Glutenvrije quiche – videorecept

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/FHV5aj89zzU” align=”center” maxwidth=”1000″]

En toen kreeg ik opeens een berichtje binnen van mijn enthousiaste lezer Paulien: ‘MEREL! JE BENT EEN YOUTUBE RECLAME!’ Wait… what?! Natuurlijk weet ik dat ik een paar dagen geleden een opnamedag heb gehad voor Provamel (als onderdeel van onze samenwerking van twee jaar,) – ik was er immers zelf bij – maar dat ik een YouTube reclame zou worden, daar had ik geen idee van! Wat een eer.

 

Los van dat ik het leuk vind om deze video met jullie te delen, is het recept ook nog eens heel erg de moeite waard. Veel kijkplezier!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

18 gedachten over “Glutenvrije quiche – videorecept

  1. Ik zag ‘m ook al voorbij komen op Facebook :) Leuk filmpje! Ik ga het recept een keer maken. Lijkt me heel lekker.

  2. Wat leuk! Wel gek dat ze je niet gezegd hebben dat het voor een YouTube reclamefilmpje zou gebruikt worden, maar helemaal super natuurlijk! :-)

  3. Wauw, wat een supermooi filmpje! Zo’n quiche moet ik echt een keer gaan maken!

  4. Dit is de meest relaxte reclame die ik in tijden heb gezien :P En de quiche lijkt me heel lekker =)

  5. Ziet er ZO goed uit! Ik houd niet van champignons maar ik denk dat andere groente ook makkelijk kunnen in dit super fijne recept :) Ik sla hem op, hopelijk deze week nog proberen!

  6. Oh wat ontzettend leuk dat je een YouTube-reclame bent, echt te tof! Nu ben je officieel een BN’er (als je dat niet al was. ;))

  7. Die quiche ziet er zó ontzettend lekker uit! Ik heb meteen het recept opgezocht en ik ga hem deze week zeker weten maken! Heel mooi filmpje trouwens, inderdaad heel rustgevend om naar te kijken.

  8. Wat is de roze peper? Waar kan ik die vinden? Of kan ik ook gewoon witte peper gebruiken? Een andere vraag. Heel veel van de recepten hier zijn gericht op glutenallergie. Fijn natuurlijk voor mensen met coeliaki. Alleen vraag ik me altijd af of ik die ook kan maken met regulier meel of bloem. Dus op basis van tarwe? Omdat ik anders wel heel veel meelsoorten in huis krijg, die ik eigenlijk niet nodig heb….. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor dit recept, maar ook voor andere recepten op deze site.

  9. Ik zag je van de week inderdaad een paar keer voorbij komen op Facebook. Mooi filmpje. Ga hem binnenkort een keer maken die quiche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *