GREEN GIRLS IN THE CITY: ANTWERPEN

Op regelmatige basis brengt Sophietje (voor de mensen die haar nog niet kennen; dit is de lilakleurige auto die De Groene Meisjes overal naartoe brengt) ons naar het immer gezellige Antwerpen. De groene meisjes houden van deze stad vanwege de vriendelijke mensen, de brede straten met straatmuzikanten, de fijne vintage winkels en sinds kort ook vanwege het fantastische LOMBARDIA.

In deze aflevering van ‘Green Girls in the City’ geven wij je 3 tips voor een geslaagd dagje shoppen.

antwerp

Foto 1. URBAN OUTFITTERS. Mooie schoenen, grappige boeken, fijne kleding. Oke, hipsterwalhalla, maar toch wel erg de moeite waard. In een mooi pand in de stadsfeestzaal aan de Meir, grote winkel met maar liefst drie etages. En, laten we dit niet vergeten; 10 procent studentenkorting op vertoning van je studentenpas!

Foto 2. T2 ofwel “think twice”. Met maar liefst twee vestigingen in het centrum van Antwerpen (Lange klarenstraat en Kammenstraat). Ge-wel-dig-e vintagewinkel bomvol kleding en accessoires. Eens in de 6 weken vernieuwen ze de collectie en dit betekent dat ze de oude collectie totaal uitverkopen. Aan het einde van de maand gaan kledingstukken dan voor 3, 2 of zelfs 1 euro per stuk de deur uit. Dit betekent: stapels kleding mee het pashokje in en ook stapels kleding mee naar huis. Want bijna alles wat er bij T2 hangt is leuk. De Groene Meisjes pleiten voor een filiaal in Amsterdam.

Foto 3. Lunchen bij Lombardia (Lombardenvest 78). Heerlijk vegan eten. Niet goedkoop, maar voor een veggie echt een must.

Aangezien De Groene Meisjes groot antwerpen fans zijn, houden we het voor nu even hier bij. Wordt vervolgd!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

Een gedachte over “GREEN GIRLS IN THE CITY: ANTWERPEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *