Groene Hotspots in Arnhem

arnhemgroen

Vroeger zat ik (M) in Arnhem op school. Later liep ik ook nog een super leuke stage in deze gezellige stad, op een te gekke school. Omdat ik in Zutphen woonde, was Arnhem voor mij altijd ‘de grote stad.’ Ik heb er ook familie wonen (Jamie trouwens ook!) en ik kwam er altijd al erg graag. Ik heb altijd het idee gehad dat er in Arnhem – meer dan in andere steden – veel ruimte was voor creativiteit en ook wat alternatievere mensen en dingen. Misschien komt het doordat er een grote kunstschool in Arnhem zit? In elk geval voel ik me er heel erg prettig. Daarbij komt dat het een heel mooie, groene stad is, met prachtige huizen. Kortom, het werd tijd om eens op jacht te gaan naar groene hotspots. Inmiddels was ik er al een aantal jaar niet geweest, dus het werd de hoogste tijd. Ik heb een aantal te gekke adressen voor jullie bezocht. Natuurlijk waren er nog veel meer adresjes die mij getipt werden en deze zal ik hieronder ook nog wel noemen. Maar ik kon niet alles op één dag doen. Hoeft ook helemaal niet, want ik kom graag nog eens terug. Arnhem heeft opnieuw mijn groene hart gestolen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik begon mijn dag perfect met een lunch bij Rawsome Food aan de Nieuwstad nummer 9. Rawsome is de fantastische lunchroom van Sharon, een ontzettend hartelijke en vrolijke meid. Rawsome bestaat nu een maand of 7, dus is nog een vrij nieuw begrip in Arnhem. Omdat Rawsome bijna alleen maar rauwe producten verkoopt, is het ook wel een bijzondere plek in de stad. Dit is dé plek voor een raw-chocolate brownie (goddelijk) een heerlijk drankje of een proeverij met onder andere lijnzaadcrackers met tapenades en een mini pizzaatje. Allemaal even smaakvol en vers bereid met biologische producten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bang dat rawfood saai moet zijn? Well, think again!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De frisse inrichting maakt Rawsome ontzettend laagdrempelig. Sharon is de vrolijkheid en nuchterheid zelve. Dat zie je wel eens anders bij raw-tentjes en dat is voor mij soms een reden om er iets minder van gecharmeerd te zijn. Rawsome IS gewoon awesome.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heb je geen tijd om uitgebreid te tafelen? Bestel dan een lekkere slowjuice om mee te nemen en ‘grab a rawbar!’

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wél tijd om uitgebreid te tafelen? Dan kan ik je de proeverij van harte aanbevelen. Wat een heerlijke hapjes kreeg ik voorgeschoteld! Hartig en zoet, allemaal raw. Het was heerlijk en ik kon er nog uren op vooruit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Letterlijk in het verlengde van de straat waar Rawsome zit, vind je Mimint. Dit is echt het allerschattigste biowinkeltje dat je ooit tegen gaat komen. Het wordt gerund door de dappere Milou van 19. NEGENTIEN?! Jazeker. Milou weet precies wat ze doet, dat zie je wel aan hoe tof haar winkel eruit ziet:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_3707 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En dit is Milou:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Je zal maar zo’n winkeltje hebben hè? Wow.

Bij Mimint komen mensen hun bestellingen ophalen (op aanvraag kan Milou van alles voor je regelen) en klanten komen terug om hun lievelingsproducten te kopen. Het aanbod is zeer gevarieerd. Van de ‘standaard’ biowinkel goodies, tot wat exclusievere merken. Deze Madécasse chocolade kom je bijvoorbeeld op heel weinig plekken tegen, maar is echt heel erg lekker:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Natuurlijk verkoopt Milou ook ‘gewoon’ groente, fruit en zuivel. Alles biologisch:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat ik echt te gek vond waren deze mega potten met havermout, muesli en gedroogd fruit. Je kan het ‘los’ kopen, maar ook in kant-en-klare potten. Met de lege pot kan je vervolgens terug naar Mimint, om hem weer te laten vullen. Leuk cadeau-idee!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik nam een pakje kokoswater en een zakje gedroogde mango mee voor onderweg naar huis, later die dag. De mango zat in een papieren zakje met zo’n schattige Mimint sticker erop. Wow Milou, je hebt het echt te gek voor elkaar. Mijn complimenten!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na mijn bezoekje aan Mimint verliet ik het ‘echte’ centrum en wandelde ik naar het Modekwartier. Hier vind je allemaal speciale winkels en ateliers van mode-ontwerpers. Erg leuk om eens te zien! Ik begon in de Hommelstraat bij FrouFrou’s. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat dit de tofste vintagewinkel van Arnhem is. Wij komen FrouFrou’s webshop regelmatig tegen op internet, maar ik was er nog niet in de fysieke winkel geweest. Nu wel dus en ik kan zeggen: als vintagelover moét je hier zijn geweest. Het is alleen al een feestje om te zien hoe de winkel is ingericht en dan heb ik het nog niet over de spulletjes en de kleding die er verkocht wordt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik vind het leuk als een winkel zoveel aandacht besteedt aan de inrichting. Het geeft me helemaal de ‘vintagevibe,’ snappen jullie wat ik bedoel?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een greep uit de grote collectie kleding, sieraden, schoenen, accessoires en interieurspulletjes. FrouFrou’s verkoopt het totale plaatje. Het complete pakket. Je kan hier bij wijze van spreken alles krijgen om je hele garderobe én huis een vintage upgrade te geven. De winkel wordt gerund door jonge, enthousiaste mensen die duidelijk al jaren bezig zijn met alles wat met vintage te maken heeft. Ben jij nog niet zo’n pro? Geen probleem, je kan je hier met een gerust hart laten adviseren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helemaal vol van FrouFrou’s wandelde ik naar de overkant van de Hommelstraat, waar ik toevallig de winkel Things I Like Things I Love tegenkwam. Er zit ook een filiaal van deze winkel in Amsterdam, maar hier ben ik tot mijn spijt nog nooit geweest. Things I Like (ik kort hem even af, hopelijk met jullie goedkeuren) is weer een heel ander soort winkel dan FrouFrou’s. Ten eerste is het niet 100 procent vintage. Wel voor een groot deel, maar je vindt er ook nieuwere collecties en spulletjes die duidelijk niet vintage zijn, maar speciaal gemaakt zijn om in het vintage&hipster plaatje te passen. Begrijp me goed: dit vind ik ook heel tof! Het maakt het gewoon een heel andere winkel dan FrouFrou’s en daarom juist is het zo de moeite waard om beide winkels even te bezoeken. Als je dan toch in de Hommelstraat bent…;) Een kijkje in de winkel:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hoewel ik er nog nooit ben geweest, waan ik me door deze winkel toch een beetje op Ibiza. Bohemian chic, mag ik dat zo zeggen? Ik vind het een prachtige stijl. Sterker nog, door Things I Like heb ik weer nieuwe interieur inspiratie (waar ik al een tijdje naar op zoek was) gekregen. Things I Like stond niet op mijn ’to visit’ lijstje, maar ik ben toch heel erg blij dat ik binnen ben gewandeld en ik hoop dat jij dat ook al zal doen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik sloot de dag (inmiddels aardig vermoeid) af bij het übertoffe Tape, ook in de Hommelstraat. Dit is dus echt een driehoeksverhouding: tegenover FrouFrou’s en naast Things I Like. Je kan onmogelijk níet naar Tape gaan. Een espressobar met zo’n leuke retro inrichting zou je eigenlijk nooit mogen overslaan. Kijk maar:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik dronk een lekkere verse muntthee, omdat er helaas geen sojamelk voor een latte was. Ik weet niet of dat standaard is, maar dat zou in dat geval dan wel erg jammer zijn. Gelukkig kan je hier ook andere lekkere drankjes (en vast ook taartjes en broodjes) krijgen. Daarbij komt dat de sfeer heerlijk rustig en gezellig is. Een tentje als Tape zou in Amsterdam continu afgeladen zitten. In Arnhem is dat anders en ik vind dat eigenlijk wel charmant. Tape, ook bij jou kom ik zeker terug!

Na mijn munttheetje wandelde ik terug naar het Velperpoort station. Met een korte overstap op Arnhem CS stapte ik een uur later weer uit op Amsterdam Centraal. Ik heb op één dag echt enorm veel opdrukken opgedaan. Het was precies genoeg voor één dag. Van onze lezers kregen we nog meer groene Arnhemse tips:

 • Iedere eerste zondag van de maand is er in het prachtige park Sonsbeek een biologische/streekmarkt. We kregen deze markt meerdere keren getipt, dus dat moet wel iets goeds betekenen.
 • Manu, een biologisch restaurant waar in overleg met de chef ook goed vegan te eten is.
 • Enig Alternatief is een klein biologisch en vegetarisch restaurantje waar iedere dag een andere dagmaaltijd voorgeschoteld wordt. De maaltijd van de dag kost altijd €11,50.
 • Dynamic Food Showroom is een eetcafé en cateringbedrijf op ‘Kweekland,’ een stadstuin net buiten het centrum van Arnhem. De openingstijden zijn een beetje beperkt, dus check deze van tevoren goed.
 • Roofgarden schijnt met name in de zomer the place to be te zijn. De naam zegt het al: een tuin op een dak. Er worden allemaal toffe feestjes en events georganiseerd. Hier willen we zeker een keertje naartoe!

Dit is de eerste aflevering van een – als alles goed gaat – nieuwe reeks artikelen. We willen allerlei steden gaan bezoeken en de groene hotspots voor jullie op een rijtje zetten. Het kan niet allemaal in één keer. Dat laat ons budget en onze agenda helaas niet toe. We zoeken naar manieren om zo voordelig mogelijk (bijvoorbeeld door middel van sponsors) de steden te bezoeken. Immers, wij moeten naast onze blog ook gewoon werken en verdienen te weinig met het bloggen om alle steden van Nederland op eigen kosten te kunnen bezoeken. Bij artikelen over hotspots in Amsterdam (wat voor ons gewoon gunstig is, want we wonen hier) krijgen we standaard reacties van lezers die steden tippen waar we ook een keer naartoe ‘moeten.’ We waarderen het enorm dat jullie met ons meedenken, maar je snapt nu misschien beter waarom het niet altijd allemaal zo snel kan. Het kan dus zijn dat jouw voorkeursstad (de stad waarvan je denkt: dáár moeten de Groene Meisjes naartoe!) pas over een tijdje voorbij komt. Ook hebben we wel eens tips gekregen om gastbloggers op pad te sturen. Dat klinkt makkelijker dan het is. Daarbij komt, we willen het graag zelf doen, want het zijn immers de adresjes die wij als De Groene Meisjes aan jullie tippen. Moeten we er wel over mee kunnen praten ;) We hopen dat jullie daar begrip voor hebben en dat jullie het leuk vinden dat we het nu op deze manier aanpakken!

Ben jij net zo gek op Arnhem? Wat is jouw favoriete adres? Wie van jullie gaat er spontaan een dagje naar het gezellige Arnhem plannen? 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

59 gedachten over “Groene Hotspots in Arnhem

 1. Dat bruisende en artistieke en groene is precies waarom wij een huisje in arnhem hebben gekocht! Kom in de zomer terug voor roofgarden! Geweldig initiatief!

 2. Ohh mennnn I love Arnhem! Ben er al te lang niet geweest dus bedankt voor dit stukkie. Binnenkort weer even langswippen!

 3. Wat een ontzettend leuk artikel over Arnhem! Ik woon in een naastgelegen dorpje maar ik heb hiervoor altijd in Arnhem gewoond. Erg leuk om dit te lezen!

 4. Oooh, wat ziet het er super uit! De kleding-/interieurwinkeltjes interesseren mijzelf dan wat minder, maar Rawsome en Mimint zien er écht heel erg leuk uit! Ik wil er gelijk heen!
  Wat een leuk idee, een reeks artikelen met hotspots in verschillende steden.

 5. Jeej Arnhem <3 Ik woon in Arnhem, zo leuk om het eens door ogen van een ander te zien! Deze winkels en eet-gelegenheden zijn inderdaad erg leuk =) Leuk dat je langs bent geweest!

 6. Wat leuk, Arnhem :) Ik was zelf een tijdje terug ook bij Rawsome en ben het helemaal met je eens over de sfeer :) En het eten is echt heerlijk! Veel van deze plekjes kende ik nog niet, thanks!

 7. Ik wil ook naar Arhnem. Wat moet je een leuke dag gehad hebben Merel! Het ziet er allemaal super uit. Wat we natuurlijk niet zien zijn de vermoeide benen van het geslenter ;-). Of viel dat mee???
  Ik woon helaas helemaal niet in de buurt van Arnhem, maar wij doen elk jaar met onze kinderen een weekend city-trip ergens in Nederland en Arnhem gaat door dit artikel zeker verder naar boven schuiven op mijn ‘city-wish-list’.

  1. Ik was inderdaad behoorlijk kapot, haha! Je loopt al gauw heel wat kilometers!

 8. Tape loopt idd wel wat achter als het om soya-cappuccino’s gaat en suikervrije taartjes. Misschien kan Rawsome de taartjes voor Tape verzorgen?!

  1. Nee, nouja, suikervrije taartjes snap ik nog wel. Dat kom je gewoon nog niet zoveel tegen. Maar soja-lattes zijn toch niet heel bijzonder…

 9. oh ja ik kwam “vroeger” nog wel eens in Arnhem omdat mn zus er vlakbij woonde, maar inmiddels is zij verhuisd en kom ik er nooit meer.. misschien weer een keer een dagje uit plannen..

 10. Jaaaa, zo leuk om al mijn favoriete plekjes tegen te komen. Ik vind het heerlijk om hier te wonen, het is inderdaad een walhalla voor de wat alternatieve en vooral ondernemende mens. Super leuke initiatieven, bijzondere feestjes, originele winkeltjes en een heerlijke sfeer. Ik voel me er thuis. <3

 11. Ik woon ook in zo’n heerlijk huis met schuifdeuren en hoge plafonds naast het Sonsbeek, dat park is ook niet te missen. Alleen maar leuke mensen. En elke eerste (of laatste) zondag van de maand heb je er de Sonsbeek Markt, ook vol met bio-standjes. En Roof Garden in de zomer is ook zo’n leuk initiatief. Goed, ik kan er uren over doorgaan (en ik ben niet eens een Arnhemmer van origine) maar ben echt verliefd geworden op deze stad, waar ik per toeval kwam wonen en nu niet meer weg wil.

  1. Ik ben jaloers! Vroeger wilde ik altijd of in Amsterdam of in Arnhem wonen. Nu woon ik dus in A’dam, wat echt te gek is, maar ik zie mezelf later absoluut nog wel eens in Arnhem eindigen :)

 12. Joepie!!! Arnhem is echt zooo leuk! Heb er ook een jaartje gewoond en het wordt hoog tijd voor een nieuw bezoek!! Bedankt green lady’s!

 13. Ziet er heel leuk uit! Heb je toevallig alvast een kleine tip voor Groningen? :) Daar ga ik komend weekend naartoe..

 14. Bedankt voor de tips! Erg leuk. Om het jaar ga ik naar Arnhem voor de Mode Biënnale (nog zo’n mooi Arnhem’s initiatief trouwens). De
  volgende editie ga ik voor het eerst als vegan en gelukkig weet ik nu al waar ik lekker kan eten! Super :-)

 15. Ik kan me herinneren dat ze bij Tape op de kaart expliciet op de kaart hebben staan dat ze geen soyo-koffies doen.
  De quesedillas zijn daar trouwens een aanrader (maar wel met kaas).

  1. Dat vind ik dus echt heel erg jammer! Als je een koemelkallergie hebt of je bent vegan kan je dus gewoon geen latte krijgen… meh :( Trouwens, ook super achterhaalde gedachte dat je met sojamelk geen goede koffies kan maken. Of het nou soja, amandel of speltmelk is, het kan allemaal!

 16. Te gek dat je in Arnhem bent geweest! Mimint is echt mijn favoriete winkeltje en Milou is zo lief! In Tape ben ik ook vaak te vinden, maar de sojamelk zullen ze helaas niet (meer) schenken. De eigenaar vond dat het niet geschikt voor de cappuccino’s (terwijl het juist heel goed kan schuimen..), dus helaas! De tip hier boven om in de zomer terug te komen voor Roofgarden, is zeker een aanrader!

  1. Zie mijn reactie hierboven.. echt vreemd van die koffies bij Tape. Heel zonde.

   Roofgarden ga ik er even bij zetten! Daar hoorde ik een student van mij een keer over. Haar vriend organiseerde daar een kledingruil en dat klonk als een te gekke locatie. Wil ik zeker een keer naartoe!

   1. Tof, zeker doen! Gezellig sfeer en leuke dingen te doen :-) (ooit in een bubbelbad boven op een dak gezeten met een wijntje erbij?)

    Wat betreft Tape: had je al gezien dat ze daar als enige ijs prof. grunschnabelijs verkopen?

 17. Ik woon zelf niet zo heel ver van Arnhem af, maar ik vind het wel een leuke stad deze hotspots kende ik eigenlijk nog niet.

 18. Ziet er allemaal heel leuk uit, vooral Mimint! Je zal maar op je 19e al je eigen winkel hebben, super gaaf!
  Ik ben nog nooit in Arnhem geweest, krijg nu wel zin om er eens heen te gaan.

  x
  Anna

 19. Op je lijstje mis ik nog het Eetatelier: een heerlijk restaurantje (bio en vega) aan het begin van de Nieuwstad waar je heerlijk in het achtertuintje kunt zitten bij goed weer!

  1. Ja, die hoort ook zeker op het lijstje! :-) Geweldig restaurant!

 20. Super leuk dat jullie je nu ook wat meer op andere steden richten. Gelukkig blijft er altijd genoeg te vertellen over Amsterdam, dus alles op zijn tijd :) De meeste adresjes in Arnhem heb ik al bezocht. Ik wil zeker nog een keer naar Mimint, al wel een aantal keer langs gelopen maar helaas nog geen tijd voor gehad. Liefs!

 21. Hallo! Bedankt voor de vermelding op jullie blog. De reden dat we geen sojamelk schenken is een kwestie van smaak. Wij vinden sojamelk niet thuis horen in een koffie. De Apro sojamelk ‘professional’ is de enige melkvervanger die een beetje in de buurt komt van melk. En met amandelmelk valt geen goed schuim te maken. We zijn er dus wel mee bezig (geweest), maar geen van de alternatieven heeft ons kunnen overtuigen. Oftewel, het is een kwestie van smaak :-)

 22. Wat een geweldig leuke blog, hier hou ik echt van! En leuk dat jullie zoveel aandacht hebben besteed aan wat er precies te kopen en doen is bij de hotspots met leuke foto’s erbij!

 23. […] Groene route van De Groene Meisjes door Arnhem – Bloggers en ‘Groene Meisjes’ Merel en Jamie brachten onlangs een bezoek aan Arnhem en delen op hun blog leuke ‘groene’ hotspots en adresjes. In combinatie met de mode, creativiteit, leuke winkeltjes, mooie boetiekjes die je in Arnhem volop vindt, heb je aan een dag wellicht niet genoeg! […]

 24. […] Arnhem? Ja, Arnhem. Ik wilde graag de hotspots bezoeken die Merel van De Groene Meisjes in dit artikel  liet zien. Helaas is waren vier van de vijf Hotspots gesloten op maandag…. Desondanks had ik […]

 25. Ik was helemaal vergeten door te geven dat jullie de Groene Vos (toepasselijke naam!) waarschijnlijk ook leuk zullen vinden! Het is een duurzaamheidswinkel met veel mogelijkheden en de (vrijwillige) mensen in de winkel kunnen je vanalles over duurzame projecten, spullen en ideeën vertellen. Ze hebben er ook veel leuke kantoorspullen, cadeautjes en Tony’s chocolade ;-) Leuk bezoekje als je nog eens in Arnhem bent! Zit in dezelfde straat als Tape!

 26. Goede adresjes allemaal, Arnhem is zo’n leuke stad! Ik heb nog één hele leuke winkeltip: kijk ook eens bij bos & heij in de Kerkstraat. Super gaaf winkeltje met allerlei leuke en bijzondere dingen, nieuw, maar ook vintage. Van prachtige sieraden tot mooie kaartjes, leuke cadeautjes. Echt een keer gaan kijken!

 27. En vergeet niet dat we trolleybussen hebben! Met een trolley naar Velperplein zit je dicht bij Nieuwstad en Hommelsestraat (ook een lekker Iraans zaakje) en de Steenstraat (goeie toko’s en winkeltjes). Stap je in Velperpoort weer op de trein.

 28. Nog 2 leuke adresjes voor als je in Arnhem bent…1. Sugar Hill op de Klarendalseweg en 2. Van Mij in de Kerkstraat. En Park Open in Sonsbeekpark is in de zomer ook de moeite waard. Zo leuk om in Arnhem te wonen!

 29. Superbedankt voor deze tips! Ik woon in Zutphen (inderdaad ook een superleuke stad) en kom dus best vaak in Arnhem, maar kende van alle tips alleen Enig Alternatief (wel echt n aanrader en op verzoek koken ze ook veganistisch).

  Nu heb ik echt superveel zin om binnenkort weer naar Arnhem te gaan!

 30. Leuk die aandacht voor de groene modespots in Arnhem. Awearness Fashion promoot fair fashion en dan met name uit Arnhem; wij kennen de nodige adresjes. Dus wanneer jullie nog eens terugkomen voor meer fair fashion adresjes in Arnhem dan laten wij jullie die graag zien. Kom dan op een vrijdag of zaterdag omdat dan de winkeltjes in het Modekwartier open zijn. We horen het graag.

 31. Vandaag hebben mijn vriend en ik al deze hotspots in Arnhem bezocht (en ook nog Waar + smaaklokaal). We hebben het heel leuk en ook lekker gehad. Bij rawsome de proeverij gedaan. Mijn vriend was bij binnenkomst wat opstandig, hij benadrukte dat hij wel lekker wilde eten… Maar hij gaf toe dat de raw brownie niet onderdeed voor een gewone, zelfs lekkerder. En de choco bonbon was helemaal goddelijk!! De vrouw die er werkte was inderdaad aardig. Ze vertelde dat veel mensen nav jullie blog daar kwamen :)
  Het mini winkeltje is zo super schattig. Allemaal soorten chocola ingeslagen.
  Bedankt voor alle aanraders!

 32. Super fijn berichtje!
  Ik ga morgen naar Arnhem en wist eigenlijk geen betere plek voor hotspots dan jullie blog ;).
  Liefs

 33. Wat een leuke omschrijvingen van mijn lievelingsplekken in Arnhem. Arnhem is inderdaad een geweldige stad vanwege de creativiteit. Precies daarom heb ik 1x per week een Arnhem dagje. Ze hebben om de hoek bij de Hommelseweg nog meer mooie plekjes zoals Yogahouse waar ik 1x per week les geef. Lekker naar Rawsome of Tape daarna. De andere adresjes ken ik nog niet zo goed. Ga ik uit proberen. Dank je wel!

  1. Geef je nog steeds yoga les in Arnhem? Volgende maand verhuis ik naar Arnhem en zou dan graag een fijne nieuwe plek vinden om yoga te doen!

 34. Jeuheuj. Plan om naar Arnhem te gaan, kreeg al vééél tips via Instagram, waaronder jullie blog. Ik heb ze genoteerd. Dank!

 35. Rawsome was geweldig! Met 2 niet vegans erheen gegaan. Ze keken zo zuur bij het bestuderen van het menu…. Ik hield vol: we blijven en we gaan genieten! Proeverijtje gehad, soep, en een salade. Als toet een warme chocomelk van amandel. Top plekje!

 36. Dit weekend in Arnhem, straks es ff op zoek naar aantal v bovengenoemde zaakjes, doe verslag op mijn blog.

  Heb er zin in, mooi weer, fijn gezelschap en dankzij jullie leuke adresjes, bye!

  Lieve groetjes, Monique

 37. Wat een leuk artikel!
  Zelf ben ik opgegroeid in Arnhem maar ben er al jaaaaaren niet meer geweest! Ik woon inmiddels al 6 jaar in London, maar verhuis volgende maand weer terug naar Nederland en heb een huis gehuurd in Arnhem! Al deze adresjes komen zeker goed van pas, kan niet wachten om mijn vroegere thuis weer thuis te maken!

 38. Misschien inderdaad tijd voor een update? Froufrou’s is permanent gesloten. :(

 39. Hi,

  Thx voor artikel. Die rawsome shop zie ik wel zitten. Ik ga over een paar weken met een broer van mij naar Duitsland fietsen en Arnhem is onze 1ste stop. Heb je nog een tip voor een leuk groen hotel?

  Groet,
  Jasper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *