Nu op dit moment wel, maar misschien komen ze weer in stock :)

  2. daar was onze hoop ook op gevestigd.. maar helaas :(

 1. Oh die tweede, die print is leuk! <3 En die met het konijn (uiteraard!) is mijn lievelings.

 2. Wat een gave shirts! Ben fan van die groente- en fruitshirts, zo leuk. Hopelijk zijn ze snel in Nederland te bestellen!

 3. Haha ik wil het shirtje met het manneneendje links uit een zakje! geweldig :-) ze zouden dit bij eco stores moeten verkopen :D naast het eten t-shirts met appeltjes erop.

 4. Echt veel te leuk! Zeker voor de lente/zomer. Nu wil ik ze ook hebben :(

 5. Cute! Als jullie er niet uitkomen, ik heb nog een Amerikaanse bankrekening/creditcard waarmee ik in zo goed als alle Amerikaanse webshops terecht kan.. wel via een omweg (want eerst naar een vriendin laten sturen) maar als jullie heeeel graag willen dan weten jullie me te vinden ;)

  1. Ooh dat is superlief! we houden dit zeker in gedachten!

 6. Ahhh ja zo leuk, ik herken het! Ik heb hier een winkeltje van gezien in Londen! :D alleen niets gekocht toen…. we vonden het wel fantastisch!

  1. ECHT waar?! Zie je wel. Alle tekenen wijzen erop dat wij (weer) naar Londen moeten. <3

   1. In Camden (Londen) kan je allerlei shirtjes met dit soort printjes kopen! Ook vrij goedkoop, rond 10 euro dacht ik.

 7. Dan hoop ik dat ze het in Londen hebben want me zus gaat er over 3 maanden heen :D

 8. Aaah, vooral die ijsjes en muffins zijn superschattig! (ik ben nu inderdaad blij gemaakt met een dode mus, maar laat vooral weten als je een webshop hebt gevonden!!)

 9. Ik heb Mordinary even geGoogled. Als je naar mordinary.co.uk gaat, en dan op het zwarte ‘prijskaartje’ Collection klikt, en daarna op Print of Patch of Screen, dan krijg je al die geweldig leuke shirts te zien. Maar helaas geen prijzen en/of instructies hoe je ze bestellen moet.
  Maar hun adres en tel.nr. vind je rechts onderaan, dus je zou ze even kunnen emailen of bellen en vragen of, en zo ja waar, je hun spullen in Nederland kunt kopen. En als ze niemand hebben die dat voor ze doet, ja, dan zullen jullie het zelf moeten gaan doen! ;)
  Ik wil de bananen en de ananas alsjeblieft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *