Goulash at Home

Zeg nou eerlijk: afhaal sushi heeft zijn beste tijd wel gehad. Het is tijd voor iets anders. Bijvoorbeeld… goulash? Ik kon me de laatste keer dat ik dit gerecht had gegeten niet eens meer herinneren. Maar na het bekijken van de website van Goulash@Home was ik om. Dit zag er zo hip en lekker uit, dit moésten we gewoon proberen!

Goulash@Home wordt gerund door Selina en Chris, een leuk jong stel uit Amsterdam. Chris komt uit Oost Europa en heeft van huis uit geleerd een traditionele, lekkere goulash te bereiden. Wat de Groene Meisjes echt fantastisch vinden, is dat er een vegan versie verkrijgbaar is (die ook nog eens goedkoper is dan de vleesvariant) en dat de vleesvariant gemaakt wordt met biologisch rundvlees. Wij zijn heel blij dat Selina en Chris hier rekening mee houden! Goulash wordt traditioneel geleverd met crème fraiche, maar voor veggies is het mogelijk om er sojaroom bij te krijgen. De room maakt de goulash net iets zachter van smaak, echt heerlijk. 

Selina en Chris. Bron: www.goulashathome.com

De Groene Meisjes zijn enorm enthousiast over dit concept. Het is weer eens wat anders, maar bovenal: het is gewoon ongelooflijk lekker! Misschien ben je gewend om goulash met vlees te eten, maar aan deze vega-variant mis je helemaal niks. De goulash is namelijk goed gevuld met aardappel en groenten en wordt geleverd met vers brood. Echt een volwaardige maaltijd dus! De goulash wordt in Amsterdam, binnen bepaalde grenzen geleverd. Wij vinden Goulash@Home heel goed betaalbaar; een halve liter (vega) goulash kost €6 en 900 ml kost €10. Vergelijk dit eens met de prijs van een pizza. Ik weet wel wat ik lekkerder en gezonder vind.

Een leuk weetje: Goulash@Home werd geboren uit de geslaagde goulashfeestjes die Selina en Chris bij hen thuis hielden. Nu kan je de Goulash@Home cateringservice inhuren. Een goulashfeestje bij jou thuis! Te gek toch? Wij zijn blij dat we Goulash@Home ontdekt hebben. Als we weer eens een “we-hebben-geen-zin-om-te-koken-avond hebben, dan weten we Selina en Chris nu te bereiken!

Amsterdammers onder ons, wie van jullie gaat Goulash@Home eens proberen?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

15 gedachten over “Goulash at Home

 1. Jeetje, dat ziet er heerlijk uit. Waar zitten ze precies in A’dam? Ik heb wel zin in zo’n winterkost!

 2. Ik heb hier eerder over gehoord. Echt een super leuk concept. Helaas woon ik niet in de buurt. :(

 3. Jammer dat jullie site zo commercieel is geworden. Voor mij is de lol eraf.

  1. Jammer dat je er zo over denkt! Wij schrijven namelijk alleen maar over onderwerpen, bedrijven, merken en producten waar wij oprecht enthousiast van worden. Wij werden heel blij van het heerlijke eten van Goulash at Home en hebben er, onbetaald, een artikel over geschreven omdat we het met jullie wilden delen.

 4. SOWIESO!
  Ik kom net onverwacht eerder terug uit Oostenrijk i.v.m. een blessure! Maar ik mis de goulash van de piste dus ik ga dit zeker proberen als ik weer m’n kamertje intreden kan! Thnx dames!

  1. Oh! wat vervelend van die blessure! Ik hoop dat de goulash het een beetje goed kan maken :)

 5. Echt een leuk initiatief! Jammer dat ik niet in de buurt van Amsterdam woon, anders had ik het ook eens uitgeprobeerd.

  Ik vind alle nieuwe feitjes die jullie posten leuk en informatief. Zeker voor een vegan feut als ik :-D

 6. Wat een super leuk concept en vooral omdat ze ook een vega versie aanbieden. Lijkt me erg lekker :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *